Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 6 од 6

Тема: Ектра додао Корисничке групе

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Default Ектра додао Корисничке групе

Здраво, Да ли ми заиста морају да имају 60 (ИСХ) нове корисничке групе?, То ће бити апсолутно бол пролази кроз сваки један промене дозволе за моју Модс & Хацкс.

Можемо ли да их се отарасим?

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

здраво,

Можете ли објаснити да је боље? корисничке групе? мислите - вБЕТ језик корисничке групе?.
    Шта је то месо, које корисници могу да мењају вБЕТ подешавања?

Хвала

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Здраво Камил, хвала за одговор, приликом надоградње на 3.4.0 за вб3.8.6 открио сам да сваки језик сада има своје корисничке групе у Админцп> Листа чланова Корисничке групе> корисничкој групи менаџер и већина њих је са средњом корисника, невоља је имам неке модификације и хаковање додао који захтевају админи да подесите дозволе по корисничкој групи, тако да сада морам да идем да се сваки да искључите све дозволе.

То је само изгледа претерана да стави сваки од корисника у средњем корисничке групе, шта је поента тога?

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

здраво,

вБЕТ чини Корисничке групе аутоматицли и корисници се додају корисничке групе након након постављања главни језик (кориснички језик у УсерЦП).

Code:
    "have some modifications and hacks added which require admins to set the permissions per usergroup"
    Ја то не разумем, можеш ли објаснити боље?

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Имам модс или хаковање од вб.орг и неке уобичајене оне, на пример, имам један зове ВБ порука шаблона и унутар корисничке групе подешавања за сваку корисничкој групи можете подесите да ли они могу да користе Министарство одбране и оно што посебно делови одбране су им на располагању , сви нови Корисничке групе које вбет додао да дозволе скуп да се омогући коришћење овог Министарства одбране, али не треба дозволити, ја сам скоро завршио пролази кроз све њих ћете искључити све ове дозволе је био прави бол. Зашто им је потребно да се стави у Корисничке групе на првом месту?

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Овде имате ову опцију описао:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...еацх-усер.хтмл

друго - вБЕТ Корисничке групе нису повезани са било којим дозволама тако да можда је ово мод грешку, али не могу да кажем са сигурношћу.

Молим вас дајте ми име један од модова и УРЛ на овај мод (треба да буде слободан), а ја ћу да проверим на пробном форуму (и наравно - пишите како да репродукује га корак по корак)

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •