Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: вБаффилиате Линкови (Замена речи у поруке) мод

Default вБаффилиате Линкови (Замена речи у поруке) мод

Здраво момци,

постоји мало мод вБаффилиате Линкови (Замена речи у поруке) U vb.org

то је сличну функцију као админцп -> Стилови и шаблони -> Замена променљиве менаџер функцију. али овај мод само замене речи које желимо Постављана, а не у целу страну као што је Замена променљиве менаџер одлика

Ја сам помоћу које Министарство одбране да замени листу речи листу линкова и дефинишу

пример да замени ову реч:

текст1

да имају везе као што је овај

<а хреф="хттп://ввв.сите1.цом">текст1</ А>

али је проблем у преведена страна, реч текст1, prevode prvo vbet se текст2, И још увек су повезане на хттп://ввв.сите1.цом

па овако

<а хреф="хттп://ввв.сите1.цом">текст2</ А>

његов би требало да буде текст2 реч (која преведена реч), није повезано са хттп://ввв.сите1.цом превише, али на други линк који сам скуп, на пример, хттп://ввв.сите2649.цом, Или та реч нема потребе да се замене јер нисам га подесите тако да било који линк

тако да можда ми треба вбет преведена први пост, а онда мод замена реч, у овом тренутку мислим да је супротно. Ако моје објашњење горе и даље није јасно молим вас јавите ми

Ево вБаффилиате Линкови плугин екрана

Како је момци, да ли могу купити другу услугу интеграције поново за овај мали мод?

БТВ другим интеграцијама услуга (Зоинтс локални мод страна) су и даље у току, можда само неколико недеља поново Мицхаł раде на њему, нисам у журби са тим интеграцијама, морам ово вБаффилиате Линкови мод интеграције у неколико дана, ако можете, да ли ће купити нови сервис интеграције
    Последњи изменио basketmen; 30-03-11 U 21:44.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

можете да промените редослед извршавања у глобал_старт кука на пример 1001.
    у админцп-> плугинс-> глобал_старт кука.

Зашто мислите да су <а хреф="хттп://ввв.сите1.цом"> текст2 </ а> није у реду?

камилкурцзак, можете ли ми помоћи које су исправне код који вбет коришћења

Желим да замотате додатак у сцреенсхот-у горе, да је коришћење постбит_дисплаи_цомплете кука, са иф ако је то дефаулт-ни језик, Па овај плугин само раде у странице подразумеваног језика, који онај који ради и боље у наставку?

иф ($ _РЕКУЕСТ! ['језик'])
    {
    }

иф (иссет ($ _РЕКУЕСТ ['језик']))
    {
    }

иф ((иссет ($ _ПОСТ ['језик'])) | | (емпти ($ _ПОСТ ['језик'])))!
    {
    }

питам о овоме у неколико блог превише
    Како написати лажне $ _РЕКУЕСТ, молимо Вас да помоц - Веб хостинг Разговор
    Како написати лажне $ _РЕКУЕСТ, молимо Вас да помоц - Вебмастер форум

Такође, оно што је правилан јер ако условно из сваке преведен језик, је ли то већ тачно?

иф ($ _РЕКУЕСТ ['језик'] == 'де') {
    }
    Учим из ове теме хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...лангуагес.хтмл , Али за плугин, а не за шаблон као што је у том конац

хвала ти пре, молим савет правилан
    Последњи изменио basketmen; 05-04-11 U 23:18.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

иф ($ _РЕКУЕСТ! ['језик'])
    {
    }
    иф (иссет ($ _РЕКУЕСТ ['језик']))
    {
    }
    Оба решења су исправна

Да, ако сте желели да упоредите вар језик са постојећег кода можете да користите:
    иф ($ _РЕКУЕСТ ['језик'] == 'де')
    {
    }
    Али ја бих желео да знам шта бисте желели да урадите са овим изјавама, молимо Вас да екмплаин боље

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •