Здраво момци,
постоји мало мод вБаффилиате Линкови (Замена речи у поруке) U vb.org
то је сличну функцију као админцп -> Стилови и шаблони -> Замена променљиве менаџер функцију. али овај мод само замене речи које желимо Постављана, а не у целу страну као што је Замена променљиве менаџер одлика
Ја сам помоћу које Министарство одбране да замени листу речи листу линкова и дефинишу
пример да замени ову реч:
текст1
да имају везе као што је овај
<а хреф="хттп://ввв.сите1.цом">текст1</ А>
али је проблем у преведена страна, реч текст1, prevode prvo vbet se текст2, И још увек су повезане на хттп://ввв.сите1.цом
па овако
<а хреф="хттп://ввв.сите1.цом">текст2</ А>
његов би требало да буде текст2 реч (која преведена реч), није повезано са хттп://ввв.сите1.цом превише, али на други линк који сам скуп, на пример, хттп://ввв.сите2649.цом, Или та реч нема потребе да се замене јер нисам га подесите тако да било који линк
тако да можда ми треба вбет преведена први пост, а онда мод замена реч, у овом тренутку мислим да је супротно. Ако моје објашњење горе и даље није јасно молим вас јавите ми
Ево вБаффилиате Линкови плугин екрана
Како је момци, да ли могу купити другу услугу интеграције поново за овај мали мод?
БТВ другим интеграцијама услуга (Зоинтс локални мод страна) су и даље у току, можда само неколико недеља поново Мицхаł раде на њему, нисам у журби са тим интеграцијама, морам ово вБаффилиате Линкови мод интеграције у неколико дана, ако можете, да ли ће купити нови сервис интеграције