Имајте на уму да:
1. Баш као што сте рекли је Гоогле доста сервера на целом свету и оне морају да периодично расподеле података између једни другима. Зато се неке странице се видели већ индексиран на једном континенту, али још нису на друге.
2. Имајте на уму да Гоогле приказује АПРОКСИМАТЕ број резултата што значи да:
а) није реалан број
б) број резултата може да промени чак и када стварни број индексираних страница није
в) број резултата још увек могу исти, чак и ако број индексираних страница променила
г) Гоогле користи хеуристику није алгоритме, тако да резултати заиста није детерминистички - највероватније нећете видети ово на врхунске резултате, због кеш меморије и тако даље, али ако би се могло видети када све на заиста ниске резултате
д) магија може да се деси
Озбиљно - молимо вас да прочитате мој последњих неколико постова у овој теми - надам се да могу помоћи
Само сам погледао за џокера у роботс.ткт (јер према мом претходном знању не треба да буде у роботс.ткт) и да је овај чланак који каже да би требало да ради:
Ипак сам нашао веома занимљив аутора реченицу:Code:http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
Ја ћу направити неке више истраживања у овој области.Неки СЕО-а не слажу са употребом џокер знакова, или бар они то виде као нешто ризично или далеко од најбоље праксе.
Изменили.
Овде сам нашао више информација о џокер у роботс.ткт:- Према информацијама постоји Гоогле и Иахоо омогућава да користе џокере.Code:http://tools.seobook.com/robots-txt/
Још увек - молимо проверите да ли сте блокирали све преведена садржај стране неких џокер владавине. Молимо Вас да користите алатке за вебмастере да одреди (Прво проверите да вБЕТ ради поново). Као написао аутор последње поменути чланак:
Размислите о вези УРЛ ако користите роботс.ткт џокере: Случајно сам сам кошта преко $ 10.000 у добити са једним роботс.ткт грешке!
Последњи изменио vBET; 07-03-11 U 00:08.
Ја сам њему кажем унапред да поједностави своје робот.ткт - Нисам стручњак, али
Мислио сам право ван слепи миш да има тако луда роботс.ткт није
да од тада. робот.ткт треба да буде једноставна, не оверкилл ....
Мислим да сам такође поменуо да му да то није добра идеја ни да се
уклоните одбране јер то не би решило проблем, јер оно што
се дешава ако се почне изнова, да ли је онда разматра разрешење
Министарство одбране још једном, јер није решио овај први пут,
само не чини, јер само на не-инсталирати мод без решавања проблема.