Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 9 од 9

Тема: Меморија питања

Модератор
    Регистрован
    Јан 2011
    Поруке
    138

Default Меморија питања

Ne znam da li je ovo povezano sa Vbetom ali počelo je da se dešava nakon što sam ga instalirao pa ću pitati ovde

Ја сам добијање следеће грешке када кликнете на "Воли је добио" вБСЕО и "Воли обзиром" дугмад на страници профил корисника:

PHP Code:
    Fatal errorAllowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error
    Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458 
    Као што сам рекао, од тада дешава након инсталирања Вбет али мислим да ћу морати неке тренерски овде, јер бројке не уклапају симптоме.

Меморија информација:

Од пхпинфо: мемори_лимит Локална - 128М мастер - 128М

Од пхп.ини:
    PHP Code:
    Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars 2048

suhosin
    .request.max_vars 2048

suhosin
    .cookie.encrypt Off

suhosin
    .memory_limit 32M

suhosin
    .session.encrypt Off 
    Вбуллетин: ПХП ограничење меморије 32М

Сервер Меморија у употреби у овом тренутку: 25.00% (262136 од 1048576)

Поруке о грешкама су сугеришу да треба да повећа меморију, али не видим било који други симптоми довољно меморије приликом коришћења форума и ја имао извештаје са мојим удовима. Претпостављам, међутим, да и они ће бити видети фатална грешка "Воли".

Да ли сте момци наићи било какве проблеме као што је овај приликом коришћења Вбет? Ја бих био захвалан за неке савете о томе шта да покушам.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

здраво,
    Ок ја ћу га тестирати на пробном форуму. Можете једноставно да покушате да вБЕТ тако да је ово питање - само онемогућите вБЕТ и покушајте да га поново - Ако се питање стил постоје и вБЕТ је онемогућено - то није вБЕТ питање. Ако питање ће нестати - то је вБЕТ питање и ми ћемо га поправити.

Друго - можете повећати лимит мемори_лимит у пхп.ини до 64 МБ и поново покрените сервер. (Молимо само читао о овом питању у Гоогле).
    са вБЕТ имате 52 више садржаја и 52 више корисника на форуму (ако сте омогућили свим језицима) - трошкови сервера меморије. Још увек смо Уоркин да вБЕТ ефикасније (нови реласе врло брзо).
    Овде имате листу хинст:хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...рформанце.хтмл

Хвала
    Последњи изменио kamilkurczak; 15-03-11 U 18:41.

Модератор
    Регистрован
    Јан 2011
    Поруке
    138

Hvala. Zanimaju me tvoji rezultati. Onesposobio sam Vbet i ponovo učitao stranicu "Lajkovi". Sada samo dobijam praznu belu stranicu - nema greške u memoriji. Takođe ne baš ono što sam jurio

Ја ћу сачекати да чујем шта сте открили на тест сајту пре него што сам горе подешавање меморије у пхп.ини.

Модератор
    Регистрован
    Јан 2011
    Поруке
    138

Ја сам уредник пхп.ини и повећао ограничење меморије за 64М и онда рестартовати Апацхе, али вБуллетин изгледа да игноришу то подешавање и још увек се жале да нема довољно меморије постоји (исте грешке као што сам постављен у пост 1).
    Последњи изменио norku; 16-03-11 U 00:22.

Модератор
    Регистрован
    Јан 2011
    Поруке
    138

Хи,

Да ли сте у стању да понови грешку? Не могу да разумем зашто вбуллетин АдминЦП показује 32М ограничење меморије када пхп.ини има 64М.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

не, не могу га репродуковати на мом тесту форуму (сам кликнуо на воли тастера на корисничку страну).
    Да ли сте поново покренули серверу након промене у пхп.ини?
    Молимо Вас да о томе вашег домаћина провајдер

Модератор
    Регистрован
    Јан 2011
    Поруке
    138

Да, ја сам поново Апаш после измене пхп.ини али није имала ефекта. Веома чудно. Проверио сам моју општу меморије и то је знатно испод 32М ионако толико чудно да сам све ове меморије грешака. Сам питао сам домаћин погледати у ово.

Модератор
    Регистрован
    Јан 2011
    Поруке
    138

Решен. Имао сам непотпуна пхп.ини у корену. Све је исправно сада.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

ок за ове потврде решити

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове