Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 21

Тема: Више бубе! Погрешна УРЛ индексирани гоодле - Вери Бад!

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Default Више бубе! Погрешна УРЛ индексирани гоодле - Вери Бад!

Сада знам зашто сам уклонио вбет раније, толико грешке!

Гоогле индексирање чудно УРЛ адресе вбет_делаикк када се кликне да Гото исправну УРЛ адресу.

Види:

У пензији;)
    Регистрован
    Јан 2011
    Поруке
    41

Поштовани Змија,
    кашњење је низа. У овом низу се налазе линкови, а шоу за екамле делаи7к-19959 што значи да 7к је број низа и 19959 број за нит која је индексирана.
    Је то учињено због тога што, онда је послати 1 задатак на гоогле па је за перформансе.
    Индекси су мењане после доброг превођења.
    Имате грешку везу са Гоогле-тако да нису преведени. Тако да није преправи ово кашњење (низова), јер је био празан.

Обришите кеш, да нова мапа, јер ваше везе су стари и Гоогле треба да их реиндек. Редирекција су добри, тако Гоогле би требало да реиндек.

Ако имате било каквих додатних питања, пишите овде.
    Хвала

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Зашто Обриши кеш, ако делаикк УРЛ-преусмери тачне УРЛ адресе?

Питање је да је 302 преусмеравање, а не 301, тако да Гоогле никада ће пасти ове делаикк УРЛ адресе са индекса.

У пензији;)
    Регистрован
    Јан 2011
    Поруке
    41

понекад брисање кеш даје анвсер.
    Ја ћу и проверио и напишите овде, када сам добио анвсер

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хелло.

Ја ћу помоћи у овој теми Saznaću više o vašem problemu danas uveče i daću vam više odgovora. Kod ove mame mogu da kažem da je to definitivno vBET buba. To ne bi trebalo da se desi. Ne znam zašto ga Google indeksira - imamo 301 preusmeravanje tako da tako nešto ne bi trebalo da postoji. Ipak, u početku takvi linkovi ne bi trebalo da dolaze do izlaza.

Као што сам написао - ја ћу вам дати више информација касније и ми ћемо се побринути о томе.

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Ја сугест ти поново провери ове делаикк УРЛ-ове, они су 302 преусмерења!

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Дакле, то је разлог зашто су те везе и индексирани. Велики наговештај. Такође ћемо проверити да ли такав преусмеравање се врши би вБуллетин или вБЕТ и ако би вБуллетин ли је конфигурабилан (или се могу мењати од стране наших интеграција кода). Ово је да се реши проблем са већ индексиране странице.

Ипак, наравно, морамо да пронађемо зашто вБЕТ чак генерисана такве везе у финалној ХТМЛ одговор.
    Последњи изменио vBET; 15-02-11 U 18:21.

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

ОК, радујемо се поправити. хвала

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Само сам дао врло специфичне задатке о томе шта и како да проверите да младић.

Такође било би веома корисно ако бисте могли рећи где таква веза је генерисана? У овом тренутку ако се те странице су индексиране и преусмери је 302 не можемо бити сигурни чак ни да ли генерација грешку још увек постоји у вБЕТ, или је то само стари баг који то не деси, али више сте већ индексиране странице. Па реците да ли видите било коју страну на којој су УРЛ-ови се могу видети у вашем претраживачу под линкове. Молимо проверите неке од ваших теме, форуме, архива, РСС можда. Реците да ли имате неки модови који где специјално интегрисан са вБЕТ - можда постоји проблем. Младић ће проверити на вашем форуму и (ако то неће бити ограничена), још увек знате овај форум добро и можда знате или сумњате где таква УРЛ адресе генерисане.

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Им не сигуран шта могу да урадим, можете видети Гоогле индексирање овде грешке: сајт: ввв.цомпутер-јуице.цом - Гоогле претрага

Погледај кеш да бисте видели кода странице!

Такође је 302 преусмеравање на УРЛ адресу правилно, мора да буде 301, али боље би било да се поправи неће индексирати лоше аллтогетхер УРЛ адреса.

Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •