Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 5 од 5

Тема: ВБуллетин Мапа Проблеми

Default ВБуллетин Мапа Проблеми

Поздрав,
    ИМ драго да видим да сте сада коначно превођење УРЛ адреса.

(Нпр. по Практични Одер Телефон безахлен?
    ->
    плаћају путем мобилног телефона или телефона?)

Али изгледа вБСЕО Ситемап их не користите, тако да сам се много, много грешака у Гоогле алаткама за вебмастере.

(Као што су "Молимо Вас да користите директне везе у вашем Ситемап и поправите ваше 301 редирекције")

Да ли је могуће поправити ово?

Хвала
    Последњи изменио wowglider.de; 03-05-11 U 15:37.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

ово је целу поруку од Гоогле-а? ако не - Молимо Вас да залепите овде пуни један, ће бити од помоћи. Хвала

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи. Имајте на уму да ово није грешка - то је позната функција. Ми не преведе линкови мапа сајта интеграција због проблема са перформансама. У супротном генерисање мапа ће захтевати много више средстава. Ми смо већ га је описао неколико пута у навојем за Ситемап превод.

Такође, имајте на уму да 301 није грешка - то је одговарајући начин да Гоогле да прави линк на неком другом месту. Гоогле воли да има директне везе (за обављање свог робота), али не директно је безопасан и да ће на одговарајући начин (још увек са 2 захтева) донети робота на вашу страницу.

У овом тренутку имамо пуно планова за нове вБЕТ функционалности, због тога ми не дају високи приоритет да се побољша интеграција мапа генератора. Стварне није савршен, али ради и то није неопходно. Можете користити вБЕТ без овог интеграција - Гоогле ће и даље индексирати ваш преведен сајтове, јер линкови ће се наћи на вашим страницама, можда Солвер, али ће. То је разлог зашто то не треба велики приоритет, али свесни смо о томе треба.

Ја ћу потез ову тему карактеристика захтева.

ЈА донт разумем проблем. Ви сте већ превођењем све УРЛ-ове, то је само мора да буде исправно укључени у ситемапс.кмл. ЈА донт уму колико је средстава ове потребе, мапа је само да је створио једном дневно или мање ... тако да ће то бити приступачне.

Право порука о грешци је:
    Text automatically translated from: German to: Serbian
    Translated text
    УРЛ не прате
    У разматрање одређених УРЛ адреса из вашег Ситемап, открили смо да неке УРЛ адресе указује на другим сајтовима. Препоручујемо да ваш Ситемап садржи УРЛ адресе које указују на крајње одредиште (циљ преусмеравање) уместо позивања на други УРЛ.
    ХТТП Грешка: 301
    УРЛ:
    хттп://вов.глидер-форум.де/бе/бугс-а...-приестер.хтмл
    Проблем идентификовани на: 28.04.2011
    -
    УРЛ не прате
    У разматрање одређених УРЛ адреса из вашег Ситемап, открили смо да неке УРЛ адресе указује на другим сајтовима. Препоручујемо да ваш Ситемап садржи УРЛ адресе које указују на крајње одредиште (циљ преусмеравање) уместо позивања на други УРЛ.
    УРЛ:
    хттп://вов.глидер-форум.де/бе/бугс-а...-функтион.хтмл
    Проблем идентификовани на: 23.04.2011
    -
    УРЛ не прате
    УРЛ:
    хттп://вов.глидер-форум.де/но/бугс-а...з-проблем.хтмл
    Проблем идентификовани на: 17.04.2011
    Original text

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Да сте у праву су - то се ради само једном дневно и већ преводимо УРЛ адреса. Постоји још неколико питања:
    - За широк форум додавање једне, чак није превео УРЛ мапа изазива проблем са МиСКЛ Север отишли и захтева МиСКЛ промене конфигурације, због дугог времена генерације
    - u ovom trenutku vBET API ne obezbeđuje funkciju koja omogućava da se za sve prevode traži jedna rečenica. I to će biti obavezno, inače generacija sitemap-a može da izazove mnogo malo upita google-u i da bude smatrana napadom. A čak i ako ne to će drastično produžiti generacijsko vreme jer Google kažnjava zbog takvog ponašanja produžavanjem vremena za sledeće odgovore ili čak privremenom zabranom (u tom slučaju ostaje posle kontakta sa Google-om - bilo koji naš klijent ga nije imao mesecima i volimo da se naši klijenti osećaju bezbedno ).

Имајте у виду да имамо у плану да се такве функционалности, јер желимо да конфигурисати за генерисање заставе са коначним УРЛ-и (сада захтева 1 преусмеравање када неко кликне га за преведене УРЛ адресу). А када ћемо додати ову функцију ми ћемо описати како да интегришу Ситемап Генератор који је већ преведен УРЛ адреса.

Дакле, у овом тренутку препоручујемо да сачекате док то ће бити обезбеђен. Ако желите да се сопствени модификације у Ситемап Генератор кода интеграције користећи вБЕТ АПИ-Имајте на уму о могућности забране у случају превише мало упита на Гоогле у кратком времену. Такође, имајте на уму о вБЕТ оптимизацији механизам који кашњења УРЛ адресе превода - у раним верзијама смо направили грешку и пошаље посебан упит за сваки УРЛ, тако да знају шта се овде пише о томе. Сада смо кашњења превода УРЛ адресу и питајте га у посебном фази има ал мало захтева за Гоогле као могуће (ограничено максимално УРЛ адресе дужина за Гоогле превод захтев). Али не можете користити овај механизам - то преводи УРЛ адресе са једне стране, тако да је преводе на један језик. Потребно је да преведете једну реченицу на свим језицима.

Ја сам мењају статус овај захтев прихваћен. Još uvek molim vas imajte na umu da je nizak prioritet, jer je za integraciju koji nije neophodno (ako vam ne integrišu će vam se upravo isto vBET funkcionalnosti, i u stvarnim integracije imate samo upozorenja sa Google preporuka - preporučena znači da drugi je još uvek odgovarajući, samo nije najbolje moguće).

Ако вам је потребна додатна објашњења или само желите да дате додатне савете, коментаре, идеје - слободно пише Ми смо увек захвални нашим корисницима улаз
    Последњи изменио vBET; 04-05-11 U 12:18.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •