Хи
Управо објавио смо нове бесплатне верзије са само малим променама, али смо скоро спремни да објави нове верзије платили са много корисних променаДакле, за све наше плаћену верзију корисници - ускоро ћете имати ново издање
![]()
Хи
Управо објавио смо нове бесплатне верзије са само малим променама, али смо скоро спремни да објави нове верзије платили са много корисних променаДакле, за све наше плаћену верзију корисници - ускоро ћете имати ново издање
![]()
Да ли постоји ЕТА на новим верзијама 4.к?
Нисам упознат са ЕТА значи, али претпостављам да се ради о рок. Овог месеца ћемо ослобађање вБЕТ3.к (следеће недеље) - има много промена и то ће бити у бета фази. Исте промене за вБЕТ4.к ће бити објављени месец дана касније - то је да се осигура бољи квалитет и не излажите све кориснике на потенцијалне нове бубе под новим функционалностима. Наравно смо тестирали промене добро, још увек се корисници користи различите конфигурације, канализацију, други модови и тако даље, тако да неки ствари могу бити видљиви само на неким форумима. То је оно што за бета фази постоји у животни век производа - они који хоће могу да користе то што је упозорен о младим фази неких функционалности. И ослобађајући после вБЕТ4.к месеца нам даје могућност да се потенцијално је издање са неким потенцијалним проблемима већ решено
Па одговор убрзо питање - следеће недеље ми пуштање вБЕТ3.к и у 1. или 2. недељи наредног месеца би требало да буде пуштен вБЕТ4.к
Хвала за инфо Михал. Радујемо се ажурирање.
ПС:''ЕТА "Процена времена доласка ....
Свака савете о томе шта да очекујем са новим функцијама или је то углавном брзина и оптерећења сервера који је бољи
Направили смо неколико побољшања перформанси. Једна од често постављаних - подршка за кеш меморијуИ неке друге перформансе побољшања алгоритма нивоу. Сви детаљи ће бити наведен у Релеасе Ноте.
Ми ћемо се ослободи данас - тај дан тек почео у нашој земљи, тако да ћемо га се у неколико сати (сада је време за спавање). Trenutno je naš forum pokrenut na novoj vBET verziji
![]()
Не могу да чекам да видим мемцацхед у вБЕТ. Можете ли рећи који ПХП продужетак сте користили? Мемцацхе или Мемцацхед?
Учинићу да сам вероватно. Одустао сам са мемцацхед када сам пронашао 4. или 5. степену коришћења кеш меморије дб која би могла да се уради са једном функцијом - нема потребе да преправи све начин
Али нисте одговорили на моје питање - можда ви не схватите да постоје две екстензије за мемцацхед са и без Д на крају:
ПЕЦЛ:: Амбалажа:: мемцацхе
ПЕЦЛ:: Амбалажа:: мемцацхед
Shvatam to i jesam odgovorio na vaše pitanje - naveo sam sve podržane sada memorijske keš memorije od strane vBET-a i jasno se može naći tamo Memcache. Zašto ste onda ubeđeni da vam nisam odgovorio na pitanje - šta će vam više?Ако вам треба наговештај како да подржи ту Мемцацхед то иде:
1. Додај у производу фајл додатних опција за параметар кеш меморију
2. Увоз производа фајл
3. Уређивање датотека садржи / вбентерприсетранслатор_цласс_цацхе.пхп
а) Копију класе за Мемцацхе
б) Промена имена у класи копирају да призна као Мемцацхед
в) Ажурирање тело за подршку Мемцацхед АПИ-ја (наши часови су једноставни адаптери То је разлог зашто нећете морати да ураде било какве промене на другим местима)
г) Додај нови случај за своју нову опцију вредности у блок прекидач на врху датотеке, да створи Мемцацхед објекат адаптера
Ако желите више специфичне савете - само молимо вас да креирате функцију захтев и Камила ће вам дати тачан савете како да то урадите са кодом огласи.
Последњи изменио vBET; 09-03-11 U 20:03.