Ne znam da li je ovo povezano sa Vbetom ali počelo je da se dešava nakon što sam ga instalirao pa ću pitati ovde ![Smile](images/smilies/smile.png)
Ја сам добијање следеће грешке када кликнете на "Воли је добио" вБСЕО и "Воли обзиром" дугмад на страници профил корисника:
PHP Code:
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458
Као што сам рекао, од тада дешава након инсталирања Вбет али мислим да ћу морати неке тренерски овде, јер бројке не уклапају симптоме.
Меморија информација:
Од пхпинфо: мемори_лимит Локална - 128М мастер - 128М
Од пхп.ини:
PHP Code:
; Suhosin Settings.
suhosin.post.max_vars = 2048
suhosin.request.max_vars = 2048
suhosin.cookie.encrypt = Off
suhosin.memory_limit = 32M
suhosin.session.encrypt = Off
Вбуллетин: ПХП ограничење меморије 32М
Сервер Меморија у употреби у овом тренутку: 25.00% (262136 од 1048576)
Поруке о грешкама су сугеришу да треба да повећа меморију, али не видим било који други симптоми довољно меморије приликом коришћења форума и ја имао извештаје са мојим удовима. Претпостављам, међутим, да и они ће бити видети фатална грешка "Воли".
Да ли сте момци наићи било какве проблеме као што је овај приликом коришћења Вбет? Ја бих био захвалан за неке савете о томе шта да покушам.