1. Молимо вас да укључите на италијанском заставом на вашем форуму (нисам га наћи) - одмах корисника који је променио језик нису у стању да се врате на оригиналном језику. Као што сам написао садржаја теме које сам могао да видим пре него што сам видео да морам да се региструјем само једна реченица у свим случајевима. Ово није оно што лично претпостављам као просечна дужина садржаја. Још једном ово чини страница изгледа веома слично, јер разлика између кратког теме је само једна реченица - остало је изглед који је исти. Не знам како сте тако сигурни да то нема никакве везе са овим случајем. Ако знате нешто што ми не само молимо Вас да деле тако да ћемо моћи да вам помогне да брже. Да ли знате зашто је овај е-маил је послат?
2. Не чвор оно што је школски програм за децу у вашој земљи, али се надам да ће то бити веома корисно за њих да знају да молим региструјте се одбране после 3 посете нема никакве везе са ботове јер иду преко.
Молим вас фокус на питању. И да захтева одговор - Нисам знао која мод користите, а ја нисам ни питати јер то није важно за мене - важно је да ли је покретање безбедно. Ако сте 100% сигурни да је безбедно онда сјајно. Само у случају да сте имали било какве сумње можете видети како Гоогле види ваш форум у алаткама за вебмастере.
Имајте на уму да су Гоогле чизме не напада све локације - Гоогле не штете сајтова. Саветујемо да користе кеш дуже дозвољено време, јер је боље за рад. Такође ако осећате да је то сигурно једини разлог је број превода на вашој страници - слободно онемогућите неки од тих и омогући да се поново један по један с времена на време. Ипак молимо вас да сматрају да ваша лиценца је активан за 6 месеци и сада сте добили ову поруку. Тешко је поверовати да за 6 месеци Гоогле-није видела те везе - у ствари, многи од оних које сте већ индексиран. Тако да нисам сигуран да је ово узрок-маил који сте добили. Чак и ако је по вољи је размотрити све информације које је дао вама након анализе тих веза.
Не знам шта подразумевате под ефикасан теме.
Такође, имајте на уму да радимо на овом питању - имаш резултате наше анализе. И молим вас, рећи шта имају са Гоогле сматра - јер ти си тај који сматра да Гоогле да то није тачно. Имамо доста форума који немају апсолутно никакав проблем са Гоогле-а имају сви језици укључен. И није истина да садржај није физички постоји, молим те, немој рећи шта можемо тврдити јер нешто ... Садржај постоји за свакога ко га посећује и она физички постоји у бази података у оригиналу и преведено у кешу у форми. Ово није светове лутрија - ово је превод то није могло да се деси, ако садржај не постоји. И ништа се овде вара - прочитајте Гоогле ТОС - то је Гоогле, који тврди да је превод могу бити сачуване за максимално 15 дана. То је све у реду са Гоогле у случају аутоматских страница превода - то је Гоогле који је направио овај превод![]()
Такође не клијент може рећи да је сваки садржај који је се стримују у њему је од статичког фајла или не. У ствари у ових дана скоро ништа није статичан сада. У СМФ нема поглед мотике од статичких ХТМЛ структура - све се заснивају на подацима из базе података (језици, шаблоне, стилова). Немам појма шта је ваше знање о архитектури клијент сервер са танким клијентом, али имајте на уму да садржај постоји ако веза одговора. Говори да Гоогле сматра да вара, јер не постоји нема никакве везе са реалношћу.
Такође, имајте на уму да можете у сваком тренутку употреби вБЕТ СЕО линкове и имају / ср / уместо језика = - ове конфигурације је само до вас и вБЕТ подржава без вБуллетин.
О ноту која сте дали - као што сам написао ако осећаш ли сте открили прави разлог вашег питања, онда сте решење. Ипак молимо вас да сматрају да је ово неки генерички одговор, чак и без провере шта се дешава. Не бих рачунају на то:
1 - имате сличан износ од линкова за пола године.
2 - Гоогле Маил себе каже:
"Гооглебот може непотребно да се пописује велики број посебан УРЛ адресе које упућују на сличан или исти садржај, Или пузећи делове вашег сајта који се не треба да пописује Гооглебот-у. "
Зато још једном молимо вас да размотрите нашу савете и анализу резултата. Ако сматрате да је то само питање броја превода које сте укључили - онда знате решење.
Да ли још увек потребна наша помоћ / савет по овом питању?