још увек има проблем са овим - ко?
још увек има проблем са овим - ко?
Ја стварно захвални одговор на ово
Здраво, Морам да питам Мицхаł о овом питању јер имам још нема идеје.
било какве идеје још увек?
здраво,
Молимо Вас да веома дуго пост на страном језику и проверите да ли још увек не раде (превод).
УРЛ адресу порука се не ради сада, тако да могу да проверим сад поново.
Гоогле не може увек открити језик за веома кратко поруку (можда погрешно) тако да морате да проверите да ли ваша порука је измедју [б] [ланг = [/ Б] тагове. (Ово тагови су додати у невпост_процесс Хоок)
Дакле, покушајте да га тест за дугачке поруке на страним језицима.
ХТЦ се филтрира од стране овог Форума - пун УРЛ
хттп://целлпхонефорумс.нет/х тц/т327487-тоно-де-лламада.хтмл (без размака)
Молимо Вас да одговорите ми - вхитцх опција имате сеттед у админцп-> вБЕТ-> Гоогле-> Гоогле-откривања језика.
Напишите овде Гоогле откривања језика Поверење вредност
Ово је подешен на "Увек веруј корисника"
Прилично сам сигуран да то није проблем, али - то директно има везе са извршења редоследу вБуллетин АПИ-додатак који се користи за нове мобилне апликације омета плугин који убацује сад ознаке у поруке.
Увек веруј корисника Ова опција се заснива на поставкама корисника који је куцање порука. Дакле, Гоогле може да препозна језик поруку корисничка подешавања. Уколико корисник има свој језик није постављен - Гоогле не може да га преведе.
Ако корисник направи поруку у језику који у свом админцп - Гоогле још увек не могу да га преведе.
Ова опција је за Оптимизација и ако је ова опција укључена - језик ознаке неће бити додати.
Молимо идите на админцп-> вБЕТ-> Гоогле и
1. сет Гоогле откривања језика на Поверење Гоогле када резултат је поверења достојан
2. сет Гоогле откривања језика Поверење на 0,1
3. Тестирајте га! (Направите нову поруку)
Требало би да ради добро.
ВАЖНО - Потребно је да пакет старе поруке у сад ознаке руком.