Ne znam da li je ovo povezano sa Vbetom ali počelo je da se dešava nakon što sam ga instalirao pa ću pitati ovde
Ја сам добијање следеће грешке када кликнете на "Воли је добио" вБСЕО и "Воли обзиром" дугмад на страници профил корисника:
PHP Code:
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458
Као што сам рекао, од тада дешава након инсталирања Вбет али мислим да ћу морати неке тренерски овде, јер бројке не уклапају симптоме.
Меморија информација:
Од пхпинфо: мемори_лимит Локална - 128М мастер - 128М
Од пхп.ини:
PHP Code:
; Suhosin Settings.
suhosin.post.max_vars = 2048
suhosin.request.max_vars = 2048
suhosin.cookie.encrypt = Off
suhosin.memory_limit = 32M
suhosin.session.encrypt = Off
Вбуллетин: ПХП ограничење меморије 32М
Сервер Меморија у употреби у овом тренутку: 25.00% (262136 од 1048576)
Поруке о грешкама су сугеришу да треба да повећа меморију, али не видим било који други симптоми довољно меморије приликом коришћења форума и ја имао извештаје са мојим удовима. Претпостављам, међутим, да и они ће бити видети фатална грешка "Воли".
Да ли сте момци наићи било какве проблеме као што је овај приликом коришћења Вбет? Ја бих био захвалан за неке савете о томе шта да покушам.