Поздрав,
Сада не знам где је проблем. Још увек са дуплом сад директоријум у УРЛ или не?
ahhh izvini jer sam ti juce dao resenje za 4 verziju vB ali imas 3 моја грешка, извините још једном.
Овде имате решење за двоструко елиминише преусмери са УРЛ:
1. отворен и направите копију ове датотеке:
Форум роот / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_хоокс.пхп
2. у овом фајлу наћи:
PHP Code:
function vbet_global_start(&$template_hook) {
3. У овој функцији наћи:
PHP Code:
if (!$vbulletin->userinfo['userid'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_guestfilecache_use']
4.. постављају пред овај код:
PHP Code:
if ('REQUEST_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost' && $_REQUEST['language'])
{
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');
$url = str_replace('/'.$_REQUEST['language'].'/', '/', $_SERVER['REQUEST_URI']);
if(preg_match('/\/('.VBET_LANGUAGESMATCH.')\//',$url))
{
$url = preg_replace('/('.VBET_LANGUAGESMATCH.')\//','',$url);
exec_header_redirect($url);
}
}
Друго. Не знам шта имаш проблем када желите да надоградите вБЕТ. молим вас дајте ми неки пример. Молимо вас да проверите све конфигурације у админцп-> вБЕТ-> Главни (УРЛ мотор итд) и налепите овде хтаццесс фајл..
Ако и даље не могу да надоградите на нову верзију - молим вас, пошаљите ми ваше премијер админцп и ФТП податке и ја ћу га поправити.
Treće. Da li ste integrisali vašu sitemap generator sa vBET? Ovde imate rešenje korak po korak kako da se integrišu ovog ministarstva odbrane: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо ...тегратион.хтмл