Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 3 од 3

Тема: Лиценца

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    1

Default Лиценца

Text automatically translated from: Polish to: Serbian
    Translated text
    Хи пре годину дана сам купио лиценцу вашег Број скрипта фактура [* РЕЗ *], данас, након ступања панелу не могу да видим дозволу (иако скрипта сам користио само једном) да добијем информације које морам да купим јесзцез време, ја не разумем нешто овде? Платио сам за лиценце 2010-04-25 пажљиво и изненада нестане? шта је то?
    Original text
    Последњи изменио vBET; 23-05-11 U 21:33. Разлог: лиценца број заштиту

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

у праву сте - имам своју фактуру детаље. Ова трансакција је у вези са другим корисничким налогом. Ви користите кориснички налог без дозволе (други кориснички налог да ову лиценцу). Можете ли објаснити зашто?
    Хвала на захтев
    Последњи изменио kamilkurczak; 23-05-11 U 20:29.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Text automatically translated from: Polish to: Serbian
    Translated text
    Хелло. Како Камли лиценцу провере нису нестали, једноставно припада други налог. Само молимо Вас да се пријавите на онај налог са којег сте купили лиценцу и тамо ћете имати опције везане за управљање лиценцама Дакле, ништа не могу да се изгубе - само заборавио од кога сте купили лиценцу Ако вам је потребна помоћ, Камил ће вам послати ПМ са име налога. Молимо вас да напишете, или је већ у реду, ако вам треба подсетник?
    Original text
    Последњи изменио vBET; 23-05-11 U 21:35.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •