Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Порука о грешци када превођење - било помоћи?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    2

Default Порука о грешци када превођење - било помоћи?

Хи,

Надам се да неко може да помогне.

Покушавам да инсталирате вБЕТ (последњи бесплатну верзију од вбуллетин.орг, 2.35) на мој форум, али сваки пут када сам пробам да преведем страницу, добијем поруку:

Фатал еррор: Цалл то ундефинед фунцтион: ицонв () ин / хоме / <форумнаме> / публиц_хтмл / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс.пхп он лине 258

Покушао сам следеће:
    1. Променила сам мој форум на енглески језик
    2. Покушао сам са, и без, Гоогле АПИ кључ
    3. Сам контактирао сам хостинг компанију, а мене су сигурни да цурл и ИцонВ су инсталирани и раде.
    4.. Покушао сам следеће кораке у пост # 4 на често постављана питања, али то не врати ништа.

Да ли постоји нека вам помогне да може да понуди? Ја користим вбуллетин 3.8.4

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Морате да инсталирате ИЦОНВ у вашем ПХП - овај одговор ћете наћи у хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...фак.хтмл # пост7

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    2

Хвала за одговор, ја то ценим.

Ја сам говорим мојим хостинг компанија након читања да мало Питања, као што сам рекао у мом оригинални пост, а мене су уверени да ИцонВ је инсталиран. Ја ћу покушати говорећи да их поново ипак.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Као што се јасно може видети у поруку о грешци:
    Позив на недефинисана функција: ицонв ()

Немате ицонв инсталиран. Уместо разговарао са њима - само им дати линк на страницу на којој ће они видети да ицонв није доступна за ваш форум.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •