Упознавање
Зоинтс локална је профил унапређење мод за вБуллетин, ово је пример зоинтс локални мод страница из једне од чланица хттп://ввв.домаин.цом/хулкхоган/
U oktobru 2010. JA pravedan instaliran vbet po prvi put. Nakon vbet, lokalnim zoints strana nisu otvorena u drugom jeziku url хттп://ввв.домаин.цом/ен/хулкхоган/
Onda sam naredio integracija servisa da lokalni Zoints strana radi sa vbet, Michał koji pokušavaju da integracija u to vreme rade, stranice su хттп://ввв.домаин.цом/ен/хулкхоган/ , Али само још није преведен
после неколико месеци са тим условом, нема проблема са тим, али је боље ако страни су не само отворен, већ преведена превише хттп://ввв.домаин.цом/ен/хулкхоган/
Ево Мицхаł часова 12-09-10, 19:20, који говоре интеграција коначно ради
Оригиналли постед би vBET
Ево Мицхаł часова 13-09-10, 19:35, да сам ја рекао да проблем са другим УРЛ после интеграције, нема проблема опет након тога
Оригиналли постед би vBET
зоинтс локалних датотека листе и други детаљи су сендед да камилкурцзак часова, јавите ми ако је потребно друга ствар
Мислим да је слично са овом навојем Користећи вБуллетин 3.6.12, имају проблем на РСС, као и Архива, Странице се отварају не само преведен