Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 24

Тема: Гоогле је уклонио све индексиране преведене странице

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto

Default Гоогле је уклонио све индексиране преведене странице

Хи,
    Гоогле је уклоњена из индекса свих преведена УРЛ:

PHP Code:
    site:www.egiptoforo.com/forums/pt

site
    :www.egiptoforo.com/forums/en 

итд ..

Нашао сам неко овде на форуму да су исти проблем али због МиСКЛ Еррор. Не знам шта се дешава у мом форуму.
    Нисам промена од роботс.ткт ... Ја се десило данас. Имао сам индексирани на пример: 47.000 УРЛ адреса на хебрејском, 20.000 на француском, итд ...

Плеасе хелп

Хвала
    Последњи изменио pepito69; 03-03-11 U 23:57.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Да ли имате е-пошту од Гоогле-а или МиСКЛ грешака у лог фајл? пишите све информације.

Не, ја нисам добило било е-маил од Гоогле-а и не постоје МиСКЛ грешке у мом дневнику.
    То је било јуче, и нисам додир ништа.

колико знам, странице индексиране у директоријум може уклонити ако странице не могу приступити Гоогле-а за дуго времена (тј. 24 сата или више)

Из мог искуства, ја имам око 4000 страница у директоријум домаин.цом / Д / користе друге мод (без у вези са вбет), али зато што Министарство одбране су подељене на неколико дана, након што сам једном проверити на Гоогле сајту: домаин.цом / Д / све индексиране странице су прошли

покушати добити линкове са других сајтова на вашу сваку преведена страна Почетна страна превише, тј добити линкове са других сајтова до египтофоро.цом / форум / ПТ / и египтофоро.цом / форум / ср /

Мислим да проблем није у вбет, већ у форуму / сајту / серверу

проверите све ствари, проверите превише Гоогле алатки за вебмастере хттпс://ввв.гоогле.цом/вебмастерс/тоолс/

колико знам, странице индексиране у директоријум може уклонити ако странице не могу приступити Гоогле-а за дуго времена (тј. 24 сата или више)
    То није случај.

Имао сам доста спољних веза и много страница.

У алаткама за вебмастере сам класичне проблеме у вбет: Низак одзив и дупликат метаТагс и титтлес. Ништа ново ....

Мислим у онемогућите мод и да је важно за мене. али мислим да Гоогле не воле аутоматски садржај као што кажу у вебмастеру водич. Гоогле креће против те по мом мишљењу. Надам се да није у реду јер Вбет, може бити дивним мод, упркос добро познатим проблемима и ограничењима.
    Гледај, имао сам хиљадама УРЛ-индексираних у преведене верзије, а сада ништа!
    Последњи изменио pepito69; 04-03-11 U 13:23.

Quote Оригиналли постед би pepito69 View Post
    То није случај.

Имао сам доста спољних веза и много страница.

У алаткама за вебмастере сам класичне проблеме у вбет: Низак одзив и дупликат метаТагс и титтлес. Ништа ново ....

Мислим у онемогућите мод и да је важно за мене. али мислим да Гоогле не воле аутоматски садржај као што кажу у вебмастеру водич. Гоогле креће против те по мом мишљењу. Надам се да није у реду јер Вбет, може бити дивним мод, упркос добро познатим проблемима и ограничењима.
    можемо да сачекамо и видимо, ако постоји други члан који користи вбет превише се исти проблем, не видим много људи користи вбет посебно бесплатну верзију, јер је тема погледа у овом форуму подршке су веома много, и из вб.орг инсталиран информација

ако аутоматско странице су доброг квалитета, мислим да нема много страница индексиране се смањују

и боље је ако постоји приручник преведе карактеристика такође, да се повећа квалитет преведе, као што сам тражио овде, И то је просто као Википедиа, члана су иста само преведена упутство на неки други језик од стране чланица

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

проверите вашу е-маил или лог фајл и пронаћи неке МиСКЛ грешке или нешто слично.
    Да ли Иу имате фајл роботс.ткт? можете да налепите цео садржај ове датотеке?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би pepito69 View Post
    али мислим да Гоогле не воле аутоматски садржај као што кажу у вебмастеру водич. Гоогле креће против те по мом мишљењу. Надам се да није у реду јер Вбет, може бити дивним мод, упркос добро познатим проблемима и ограничењима.
    Реците нам где је у алаткама за вебмастере пише да Гоогле не воли преведен сајтове? ... И овде садржај није аутоматски - превод је аутоматски - садржај је аутентичан из самог теме коју је написао ваш корисника.
    Гоогле није против преведен контексту - Доказ је много форума коришћења вБЕТ и бити индексиране. Можете једноставно проверити у примеру на нашем сајту. Ако је Гоогле је против тога онда не би било индексиране. Чак и ова веома нит која је нова је већ индексиран на другим језицима (Проверио сам за пољски) оно што лако доказа да Гоогле индексира преведена страна.

Дакле, ово је ваш проблем не уопштеног.

У овом тренутку вБЕТ не ради на вашем форуму - тако да нисмо у могућности да ради на ваш проблем, нити дати вам било који други наговештај да - молим укључите вБЕТ. Шта год да је разлог ваш проблем, тако што ћете искључити вБЕТ сте је направили бити трајно. Никада нећете морати индексиране преведене странице ако нећете имати преведене странице на вашем форуму. Као што сам написао - не знамо шта је био разлог. То може бити чак и нешто привремено на Гоогле страни шта би могло да се врати како је било без икаквих промена. Можда ... Сада то није проблем више - сада немате вБЕТ тако да у овом тренутку је нормална ствар да немате индексиране преведене странице - јер сада немате преведене странице. Молим вас прва се вБЕТ даље.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ја сам проверу нит од почетка тако ми је жао је фометхинг је већ написана. Проверио сам роботс.ткт и видео сам тамо вирд садржаја као што су:
    Дисаллов: / форум / ПТ / * моду
    Колико знам роботс.ткт не подржавају џокере као * - ово може бити део проблема. Не би требало, јер треба да кажу да везе са тачну УРЛ адресу почетка: / Форум / ПТ / * моду не треба да буду индексиране, али можда нешто промене у Гоогле-робота, а сада они не уносите никакве везе почевши од: / Форум / ПТ / (У примеру, јер * знаци нису дозвољене и УРЛ читање стаје на овај знак даје вам није дозвољено за индексирање све ваше преведене странице). То би било неко објашњење од ваше ситуације, јер видим правила као да је за све језике.

Још једном се не би требало да буде разлог овде, али на други начин не треба да користите знаке * у Дисаллов правила, тако да можда има нешто заједничко са својим питањем. Уклоните / коментар тих правила.

Такође проверите шта алатке за вебмастере вам говори о томе линк који је био блокиран од роботс.ткт. Наравно сада - јер сте онемогућили вБЕТ - можемо да имамо погрешне алатке за вебмастере анализу, јер је преведена линкови не постоје више на форуму. Дакле, још једном - прво укључите вБЕТ, након тога у овом тренутку морамо да чекамо, јер се алатке за вебмастере не показују стварне податке - историјски (и никад се не зна када се ажурира). Дакле, прва се вБЕТ. Онда ако је у 2 недеље се ништа не промени ми ћемо истражити је. Било би лакше ако вБЕТ ће бити све време укључен, а сада ћемо имати додатне ствари - Гоогле-време реакције ...
    Последњи изменио vBET; 06-03-11 U 22:56.

Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •