Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 24

Тема: Користећи вБуллетин 3.6.12, имају проблем на РСС, као и Архива

Default Користећи вБуллетин 3.6.12, имају проблем на РСС, као и Архива

Само сам купио услуга за интеграцију 30 долара на 2011.02.04, ја користим 3.6.12 вБуллетин, ја имам проблем на РСС страницама, и Архива страница

Већ сам да ам да камилкурцзак

И. РСС Феед на подразумевани језик (Индонезија) раде нормално хттп://ввв.домаин.цом/ектернал.пхп и РСС2 хттп://ввв.домаин.цом/ектернал.пхп?типе=РСС2

али на другом језику нису преведена и УРЛ адресу не ревритед, погледајте овде:

РСС хттп://ввв.домаин.цом/ен/ектернал.пхп (Нит везе и даље као што је овај на тој страници)
    хттп://ввв.домаин.цом/сховтхреад.пхп...8&гото=невпост
    хттп://ввв.домаин.цом/сховтхреад.пхп...7&гото=невпост

РСС2 хттп://ввв.домаин.цом/ен/ектернал.пхп?типе=РСС2 (Нит везе и даље као што је овај на тој страници)
    хттп://ввв.домаин.цом/ф/96217-вбет_делаи8к/
    хттп://ввв.домаин.цом/ф/96216-вбет_делаи7к/

Нб.
    - У вбсеоцп.пхп Већ сам покушавао скуп "Замени Садржај Мета Десцриптион" Да и подесите "Дефинисање Дужина Мета Десцриптион?" до 200, мета десцриптион се замењују са 200 првим речима у пост, али РСС Феед на другом језику страна још увек није преведена

- Можда сличан проблем са ову тему хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...латед-рсс.хтмл

Другог. А у Архиве страница (Један од страна на пример архива: хттп://ввв.домаин.цом/ен/ф/ситемап/ф-43.хтмл ), Нит линкови су највише овако, ако можете да исправите и она:

хттп://ввв.домаин.цом/ен/ф/95724-вбет_делаи66к/
    хттп://ввв.домаин.цом/ен/ф/95722-вбет_делаи65к/
    хттп://ввв.домаин.цом/ен/ф/95675-вбет_делаи64к/
    хттп://ввв.домаин.цом/ен/ф/95639-вбет_делаи63к/

али линкови ће преведена ако отворила први нит (пример хттп://ввв.домаин.цом/ен/ф/93646-вбет_делаи21к/ ће бити хттп://ввв.домаин.цом/ен/ф/93646-фац...т-нортх-кореа/ ) i izgleda kao da je sačuvana u vBET bazi podataka, ako se pokrene čistač keširanja, ponovo će koristiti vbet_delay u vezi

Нб. Можда слично као што је овај конац хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...тин-3-6-а.хтмл , Ја сам већ додају тако наставе, проблем сада је само нит УРЛ користећи вбет_делаи као што је изнад

јавите ми ако имате питања, или треба друга ствар

Рицхие

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

ок хвала за овај пост. Ја ћу почети са радом на вашем серверу.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Прво - Покушао сам да репродукује ово питање на мом тесту форуму - без резултата.
    Друго - сам је пронашла на вашем серверу, место са питањем. Сада, ја сам радио на решење, али ми треба више времена.
    Хвала на стрпљењу.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Ја радим на вашем серверу сада.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Приметио сам да су наши куке за ектернал.пхп фајл не користи.
    Мислим да о томе ектернал_старт и ектернал_цомплете куке.
    Можда имамо сукоб са МОД (али још увек не можете да пронађете ово МО) можда имате идеју о томе мод?
    Друго, можда је ово пружа кеш ектернал.пхп сајта. И даље радим са овим проблемом.

Такође сам пронашао овај линк на вашем сајту:
    Code:
    /f/feed.html
    То је подржан од стране неких мод или не?
    Последњи изменио kamilkurczak; 08-02-11 U 13:51.

Quote Оригиналли постед би kamilkurczak View Post
    Можда имамо сукоб са МОД (али још увек не можете да пронађете ово МО) можда имате идеју о томе мод?
    Друго, можда је ово пружа кеш ектернал.пхп сајта. И даље радим са овим проблемом.

Code:
    /f/feed.html
    Мислим да је проблем јер ја користим 3.6.12 вБуллетин, архива фајлова и ектернал.пхп датотеке нису тако добри као вБуллетин 3.8.к

али дозволите ми да знам да ли желиш са инвалидитетом све производе екецпт вБСЕО и вбет, могу пробати неколико сати поново када ван врхунац време

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Да ли можете да ажурирате свој ББ на 3.8.к верзију?
    Ја сам још увек ради на вашем серверу и можете пробати све Модс ако желите.

Мислим да можемо да га поправи, али ми треба више времена. Ја ћу питати Мицхаł о овом питању такође.
    Последњи изменио kamilkurczak; 08-02-11 U 14:30.

Code:
    /f/feed.html
    не, то је само Феед Оглас страна, Само списак хране која већ постоје у страну, не у вези са ектернал.пхп који је вБуллетин датотека на свим

Да ли можете да ажурирате свој ББ на 3.8.к верзију?
    Ја сам још увек ради на вашем серверу и можете пробати све Модс ако желите.
    Да, цант надоградњу на ВБ 3.8.к пошто су неки модови ће само раде у ВБ 3.6.к

Ок ја ћу пробати са инвалидитетом свих модова производа, осим вбет, неколико сати поново у офф пеак времену, нема проблема са тим, да се оснује проблем ако је проблем заиста модова, не вбуллетин је само

као што је овај конац хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...латед-рсс.хтмл

Он користи ВБ 3.6.5 видим са странице извора, а он не користи вБуллетин, па се проблем њене изгледа није у вБСЕО
    Последњи изменио basketmen; 08-02-11 U 14:39.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Да, али је било питање са синтаксе грешке (Погрешан кодирања или нешто са тим), а наш куке је коришћен у преводу ектернал.пхп фајл.
    На вашем сајту ББ не користе наши спољни куке и не можемо преводити овим странама.

Можете да проверите све модс. Ја сам још увек у потрази решење на вашем серверу, а ја Мицхаł питао о томе, можда он има било какву идеју.

Ок сам већ покушао са инвалидитетом све производе, осим вбет

али и даље исти, није преведен

и ја сам већ покушао отпремите ектернал.пхп фајл са вБуллетин 3.8.4, само желим да покушам, али и даље исти, није преведена превише

јавите ми ако желите мене да покушам нешто друго, итс ок ако не би то урадио за сада, верујем да је проблем у СМФ 3.6.к верзији само у РСС Феед и архива странице, исто као и ову тему Нису преведени РСС, njegov forum ne koristi vbseo ili bilo koji mod, mislim, samo vbilten 3.6. x

Морам РСС Феед и архиве странице интегрисана са вбет
    Последњи изменио basketmen; 09-02-11 U 03:18.

Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •