Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 10 од 10

Тема: Интегрисање са ревиевпост (исто као ПхотоПост)

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Default Интегрисање са ревиевпост (исто као ПхотоПост)

Хи,

Трудим се да се интегришу вбет са ревиевпост. Прво, покушао сам само радио вБетТранслатеПаге позив на страници излаз, али то нису радили због преусмеравања.

Ја потом овде упутства, корак по корак:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1795

Међутим, ја још увек добијају преусмјеравање грешке. Покушао сам ово пре за пхотоплог и није био успешан. Пошто је мој хтаццесс измене нису, можеш ли ми дати неке савете?

Роот хтаццесс:

Code:
    RewriteEngine on
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [L]
    ревиевпост хтаццесс:

Code:
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/lensreviews/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../lensreviews/&%{QUERY_STRING} [L]
    Покушао сам стављање хтаццесс додатке и пре и после вБСЕО правило, али није имала ефекта. Било који идеја?

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

здраво

Да ли сте сигурни да је ово мод користе глобал_цомплете и глобал_старт кука?

Можете ми дати УРЛ адресу за страницу са овим мод и могу да га инсталирате на мом тесту форум и проверите.

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Не, то изоставља вБуллетин куку систем у потпуности и у суштини само анализира заглавље, хеадинцлуде, и подножја, а онда се својим ствар.

Када сам покушао раде упутство позив да преведе странице или следи фронт_цонтроллер интеграције упутства, страна тек почела преусмеравање бескрајно.

Министарство одбране се налази на ревиевпост.цом. Већина цодебасе / Израда је заснована на ПхотоПост Про.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

проверите ово кораке још једном:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1795

Друго, молим вас дајте ми УРЛ на страницу са овим мод. Ја ћу да проверим.
    Да ли је ово мод бесплатно или не? уколико слободни - молим вас дајте УРЛ паковање овог мод.

Хвала

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Не, то није бесплатно, али је дизајн у питању он користи исти бацкенд као ПхотоПост.

Ја поново проверавају и изгледа као да ће морати да промени хтаццесс корен као добро. Имајте на уму да сам покушао све ово пре без успеха, али ја ћу покушати поново кад имам више слободног времена.

Сваки други уобичајене проблеме са ПхотоПост интеграција што можда знате о?

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Ја сам у потрази за решење за вас. Ако имате било каквих идеја и информације, молимо Вас напишите овде - да ли ће бити хелпфулли

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Ок, коначно сам схватио ово један од. Ја одступа мало од истакнутих упутстава, али је радила као шарм:

1. Додато ово хтаццесс:

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
    2. Додато ову функцију позива на крај ревиевпост извршења:

PHP Code:
    if(@include_once(DIR '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php'))
    {
    vbet_global_complete($output);

3. уредник вбентерприсетранслатор_фунцтионс_редирецт.пхп и инвалида преусмеравање за прилагођене директоријуму:

PHP Code:
    foreach (explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
    {

$folder trim($folder);
        if (
    stripos($url$folder) !== false)
        {
            return;
        }

4.. да промените / ДА / ленсревиевс / до / ленсревиевс / ДА /, и да се утврди УРЛ заставе

додао следеће функције на УРЛ генерације:

PHP Code:
    function vbet_externalConsensus($address$language)
    {
        global 
    $vbulletin;
        foreach (
    explode("\n",$vbulletin->options['vbet_outside_dirs']) AS $folder)
        {

$folder trim($folder);
            if (
    stripos($address$folder) !== false)
            {

$address str_replace(array('/forums/',"/{$_REQUEST['language']}/"),array('/','/'), $address);
                return 
    str_replace("/$folder/","/$folder/$language/"$address);
            }
        }

return 
    false;

Вероватно постоји више паметан начин да се # 4, али то радили! Веома сам срећан, као преглед секција се скоро 1.000.000 пагевиевс месец дана, а преводи ће погон још више посетилаца.

Демонстрација: ПЕНТАКС Анмелделсер - ПЕНТАКС објектив Анмелделсер ОГ омфаттенде базе података

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Сте одговорили после дугог временског периода за нит која је била обележена као решен. Нисам схватио да је то питање још увек на. Да ли вам треба више помоћи овде или је коначно решен?

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

На крају сам сам то схватио! Али то би било вредно да се ова врста интеграције лакши у будућим верзијама вбет, као што сам покушао све хтаццесс измене у ФАК. И то није успело.

Тренутно, у форуму теме које је ваша УРЛ адреса / форум / {} код језика / садржаја. За фасцикле ван главног директоријум, исти треба да поднесе захтев (нпр. / галерија / {} код језика / уместо / {лангауге шифра} / галерија /), јер ће поједноставити потребне измене у великој мери хтаццесс и да интеграција много лакше, нарочито када Министарство одбране већ позива глобал_цомплете (у овом случају мислим на пхотоплог ПРО).

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Отворите нови захтев функција за које Видим како ће се таква интеграција лакше - то не би захтевало промене у главном хтаццесс фајл -. Само један од мод директоријума.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •