Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 11

Тема: Различитих језичких табеле држи пада у бази података?

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Default Различитих језичких табеле држи пада у бази података?

Здраво, чини се да сваки дан морам да поправи један или више језика табеле као што држе пада, обично средње и кратке табеле.

Моји подаци су следећи:
    ПХП верзија 5.2.15
    Апацхе верзија 2.0.63
    МиСКЛ верзија 5.0.91-цоммунити
    Перл верзија 5.8.8
    Кернел верзије 2.6.18-194.26.1.ел5кен
    ВБ 3.8.6 ПЛ1

Ја сам на потпуно новом "из кутије" сервера.

Свака идеја о томе како да се спречи ово?

Поздрав,
    Симон

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Имате ли неки е-маил поруке са МиСКЛ грешку или неки обавештења? Молим вас, ставите овде садржај овог е-маила, ако имате

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Наравно, инфацт је неко срушио сада ево врло недавно један:
    Дате: Вед, 31 Феб 2011 10:32:46 +0000 [10:32:46 ГМТ]
    Од: вебмастер@мисите.цом <вебмастер@мисите.цом>
    На: вебмастер@мисите.цом
    Наслов: СМФ Датабасе Еррор!

Грешка у бази података у СМФ 3.8.6:

Неважећи СКЛ:
    ИЗАБЕРИТЕ цацхе.оригиналтект као оригиналтект, цацхе.транслатед као превод са вб_вбентерприсетранслатор_цацхе_медиум_аф помоћ, вб_вбентерприсетранслатор_цацхе_медиум_аф кеш ГДЕ И цацхе.серие = хелп.серие;

МиСКЛ Еррор: Табле '. / Кскккк_ккФорум / вб_вбентерприсетранслатор_цацхе_медиум_аф' је означена као срушио и треба поправити
    Грешка број: 145
    Захтев Датум: понедељак, 31. јануар 2011 @ 10:32:45 ПМ
    Грешка Датум: понедељак, 31. јануар 2011 @ 10:32:46 ПМ
    Сцрипт: хттп://ввв.мисите.цом/форумз/мемберс...с-оп-екит.хтмл
    Реферрер:
    ИП адреса: 66.249.72.171
    Корисничко име: Унрегистеред
    Версион_наме: вБ_Датабасе
    МиСКЛ верзија:
    и ево један старији сам наставио да вам покажемо:
    Дате: Мон, 28 Феб 2011 20:45:02 +0000 [Петак, 28.. Јануар 2011 20:45:02 ГМТ]
    Од: вебмастер@мисите.цом <вебмастер@мисите.цом>
    На: вебмастер@мисите.цом
    Наслов: СМФ Датабасе Еррор!

Грешка у бази података у СМФ 3.8.6:

Неважећи СКЛ:
    ИЗАБЕРИТЕ цацхе.оригиналтект као оригиналтект, цацхе.транслатед као превод са вб_вбентерприсетранслатор_цацхе_схорт_пт помоћ, вб_вбентерприсетранслатор_цацхе_схорт_пт кеш ГДЕ хелп.оригиналтект = 'Почетна' И цацхе.серие = хелп.серие;

МиСКЛ Еррор: Табле '. / Кскккк_ккФорум / вб_вбентерприсетранслатор_цацхе_схорт_пт' је означена као срушио и треба поправити
    Грешка број: 145
    Захтев Датум: петак, 28. јануар 2011 @ 08:45:01 АМ
    Грешка Датум: петак, 28. јануар 2011 @ 08:45:02 АМ
    Сцрипт: хттп://ввв.мисите.цом/форумз/мемберс...ира-линха.хтмл
    Реферрер: хттп://ввв.гоогле.цом.бр/урл?са=т&со...ивнуел-9в0нПув
    ИП адреса: 200.160.96.160
    Корисничко име: Унрегистеред
    Версион_наме: вБ_Датабасе
    МиСКЛ верзија:
    Као што можете видети не постоји један одређени грешке или језика изазива проблем, међутим језика ОС појави доста.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

црацх питање - Ово је МиСКЛ проблем, а не вБЕТ питање.
    Покушајте да ажурирате МиСКЛ на нову верзију или довнграде на више стабилна верзија МиСКЛ (питајте о томе да је ваш домаћин провајдера).

Ми не можемо учинити ништа о томе јер је МиСКЛ кода.
    Вероватно, у вашем случају, МиСКЛ је осетљивија на своје погрешне акције честе употребе табела. Да ли користите кеш за госте? Ако не - омогућите ову опцију. Ово ће резултирати у мање упита у базу података, али не у потпуности елиминисати МиСКЛ Еррор. (Вероватно ћете имати мање таквих судара).

Друго, покушати да оптимизује и поправку СВЕ табела базе података.

Наравно, покушајте да надоградите или понизити вас МиСКЛ да најбоља верзија.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Па, прво мислим да МиСКЛ је највише стабел верзију и да ја не користим кеш гост, ако је мискл то је проблем зашто је само језик табеле које несрећи? Имам многе друге табеле које се приступа по објави или страни промене, али они не пада.

И ја сам оптимизован Све табеле пар пута!

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Ми нисмо у стању да утврде зашто само табеле имају кеш грешку - то је питање на МиСКЛ тима, јер, како је већ поменуто да је ово грешка миСКЛ и није битно да је други сто је у реду. Са наше стране, ми немамо више сугестија - Молимо Вас да тим одговоран за ову грешку - на МиСКЛ тим.

Сваки покушај да се упореди друге табеле за кеш табеле немају никаквог смисла - јер ће то бити само спекулација, зашто само овде МиСКЛ пада табеле. МиСКЛ тим је одговоран за МиСКЛ кода, тако да вас молимо - питајте о томе МиСКЛ-тим.

Можда је питање овде, јер само на тај кеш табеле које имају много садржаја и у другом табеле не (као што само у вашем форуму, на другом блог није наше клијенте). Можда од кеша табела података подаци су често уклонити и из друге не. Можда, али не можемо да проверимо - само предлози.

Једино што можемо рећи је да је ово МиСКЛ Еррор. Молим вас приметите да било какве промене у вБЕТ код неће елиминисати овај проблем.

МиСКЛ мотор је одговоран за управљање табеле СКЛ. Тако да је потребно да се пронађе решење у МиСКЛ-кода. Молимо Вас да о томе МиСК подршку.

Хвала.

У пензији;)
    Регистрован
    Јан 2011
    Поруке
    41

Да Камил има право,
    питање је из МиСКЛ, па покушајте да пишу на МиСКЛ.

По мом мишљењу сте проблем са кеш меморије, нешто што се не може писати у МиСКЛ из кеша.
    Покушајте да надоградите МиСКЛ МиСКЛ базе података 5.5, можда надоградњу ће помоћи.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Quote Оригиналли постед би Youngster View Post
    Да Камил има право,
    питање је из МиСКЛ, па покушајте да пишу на МиСКЛ.

По мом мишљењу сте проблем са кеш меморије, нешто што се не може писати у МиСКЛ из кеша.
    Покушајте да надоградите МиСКЛ МиСКЛ базе података 5.5, можда надоградњу ће помоћи.
    Им је драго да сте у стању да понови оно што Камил рекао. То није проблем са МиСКЛ је проблем сто је скоро увек од језика, не можете рећи да је јер ако улаз и излаз на МиСКЛ је врло честа да ће срушити!, Мојим столом пост је огроман, има 718,000 постова и приступити сваки корисник форума, сигурно то је много чешће користе него сто језика, МиСкл суочила са веома добро после стола ништа са мањим улаз ће лако да се изборили са.

Ниједна друга табела несрећи, то је само језик табеле.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Још једном, молим вас питати о овом питању МиСКЛ-тим. Ова исправка ће бити брже и боље.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Имао сам домаћин екипу поглед на датабасеМиСкл не производи друге грешке, они чак имају поправљен, оптимизовани и извози целу 5ГБ података затим поново увози и ипак само табеле језик несрећи.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •