Хелло. Само сам почео да радим на њему и после неког анализира сам схватио да не постоји грешка у свим ... И даље ће проверити могућност промене понашања, е сада је објашњење шта се дешава:
- Ваш преведене странице у УТФ-8 тако да претраживачи показује специјалних карактера из УРЛ-а у фин начин (без ИЕ који не поштују овај стандард)
- Оригинални странице нису не утф-8 тако да претраживач не приказује специјалне знакове у лепом начин и вБЕТ не мења УРЛ-ове за не преводе странице
Ја ћу проверити како ће се понашати ако вБЕТ поново извршите кодирање УРЛ адресе чак и за не преведена страна - не могу да предвиде, јер страница и УРЛ кодирање кодирање ће се разликовати. Да ли ће помоћи ћу вам дати брзо решење, а вероватно неће укључити у званични (или конфигуришу - треба да проверите први резултати и размислите о могућим ефектима). Ако то неће помоћи то ће остати као што је то зато што је претраживач приказује проблем (као и ИЕ не показује специјалне знакове у фин начин уопште - можда Најновији то није цхецк ит).
Ја ћу вам дати повратну информацију у неколико тренутака.