Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 10 од 11

Тема: страних знакова када пребацивање између језика

Threaded Pogled

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хелло. Само сам почео да радим на њему и после неког анализира сам схватио да не постоји грешка у свим ... И даље ће проверити могућност промене понашања, е сада је објашњење шта се дешава:
    - Ваш преведене странице у УТФ-8 тако да претраживачи показује специјалних карактера из УРЛ-а у фин начин (без ИЕ који не поштују овај стандард)
    - Оригинални странице нису не утф-8 тако да претраживач не приказује специјалне знакове у лепом начин и вБЕТ не мења УРЛ-ове за не преводе странице

Ја ћу проверити како ће се понашати ако вБЕТ поново извршите кодирање УРЛ адресе чак и за не преведена страна - не могу да предвиде, јер страница и УРЛ кодирање кодирање ће се разликовати. Да ли ће помоћи ћу вам дати брзо решење, а вероватно неће укључити у званични (или конфигуришу - треба да проверите први резултати и размислите о могућим ефектима). Ако то неће помоћи то ће остати као што је то зато што је претраживач приказује проблем (као и ИЕ не показује специјалне знакове у фин начин уопште - можда Најновији то није цхецк ит).

Ја ћу вам дати повратну информацију у неколико тренутака.
    Последњи изменио vBET; 04-05-11 U 13:25.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •