Упознавање
Зоинтс локална је профил унапређење мод за вБуллетин, ово је пример зоинтс локални мод страница из једне од чланица хттп://ввв.домаин.цом/хулкхоган/

U oktobru 2010. JA pravedan instaliran vbet po prvi put. Nakon vbet, lokalnim zoints strana nisu otvorena u drugom jeziku url хттп://ввв.домаин.цом/ен/хулкхоган/

Onda sam naredio integracija servisa da lokalni Zoints strana radi sa vbet, Michał koji pokušavaju da integracija u to vreme rade, stranice su хттп://ввв.домаин.цом/ен/хулкхоган/ , Али само још није преведен

после неколико месеци са тим условом, нема проблема са тим, али је боље ако страни су не само отворен, већ преведена превише хттп://ввв.домаин.цом/ен/хулкхоган/

Ево Мицхаł часова 12-09-10, 19:20, који говоре интеграција коначно ради

Quote Оригиналли постед би vBET

Добра ново: НАПРЕДАК!
Додао сам ово правило
Code:
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/([^/]+)/?$ /index.php?z-profile=$2&language=$1 [L,QSA]
И страница са / ср / је генерисана: хттп://ввв.домаин.цом/ен/хулкхоган/

Није превео, али генерисани. Сада молимо Вас да угар упутства интеграција за плугин који не подржавају глобал_цомплете кука да га преведе. Шаљем вам линк на одговарајућу претходном чланку АМ.

Ево Мицхаł часова 13-09-10, 19:35, да сам ја рекао да проблем са другим УРЛ после интеграције, нема проблема опет након тога

Quote Оригиналли постед би vBET
ДОНЕ

После неколико покушати сам направио што су правила:
Code:
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(forum.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/([^/]+)/?$ /index.php?z-profile=$2&language=$1 [L,QSA]
Проверио сам то - у сваком случају, проверите такође и пишу у случају проблема.

Хаве фун

Quote Оригиналли постед би basketmen
Мицхаł Жао ми је, само још једна мала ствар у вези форума

члан странице се генеришу хттп://ввв.домаин.цом/ен/хулкхоган/ да отвори хттп://ввв.домаин.цом/хулкхоган/ јер испод правилу, свој довољно урадио за сада хвала

Code:

али Почетна страна за остале језичке сада хттп://ввв.домаин.цом/ен/форум.пхп је сувише преусмерен, да би Форум Хоме подразумевани језик хттп://ввв.домаин.цом/форум.пхп и не преводе

ако сам уклони изнад правилу, други језик форума је поново преведен хттп://ввв.домаин.цом/ен/форум.пхп

тако да можда можете да додате више правило за форум.пхп форуму кући како би њено даље преведена и члан страница генерисана даље хттп://ввв.домаин.цом/ен/хулкхоган/

ово би требало да буде лако, ја ћу послати још $ 30 за ову

Остале информације

мој дом форуму фајл форум.пхп ( хттп://ввв.домаин.цом/форум.пхп )

индек.пхп фајл је зоинтс локалним профилом фајл, али ће преусмерени на Форум Хоме фајл форум.пхп ако директног приступа ( хттп://ввв.домаин.цом/индек.пхп ), И да ће отварање члан странице ако су корисничко име на њој (као што је овај хттп://ввв.домаин.цом/индек.пхп?з-профиле=хулкхоган )

зоинтс локалних датотека листе и други детаљи су сендед да камилкурцзак часова, јавите ми ако је потребно друга ствар

Мислим да је слично са овом навојем Користећи вБуллетин 3.6.12, имају проблем на РСС, као и Архива, Странице се отварају не само преведен