Као нови онлине Хелло алл. Добио сам информацију да могу да опишем проблем у јез. Пољски. ВБЕТ2.4.3 инсталира без вбуллетин.орг / форум / сховтхреад.пхп? Т = 232456 & паге = 25 на ББ 4.1.0 ПЛ2. Нажалост, када изаберете било који језик (заставе икона) приказује празну страницу. мандривалинук.еу Ја спровео тест и искључио све Модс инсталиран и ситуација се није променила. Ипак, када изаберете било који језик приказује празну страницу. За тестирање Инсталирао сам копију вБ4.1.0 ПЛ2 форума на другом серверу и све ради без проблема. магеиафорум.еу Хтаццесс фајл на оба сервера су идентични. Не знам где да траже грешке. Како да га поправите да је превод вБЕТ рада?
хи Ако имате празну страницу, молимо Вас да прочитате ове две поруке: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...фак.хтмл # пост7 и хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...фак.хтмл # пост8
Хи, Хвала. Имао сам утисак да сам проверио све у складу са ФАК. Пропуштени не савија. Имао сам 100% сигурношћу да је то. Након инсталације увојак Code: root@www:~# dpkg -l|grep curl ii gnupg-curl 1.4.10-2ubuntu1 GNU privacy guard - a free PGP replacement ( ii libcurl3 7.19.7-1ubuntu1 Multi-protocol file transfer library (OpenSS ii libcurl3-gnutls 7.19.7-1ubuntu1 Multi-protocol file transfer library (GnuTLS ii php5-curl 5.3.2-1ubuntu4.7 CURL module for php5 ii python-pycurl 7.19.0-3 Python bindings to libcurl root@www:~# Све ради. Принцип: Ако желите да будете сигурни - цхецк ит оут Увек потврђена. Хвала поново.
root@www:~# dpkg -l|grep curl ii gnupg-curl 1.4.10-2ubuntu1 GNU privacy guard - a free PGP replacement ( ii libcurl3 7.19.7-1ubuntu1 Multi-protocol file transfer library (OpenSS ii libcurl3-gnutls 7.19.7-1ubuntu1 Multi-protocol file transfer library (GnuTLS ii php5-curl 5.3.2-1ubuntu4.7 CURL module for php5 ii python-pycurl 7.19.0-3 Python bindings to libcurl root@www:~#
Последњи изменио POL_ED; 31-01-11 U 14:41.
Нема проблема. Срећно
Погледај Таг цлоуд
Правила Форума