Хи,
мој домен је 4 године. И никада није имао проблема раније са компанијом Гоогле.
Морам да кажем да сам доста УРЛ адресе индексираних у преведена језика. Више од вбет форум и других сам видео.
Последњи изменио pepito69; 05-03-11 U 11:10.
Ја деинсталиран вбет мод, избрисаће свако правило релатионед да вбет, сачекајте 4 дана и поново га од нуле.
Нисам сигуран да ли ће се то помогне, тако да сваки пут када видите неке
догодило си само ће да деинсталирате, и почнете из почетка?
Гоогле изгледа да има озбиљне проблеме са другима све испред
ништа, и увек нешто изгледа да је добро, онда
Гоогле депоније све што преко Гоогле прилично контролише наше дестинти,
а Гоогле није било познато да играју фер било ... Гоогле прилично
много контроле интернета, шта се дешава на Интенет, и
оно што они желе да виде деси на интернету, али ја нисам експерт,
али чујем исте приче ОЛЕ ... Имам топлу сајт, сада сви
изненадна Гоогле не показује ми више воле ... и домена
да су звезде и све саобраћају, испоставило да се веома мало ...
Мој домен је врло, врло нова ... то доле је то као 2 дана, и ја сам изгубио
око 70 повратне везе, нисам сигуран да је то била већ долази, или
сам изгубио те повратне везе, јер сам доле био за 2 дана, и
са мој сајт је тако ново, зашто сам све ипак брзо бацклинкс?
Гоогле је чудно, али они нису ту да помогне, они су
су ту да зараде новац и помогне себи прво ....
а понекад, чак и најмањи сајта промена може да извади .... јер је већина од нас
заправо не знам како систем функционише, онда правимо мале сајт промену, онда ћемо почети
губитка тона саобраћаја, а наша прва мисао је крива Гоогле.
Последњи изменио dsimms; 05-03-11 U 18:51.
Ја ћу вам рећи у неколико недеља, имам превише времена ... хвала у сваком случају.
Постоји могућност да буде моја кривица, морам да га откријете.
као што сам поменуо раније мој сајт је веома ново. је достигла свој врхунац је о
1400 линкова у само две недеље а онда престали. Нисам сигуран
шта се дешава сада, изгледа да губи као 20-50 линкова по
дан данас, тако да нисам сигуран шта је крив, надам се да није
вбет, али ко зна у овом тренутку. Су инвалиди сам мод који је
били осумњичени да су црни шешир, тако да се надам да је то проблем,
сада када сам онемогућио одбране успети дан неколико дана / недеља
Да бисте сазнали ако је моја веза заустави пада и почети све поново, али
онда опет може бити ништа, али сандбок, или Гоогле плес ....
али са случајем 4 године стари сајт, не би требало да буде сандбокед.
Како знате да су само вбет везе се уклања?
Лако, само укуцајте у Гоогле претрази сајт:ввв.иоурдомаин.цом / форум / ИТКако знате да су само вбет везе се уклања?
Промене у броју линкова индексирани од стране Гоогле је због вероватно, другачији Гоогле сервере, они нису индексирање исти број УРЛ, и има више од 50 сервера.
сваки пут када урадите:
сајт:ввв.иоурдомаин.цом
повезује на један Гоогле серверу.
Реците нам где је у алаткама за вебмастере пише да Гоогле не воли преведен сајтове? ... И овде садржај није аутоматски - превод је аутоматски - садржај је аутентичан из самог теме коју је написао ваш корисника.
Гоогле није против преведен контексту - Доказ је много форума коришћења вБЕТ и бити индексиране. Можете једноставно проверити у примеру на нашем сајту. Ако је Гоогле је против тога онда не би било индексиране. Чак и ова веома нит која је нова је већ индексиран на другим језицима (Проверио сам за пољски) оно што лако доказа да Гоогле индексира преведена страна.
Дакле, ово је ваш проблем не уопштеног.
У овом тренутку вБЕТ не ради на вашем форуму - тако да нисмо у могућности да ради на ваш проблем, нити дати вам било који други наговештај да - молим укључите вБЕТ. Шта год да је разлог ваш проблем, тако што ћете искључити вБЕТ сте је направили бити трајно. Никада нећете морати индексиране преведене странице ако нећете имати преведене странице на вашем форуму. Као што сам написао - не знамо шта је био разлог. То може бити чак и нешто привремено на Гоогле страни шта би могло да се врати како је било без икаквих промена. Можда ... Сада то није проблем више - сада немате вБЕТ тако да у овом тренутку је нормална ствар да немате индексиране преведене странице - јер сада немате преведене странице. Молим вас прва се вБЕТ даље.
Ја сам проверу нит од почетка тако ми је жао је фометхинг је већ написана. Проверио сам роботс.ткт и видео сам тамо вирд садржаја као што су:
Дисаллов: / форум / ПТ / * моду
Колико знам роботс.ткт не подржавају џокере као * - ово може бити део проблема. Не би требало, јер треба да кажу да везе са тачну УРЛ адресу почетка: / Форум / ПТ / * моду не треба да буду индексиране, али можда нешто промене у Гоогле-робота, а сада они не уносите никакве везе почевши од: / Форум / ПТ / (У примеру, јер * знаци нису дозвољене и УРЛ читање стаје на овај знак даје вам није дозвољено за индексирање све ваше преведене странице). То би било неко објашњење од ваше ситуације, јер видим правила као да је за све језике.
Још једном се не би требало да буде разлог овде, али на други начин не треба да користите знаке * у Дисаллов правила, тако да можда има нешто заједничко са својим питањем. Уклоните / коментар тих правила.
Такође проверите шта алатке за вебмастере вам говори о томе линк који је био блокиран од роботс.ткт. Наравно сада - јер сте онемогућили вБЕТ - можемо да имамо погрешне алатке за вебмастере анализу, јер је преведена линкови не постоје више на форуму. Дакле, још једном - прво укључите вБЕТ, након тога у овом тренутку морамо да чекамо, јер се алатке за вебмастере не показују стварне податке - историјски (и никад се не зна када се ажурира). Дакле, прва се вБЕТ. Онда ако је у 2 недеље се ништа не промени ми ћемо истражити је. Било би лакше ако вБЕТ ће бити све време укључен, а сада ћемо имати додатне ствари - Гоогле-време реакције ...
Последњи изменио vBET; 06-03-11 U 22:56.
роботс.ткт и даље не поједностављен и да је потенцијал питање произвођача. А ако сте прочитали мој претходни пост овде ћете видети потенцијал објашњење зашто само преведена страница није индексиран због роботс.ткт - потенцијал - Не могу дефинитивно рећи да је питање за кафу, али не треба дефинитивно рећи да је није, посебно да ли постоје нелегалне изјаве.