Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 3 од 3 FirstПрви 123
Резултати 21 на 24 од 24

Тема: Гоогле је уклонио све индексиране преведене странице

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би pepito69 View Post
    Ја деинсталиран вбет мод, избрисаће свако правило релатионед да вбет, сачекајте 4 дана и поново га од нуле.
    Лоша идеја. Ви физички да преведен линкова не ради и не постоје на вашем форуму. УРЛ-ови који не постоји не може бити индексиране.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би pepito69 View Post
    Лако, само укуцајте у Гоогле претрази сајт:ввв.иоурдомаин.цом / форум / ИТ

Промене у броју линкова индексирани од стране Гоогле је због вероватно, другачији Гоогле сервере, они нису индексирање исти број УРЛ, и има више од 50 сервера.

сваки пут када урадите:
    сајт:ввв.иоурдомаин.цом
    повезује на један Гоогле серверу.
    Имајте на уму да:
    1. Баш као што сте рекли је Гоогле доста сервера на целом свету и оне морају да периодично расподеле података између једни другима. Зато се неке странице се видели већ индексиран на једном континенту, али још нису на друге.
    2. Имајте на уму да Гоогле приказује АПРОКСИМАТЕ број резултата што значи да:
    а) није реалан број
    б) број резултата може да промени чак и када стварни број индексираних страница није
    в) број резултата још увек могу исти, чак и ако број индексираних страница променила
    г) Гоогле користи хеуристику није алгоритме, тако да резултати заиста није детерминистички - највероватније нећете видети ово на врхунске резултате, због кеш меморије и тако даље, али ако би се могло видети када све на заиста ниске резултате
    д) магија може да се деси

Озбиљно - молимо вас да прочитате мој последњих неколико постова у овој теми - надам се да могу помоћи

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Само сам погледао за џокера у роботс.ткт (јер према мом претходном знању не треба да буде у роботс.ткт) и да је овај чланак који каже да би требало да ради:
    Code:
    http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
    Ипак сам нашао веома занимљив аутора реченицу:
    Неки СЕО-а не слажу са употребом џокер знакова, или бар они то виде као нешто ризично или далеко од најбоље праксе.
    Ја ћу направити неке више истраживања у овој области.

Изменили.
    Овде сам нашао више информација о џокер у роботс.ткт:
    Code:
    http://tools.seobook.com/robots-txt/
    - Према информацијама постоји Гоогле и Иахоо омогућава да користе џокере.

Још увек - молимо проверите да ли сте блокирали све преведена садржај стране неких џокер владавине. Молимо Вас да користите алатке за вебмастере да одреди (Прво проверите да вБЕТ ради поново). Као написао аутор последње поменути чланак:
    Размислите о вези УРЛ ако користите роботс.ткт џокере: Случајно сам сам кошта преко $ 10.000 у добити са једним роботс.ткт грешке!
    Последњи изменио vBET; 07-03-11 U 00:08.

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Лоша идеја. Ви физички да преведен линкова не ради и не постоје на вашем форуму. УРЛ-ови који не постоји не може бити индексиране.
    Ја сам њему кажем унапред да поједностави своје робот.ткт - Нисам стручњак, али
    Мислио сам право ван слепи миш да има тако луда роботс.ткт није
    да од тада. робот.ткт треба да буде једноставна, не оверкилл ....

Мислим да сам такође поменуо да му да то није добра идеја ни да се
    уклоните одбране јер то не би решило проблем, јер оно што
    се дешава ако се почне изнова, да ли је онда разматра разрешење
    Министарство одбране још једном, јер није решио овај први пут,
    само не чини, јер само на не-инсталирати мод без решавања проблема.

Страна 3 од 3 FirstПрви 123

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •