Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 3 од 3 FirstПрви 123
Резултати 21 на 25 од 25

Тема: Ауто преведено страница вс Гоогле смернице садржаја

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би MOGmartin View Post
    Овде је ажуриран саобраћај статистика.

@ Хилинебуилдерс овде је ажуриран граф. Такође види исто ... он Твитпиц3

ФИИ: ја имам сајтове Поверед би ВП-робота у ВордПресс који користе Гоогле Транслате АПИ-ја. Они су, такође, погођена у исто време и изгубио 100% својих саобраћаја.
    Врста глупо питање - где можете ставити ово филтера у аналитика? Само сам направио брзу проверу и није га пронаћи - ви већ знате где, па бих желео да сигурно неко време у потрази за

Ми смо на њему и провери га. Изгледа да је појединац - Неки форуми видите такав тренд неки не. У овом тренутку нисмо у могућности да одреди шта је разлог. Само у случају за енионе који има такав проблем - уверите се да нисте блокирати све странице преведене у роботс.ткт

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Врста глупо питање - где можете ставити ово филтера у аналитика?
    нема пробс Мицхал,

своје: Цонтент -> Врх Одредишне странице
    ФИЛТЕР: странице које садрже овај стринг:

Ажурирано слику са недавним статистика, и можете видети у левој колони којој извештај:

Твитпиц - Делите фотографије и видео записе на Твиттер-у

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    уверите се да нисте блокирати све странице преведене у роботс.ткт
    ФИИ - Нисам блокирати саобраћај на било који начин

САМО ДА ДРЖАВА РЕ:
    Не верујем да вбет додатак је сломљен. И даље ради управо оно што јој и рекламирају као - људи могу да и даље користе преведене странице 100%.

Једини проблем је у томе што Гоогле престали да шаљу саобраћаја на овим страницама преведена. Као свој проклети тешко отисак преведена страница ако је његово добар превод, ја сам предложио да инкорпорирати Иахоо превести АПИ-ја.

Ја бих кладити добре паре да ће ово бити много теже за Гоогле филтрира индекса.

САМО ДА РЕ државе као:
    Ја сам Не кажем овим страницама су де-индексиране .... Само се они не враћају у резултатима претраге када се користи да буде.

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

Хвала за пружање неки увид МОГмартин. Видим пад вБЕТ преведене странице, али то није скоро као драматична као и Ви. Разлика је око 25% у односу на претходну недељу. (26. март - 1. април вс 2. април - 8. април)

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би ivan View Post
    Ја ћу вам послати детаљније информације путем пм у наредних серверал дана ...

Молимо Вас да погледате овај чланак:
    тецхноспот.нет / Блогс / стратегије уклонити-машине-преведена страна-Гоогле--индекс /
    У овом тренутку ми не видимо своју лиценцу - молимо АСАП детаље АМ лиценцу. Ако нису лиценцирани корисник, онда немојте платили вБЕТ верзију. Молимо Вас да пошаљете информације о лиценци.

О везу - то је опет препорука да онемогућите слабе аутоматски преводе који се могу не разумеју људи.
    Препоручујемо вам да не дозвољава аутоматску преводе да се индексирају. Аутоматизовано превода не увек смисла и могу потенцијално да се посматра као спам. Што је још важније, поента прављења вишејезични сајт је да допру до више корисника обезбеђивањем вредан садржај на више језика. Ако ваши корисници не могу да разумеју аутоматизован превод или ако се осећа вештачки да их, треба да се запитате да ли стварно желите да представите ову врсту садржаја за њих.
    Гоогле преводи се веома добар и људски читљив, тако да не постоји проблем са овим. Дакле, шта да се јасно - то препоручује да искључите САМО превода који може да се не разумеју људи. Ми смо пружање подршке за људе писања на различитим језицима и преводи су стварно добри. Тако да је ово НЕ O Google prevodi koju vBET.

Мислим да у паници и без детаљног читања Гоогле изјава овде имамо много неспоразума. Тако да то јасно:
    1. Преводи су ОК за Гоогле
    2. Гоогле не воле слабе аутоматски преводе који нису људски читљив
    3. Пошто чак и слаба аутоматски преводе није забрањен, али само не препоручује
    4.. Високе вредности аутоматски преводе у реду за Гоогле
    5. вБЕТ пружа Гоогле-превода које су веома доброг квалитета и људски читљив
    Последњи изменио vBET; 17-04-11 U 19:29.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би MOGmartin View Post
    нема пробс Мицхал,

своје: Цонтент -> Врх Одредишне странице
    ФИЛТЕР: странице које садрже овај стринг:

...

САМО ДА РЕ државе као:
    Ја сам Не кажем овим страницама су де-индексиране .... Само се они не враћају у резултатима претраге када се користи да буде.
    Хвала ћу играти са тим и проверити неке од наших форума.

О РЕ држава - као што сам вам показати овде хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост7908 Гоогле враћа вашој страници резултата претраге. Мислим да можете имати мање траже уносе због промена у индексу позицију, али дефинитивно ваше странице су још увек у индекс и се враћају у резултатима претраге.

Ми ћемо направити неке сопствене истраге - такође ценити своју будућност улаз ако откријете нешто више о ситуацији вашег форума у Гоогле индекс.

Страна 3 од 3 FirstПрви 123

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •