Поздрав, Инсталирао сам имао прошле године за кратко време вБЕТ2.4, али су сада деинсталације поново. Чак и након много месеци сам се приказују на Гоогле вебмастер алат увек пузати преко 1000 грешака. Сви параметри језика = КСКС? Вероватно нисам добро деинсталиран производ. Шта могу да урадим да се заустави ове грешке? Морам да кажем да сам у употреби вБуллетин. Поздрав Hallo, ich hatte letztes Jahr für einen kurzen Zeitraum vBET2.4 installiert, habe es mittlerweile aber wieder deinstalliert. Auch nach den vielen Monaten bekomme ich im Google webmaster Tool noch über 1000 Crawling Fehler angezeigt. Alle mit dem Parameter ?language=XX Wahrscheinlich habe ich das Produkt nicht korrekt deinstalliert. Was kann ich machen, dass diese Fehler aufhören? Ich muss dazu sagen, dass ich vbseo im Einsatz habe. Grüße
Хмм Гоогле имају своје странице индексиране са језиком = параметар. Можда би требало обновити мапа (са добрим УРЛ-ове)
Зашто Гоогле не схватају да су оставили више није доступан и води их од индекса? Инсталирао сам вБуллетин Ситемап Генератор ... који треба да створе Ситемап сваки дан, али са правом нове везе? Поздрав Warum merkt Google nicht, dass die links nicht mehr verfügbar sind und nimmt sie aus dem Index? Ich habe den VbSeo Sitemap Generator installiert ... der sollte die Sitemap doch jeden Tag mit den richtigen Links neu erstellen? Grüße
Камил је на одмору сада, а ја не знам да ли је решен проблем (преко ПМ или е-маил). Реците да ли и даље потребна никаква помоћ
Погледај Таг цлоуд
Правила Форума