Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Следећа услуга за интеграцију. Зоинтс локални мод странице се не преводе

Default Следећа услуга за интеграцију. Зоинтс локални мод странице се не преводе

Упознавање
    Зоинтс локална је профил унапређење мод за вБуллетин, ово је пример зоинтс локални мод страница из једне од чланица хттп://ввв.домаин.цом/хулкхоган/

U oktobru 2010. JA pravedan instaliran vbet po prvi put. Nakon vbet, lokalnim zoints strana nisu otvorena u drugom jeziku url хттп://ввв.домаин.цом/ен/хулкхоган/

Onda sam naredio integracija servisa da lokalni Zoints strana radi sa vbet, Michał koji pokušavaju da integracija u to vreme rade, stranice su хттп://ввв.домаин.цом/ен/хулкхоган/ , Али само још није преведен

после неколико месеци са тим условом, нема проблема са тим, али је боље ако страни су не само отворен, већ преведена превише хттп://ввв.домаин.цом/ен/хулкхоган/

Ево Мицхаł часова 12-09-10, 19:20, који говоре интеграција коначно ради

Quote Оригиналли постед би vBET

Добра ново: НАПРЕДАК!
    Додао сам ово правило
    Code:
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/([^/]+)/?$ /index.php?z-profile=$2&language=$1 [L,QSA]
    И страница са / ср / је генерисана: хттп://ввв.домаин.цом/ен/хулкхоган/

Није превео, али генерисани. Сада молимо Вас да угар упутства интеграција за плугин који не подржавају глобал_цомплете кука да га преведе. Шаљем вам линк на одговарајућу претходном чланку АМ.

Ево Мицхаł часова 13-09-10, 19:35, да сам ја рекао да проблем са другим УРЛ после интеграције, нема проблема опет након тога

Quote Оригиналли постед би vBET
    ДОНЕ

После неколико покушати сам направио што су правила:
    Code:
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(forum.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/([^/]+)/?$ /index.php?z-profile=$2&language=$1 [L,QSA]
    Проверио сам то - у сваком случају, проверите такође и пишу у случају проблема.

Хаве фун

Quote Оригиналли постед би basketmen
    Мицхаł Жао ми је, само још једна мала ствар у вези форума

члан странице се генеришу хттп://ввв.домаин.цом/ен/хулкхоган/ да отвори хттп://ввв.домаин.цом/хулкхоган/ јер испод правилу, свој довољно урадио за сада хвала

Code:

али Почетна страна за остале језичке сада хттп://ввв.домаин.цом/ен/форум.пхп је сувише преусмерен, да би Форум Хоме подразумевани језик хттп://ввв.домаин.цом/форум.пхп и не преводе

ако сам уклони изнад правилу, други језик форума је поново преведен хттп://ввв.домаин.цом/ен/форум.пхп

тако да можда можете да додате више правило за форум.пхп форуму кући како би њено даље преведена и члан страница генерисана даље хттп://ввв.домаин.цом/ен/хулкхоган/

ово би требало да буде лако, ја ћу послати још $ 30 за ову

Остале информације

мој дом форуму фајл форум.пхп ( хттп://ввв.домаин.цом/форум.пхп )

индек.пхп фајл је зоинтс локалним профилом фајл, али ће преусмерени на Форум Хоме фајл форум.пхп ако директног приступа ( хттп://ввв.домаин.цом/индек.пхп ), И да ће отварање члан странице ако су корисничко име на њој (као што је овај хттп://ввв.домаин.цом/индек.пхп?з-профиле=хулкхоган )

зоинтс локалних датотека листе и други детаљи су сендед да камилкурцзак часова, јавите ми ако је потребно друга ствар

Мислим да је слично са овом навојем Користећи вБуллетин 3.6.12, имају проблем на РСС, као и Архива, Странице се отварају не само преведен

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

ок Хвала на овом ларде опис. Ја ћу да проверим и реши.
    Имам приступ детаље на ваш сервер тако да могу да тамо раде.
    Ја ћу овде писати све резултате.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи. Једноставно сам урадио - проверите форум и ПМ ако нађете нешто да се исправи

ПС.
    Извините за кашњење - слажемо се да ћу га направио после мог одмора, још увек сам имао неке додатне одлагања, тако да поседујемо сте извињења за то

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Додао сам подршку за странице које сте ми послати ПМ. У случају да сте изгубили неки начин на који хтаццесс имајте на уму да сте претходна копија (пре промене) на ваш ФТП. Такође сам вам послати овде правила која чини ваш зоинтс страница се преводи (мора бити пре нормална вБЕТ правила):
    Code:
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(404.php|ajax.php|announcement.php|arcade.php|attachment.php|Bible_SuperSearch_vb.php|Bible_SuperSearch_vb2.php|chatting.php|cron.php|cv_rss_feeds.php|disclaimer.php|editpost.php|ewt_talkerbot.php|external.php|extra_online_users.php|editprofile.php|editsettings.php|forum.php|global.php|gtsearch.php|h2h.php|holdsession.php|image.php|infraction.php|inlinemod.php|itsucks.php|itsuckschart.php|joinrequests.php|latest.php|login.php|misc.php|mmcheats.php|mmnamett.php|moderation.php|moderator.php|newattachment.php|newreply.php|newthread.php|online.php|payment_gateway.php|payments.php|petz.php|poll.php|post_thanks.php|postings.php|printthread.php|priv.php|privacy.php|private.php|quran.php|radioandtv.php|register.php|report.php|reputation.php|reviewrate.php|rules.php|search.php|searchprofile.php|searchpeople.php|sendmessage.php|showgroups.php|showgroups.php|showpost.php|showthread.php|subscription.php|threadrate.php|threadtopdf.php|tos.php|usercp.php|usernote.php|vbms.php|vbms_ab.php|vbms_alias.php|vbms_attachment.php|vbms_checkmail.php|vbms_compose.php|vbms_filters.php|vbms_folders.php|vbms_misc.php|vbms_new.php|vbms_options.php|vbms_read.php|vbplaza.php|vbtube.php|vbtube_action.php|vbtube_add.php|vbtube_admin.php|vbtube_browser.php|vbtube_comment.php|vbtube_favorites.php|vbtube_progress.php|vbtube_report.php|vbtube_sendfriend.php|vbtube_show.php|vbtube_upload.php|youtube_browser.php|imagehosting)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/([^/]+)/?$ /index.php?z-profile=$2&language=$1 [QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.+)/(privacy|contacts|blog|comments|blocks|editgroups|editprofile|styles|interests|links)/.*$ $3.php?z-profile=$2&language=$1 [QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} z-profile=
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
    RewriteCond %{QUERY_STRING} language=
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •