Прочитао сам на вБуллетин форума да ће се овај мод заправо повређен мој блог на начин на који су га описали?
Знам да је више од годину дана, а ви момак урадио фуцк-тона рада на њему од тада, и иако је требало да их фиксне ако постоје.
Прочитао сам на вБуллетин форума да ће се овај мод заправо повређен мој блог на начин на који су га описали?
Знам да је више од годину дана, а ви момак урадио фуцк-тона рада на њему од тада, и иако је требало да их фиксне ако постоје.
Хи. Да знамо да вБуллетин описао неколико тачака зашто стари вБЕТ могао повредити СЕО. То је разлог зашто смо се стало сваки аргумент је истакао би вБуллетин тима и ми смо добили ослободити од питања побољшањем вБЕТ.
Kao što ste primetili, to je bila stara diskusija i više nije stvarna. vBET je SEO friendly. Podržavamo SEO linkove. Podržavamo prevođenje linkova . Mislim da čak treba da zahvalimo vBSEO timu što nam je ukazao na to kako da poboljšamo naš proizvod![]()
Od ovog puta stranica ranga našeg glavnog oblika rasta 0 do 5 i dobili smo saobraćaj od celog sveta. Tako da sam definitivno siguran da vBET nije povredio naš forum
Takođe imajte u obzir da od tada ne samo da smo poboljšali vBET u SEO oblasti, već dodajemo i dosta novih funkcija i poboljšanih performansi dodavanjem podrške za punu keš memoriju za goste i memorijsku keš memoriju
Ако имате било каквих још питања, молимо Вас само питајте радо ћемо Вам помоћи![]()