Ја ћу је потребан приступ администратора КП и ФТП - молим вас пошаљите ми оне у АМ.
Како ја видим све везе су генерисане у реду (без сад код) и морам да сазнам зашто.
Последњи изменио vBET; 24-11-09 U 16:50.
Имајте на уму да наши клијенти су облик целу реч и постоје велике временске разлике. Због тога пружамо подршку само овај форум.
Молим вас пошаљите ми као приватна Детаљи поруке приступ вашем форуму (то админ ЦП-а и ФТП-а). Увек можете створити привремени рачуни из безбедносних разлога. И даље ми је потребан приступ тамо, јер је ово питање се односи само на ваш форум и немамо спреман одговор за то.
Прво морамо да провери да ли вБЕТ је генерисање одговарајуће везе како би били сигурни да је вБЕТ грешку или неки други мод се мења веза после наше промене. Такође морамо да проверите конфигурацију и преусмеравање правила.
Разлог је погрешан вБуллетин конфигурације.
Сет опција "Замени који нису на енглеском Ликови у УРЛ-ове?" да "Нека који нису на енглеском Ликови у УРЛ адресама".
Ово мистериозно нестају из наше интеграције упутство. Жао невољесамо скуп параметара и то ће бити у реду
![]()
Последњи изменио vBET; 26-11-09 U 16:36.
Odlična nit! I ja sam imao taj problem, ali sada sve radi sa vBSEO linkovima![]()