У реду, ја редид све инсталационе кораке (али су они већ урадили исправно) Проверио сам за увијањеи за ицонвCode:additional .ini files parsed /etc/php5/apache2/conf.d/curl.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/gd.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysqli.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo_mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/xcache.iniЗаставе нису приказана .. превод не ради ... шта да радим?Code:Registered Stream Filters string.rot13, string.toupper, string.tolower, string.strip_tags, convert.*, consumed, convert.iconv.*, bzip2.*, zlib.*
Последњи изменио wowglider.de; 12-04-11 U 14:30.
ОК, ажурирајте све вБЕТ фајлове из фолдера Уплоад још једном:
- Вбентерприсетранслатор_сео.пхп морају бити у главни фолдер
увоз поново продуцт.кмл датотеку из не-не-уплоад директоријум.
Ваш хтаццесс добро изгледа, хмм молимо реедит вашу вБСЕО подноси оригиналну форму
и после све промене - проверите вБЕТ.
Ако и даље не ради, пошаљите ми ваше премијер админцп и ФТП податке и ја ћу да проверим
Већ сам ово урадио 3 пута. Ћу вам послати пријаву.
ок ја сам чекао своје детаље.
Колико дуго треба да чекам? Мој сајт постаје деиндекед, Иве Вам послати све информације!
Ова подршка је све ворсер и ворсер .... ако то није фиксна до петка да ћу уклонити моју претплату.
Сам отпремио је још једном све вБЕТ фајлова - још увек не ради, Проверио сам своју хтаццесс -. Све је у реду али и даље не ради.
Интегрисани вБуллетин фајлове сам са вБЕТ - још увек не ради.
Све датотеке конфигурације изгледа добро. Сада ми је потребно да провери конфигурацију у админцп, али не могу да користим админцп детаље из АМ - можете проверити моје податке приступ админцп још једном?
друго, можете покушати да онемогућите вБуллетин и покушати да искористе вБЕТ, можда имамо конфликт.
Ја едитед фајлове из једрилица-форум.де, То је у реду?
Заставе раде добро сада. (Превод УРЛ адреса превише)
Приметио сам да понекад све текста нестаје, а понекад и текст је преведен добро. Можда имамо проблем са повезивањем на Гоогле.
Последњи изменио kamilkurczak; 19-04-11 U 22:26.
сада своје радне фино, ја сам исте ствари као и ви, али ради сада .. користите бета фајлове?
али можеш ли уклоните брендинг поново?
вБЕТ информације уклоњен.
Дакле, можете потврдити да је сада све у реду?