Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 10 од 30

Тема: Гоогле е-пошту Упозорење: Гооглебот је пронађено изузетно велики број УРЛ адреса на вашем сајту

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    То је само савет од нашег тима који је без том заставом ваши корисници нису у стању да се врати на оригиналном језику када кликну на неку заставу. Зато је мудро да заставица за ваш подразумевани језик

Ово је НЕ Istina. Imate pitanja sa vašeg foruma. Ste pokvareni arhiva - i većina linkovi ste dobili od Google u email oko arhiva. Vas potpuno ignorisati našu podršku - niste odgovore na pitanja o verziji i držati govore ono što mislite da i ono što nije istina. Ako želite da reši vaš problem, molim vas jelen lopatar našu podršku nagoveštava. Pitali smo vas o vašem vB verziju, jer ste pokvareni arhiva. To je podržao 3.8 ili neki ne podržava verziju? Znamo da arhiv je u 3.6 zbog vBulletin insekat. Ovo vam daje više hiljada ne rade linkovi - i dobili ste sa Google email o pogrešno veze. Umesto da slušaju našu podršku i saradnju stalno govori neke smešne ideja i mislite da je važno da ga stavim u crveno.
    Шта је овде циљ? Желите нашу подршку да реши ваш проблем, или сте само покушава да заплаши другима? Јер ако желе да реше ово питање молимо Вас да сарађују са нашим подршку.

Ио слика која вам је дао - то је ваш погрешно тумачење. Гоогле не брине о броју постова показао форуму. И то не могу да бринем о томе. То је зато што Гоогле индексира све странице које нису блокирани! На форуму сте члан странице, групе, тресетишта можда, албуме и тако даље ... и тако даље ... Такође форуму да има доста других додатака који ствара додатне странице (као што је аркада).
    Зато вас молимо да разумете: нисте у праву. Гоогле не сматрају преведен садржај као дуплирање. Имате проблем са сопственим форум и ми смо открили области могући узрок. Зато вас молим - јелен наша упутства / питања. У супротном то може бити означен као решен, јер ти изгледа да не интересује уз нашу подршку само да поновим оно што погрешно мисле - што смо већ прочитате овај - нема никакве потребе да га поново понављам. То није тачно. Молим вас фокусирају на решавање ваш проблем ако желите да буде решен. Молимо Вас да одговорите на питање и задржати пажњу на архиву.

Саксији! ИМАТЕ ВРОНГ СТРУКТУРЕ! ИМАТЕ погрешан садржај! и ми смо га писао на самом почетку (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост6846) - Што је ударио архиву где су хиљаде линкова не ради! Дакле, молимо вас да почнете да користите нашу подршку коју сте тражили уместо да покушава да заплаши нашим корисницима. Шта ви очекујете од нас, када питате за помоћ и игнорисати га?

Овде сте добили тачне информације да треба да блокирате странице чланица и како да то урадите:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост6845

Овде сте добили информације да је ваша архива срушио, питање о вашој верзији СМФ и шта да радите ако није подржана верзија:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост6846
    Ово је веома тачно инструкција - молим вас реците коју верзију СМФ користите.

И овде сте добили информације да не би требало да јут ништа са порукама које су веома кратак (само 1 реченица), јер је ово питање садржаја не вБЕТ. Када се садржај ће добити више (корисници ће добити порука) ове странице садржај неће бити слични више:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост6847

Дакле:
    1. Држите чланице блокиране странице на начин као да то направио недавно (само за регистроване кориснике) или роботс.ткт као што је овде описано: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1178
    2. Проверите у алаткама за вебмастере ваша "3 пута за госте" мод је Гоогле сачувати - проверите како Гоогле види ваш форум дајући УРЛ адресе за неке теме. Проверите неколико пута (не могу да кажем Гоогле ће користити исте ИП за сваки чек). На тај начин ћете бити заиста сигурни да Министарство одбране је сачувати за роботе.
    3. Имате сломљена Архива - молим вас реците коју верзију СМФ користите?
    4.. За кратке теме треба само да дају неке одговоре дуже постоји (различите наравно) или само га задржи као што се нада да ће људи одговори на ова тема.

ПС.
    Молимо вас да моје аппологиес за крај одговор. Био сам у делегацији и Камил је речено да напусти ово питање за мене. Дакле, још једном извини
    1. Мој роботс.ткт је исто, нисам ништа мењао и изгледа фино:
    Усер-агент: *
    Дисаллов: / админцп /
    Дисаллов: / цлиентсцрипт /
    Дисаллов: / цпстилес /
    Дисаллов: / мемберс /
    Дисаллов: / цустомаватарс /
    Дисаллов: / цустомпрофилепицс /
    Дисаллов: / слике /
    Дисаллов: / модцп /
    Дисаллов: / ајак.пхп
    Дисаллов: / аттацхмент.пхп
    Дисаллов: / цалендар.пхп
    Дисаллов: / црон.пхп
    Дисаллов: / едитпост.пхп
    Дисаллов: / глобал.пхп
    Дисаллов: / имаге.пхп
    Дисаллов: / инлинемод.пхп
    Дисаллов: / јоинрекуестс.пхп
    Дисаллов: / логин.пхп
    Дисаллов: / мембер
    Дисаллов: / мемберлист.пхп
    Дисаллов: / мисц.пхп
    Дисаллов: / модератор.пхп
    Дисаллов: / неваттацхмент.пхп
    Дисаллов: / неврепли.пхп
    Дисаллов: / невтхреад.пхп
    Дисаллов: / онлине.пхп
    Дисаллов: / полл.пхп
    Дисаллов: / постингс.пхп
    Дисаллов: / принттхреад.пхп
    Дисаллов: / привате.пхп
    Дисаллов: / профиле.пхп
    Дисаллов: / регистер.пхп
    Дисаллов: / репорт.пхп
    Дисаллов: / репутатион.пхп
    Дисаллов: / сеарцх.пхп
    Дисаллов: / сендмессаге.пхп
    Дисаллов: / сховгроупс.пхп
    Дисаллов: / субсцриптион.пхп
    Дисаллов: / тхреадрате.пхп
    Дисаллов: / усерцп.пхп
    Дисаллов: / усерноте.пхп

2. Не, не спасава
    3. Моја архива ради добро, сви линкови тестиран и ради, где сте видели да је сломљен?
    4.. Само мали постова се где нови чланови представљају себе и само кажу: "Здраво, моје име је Том" Ја не могу ништа, 90% постова су водичи значење средњих.

пепито69 рекао је нешто занимљиво што укључује параметар урл као што сам рекао горе
    У мом примеру, имао сам доста дуплираних садржаја јер вбет уметак: & лангуаге = ср, у француском УРЛ-а. Ако одете на параметре у алаткама за вебмастере можете решити ово без овог параметра.
    али он само је добио за један језик сам га све за све језике, тако је то разлог и шта треба да тачно ради?

ПС. Немам инсталиран вБуллетин али користите вБуллетин мапа која већ искључује архиву, ја претпостављам да га искључи роботс.ткт? Никада Видео сам ико овде или било ком другом месту се искључују у својим роботс.ткт

Желим једноставан детаљан инструкције,
    ПРИМЕР:

1. Поступите на следећи начин
    2. Да ли да
    3. И да је

пепито69,
    Никада нисам видео тако велики роботс.ткт као што сте, све што заиста неопходно?
    У непокретности постоје само 3 ботови који се сматрају Бад Провајдери* а то не би било лакше да их стави у вашем хтаццесс фајл., зар не?
    ПС. Ваше заставе не показују

*Баидуспидер
    *Мозилла / 5 (*.) Твицелер
    *Иети
    Последњи изменио mario06; 21-01-11 U 10:11.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би mario06 View Post
    1. Мој роботс.ткт је исто, нисам ништа мењао и изгледа фино:
    Усер-агент: *
    Дисаллов: / админцп /
    Дисаллов: / цлиентсцрипт /
    Дисаллов: / цпстилес /
    Дисаллов: / мемберс /
    Дисаллов: / цустомаватарс /
    Дисаллов: / цустомпрофилепицс /
    Дисаллов: / слике /
    Дисаллов: / модцп /
    Дисаллов: / ајак.пхп
    Дисаллов: / аттацхмент.пхп
    Дисаллов: / цалендар.пхп
    Дисаллов: / црон.пхп
    Дисаллов: / едитпост.пхп
    Дисаллов: / глобал.пхп
    Дисаллов: / имаге.пхп
    Дисаллов: / инлинемод.пхп
    Дисаллов: / јоинрекуестс.пхп
    Дисаллов: / логин.пхп
    Дисаллов: / мембер
    Дисаллов: / мемберлист.пхп
    Дисаллов: / мисц.пхп
    Дисаллов: / модератор.пхп
    Дисаллов: / неваттацхмент.пхп
    Дисаллов: / неврепли.пхп
    Дисаллов: / невтхреад.пхп
    Дисаллов: / онлине.пхп
    Дисаллов: / полл.пхп
    Дисаллов: / постингс.пхп
    Дисаллов: / принттхреад.пхп
    Дисаллов: / привате.пхп
    Дисаллов: / профиле.пхп
    Дисаллов: / регистер.пхп
    Дисаллов: / репорт.пхп
    Дисаллов: / репутатион.пхп
    Дисаллов: / сеарцх.пхп
    Дисаллов: / сендмессаге.пхп
    Дисаллов: / сховгроупс.пхп
    Дисаллов: / субсцриптион.пхп
    Дисаллов: / тхреадрате.пхп
    Дисаллов: / усерцп.пхп
    Дисаллов: / усерноте.пхп

2. Не, не спасава
    3. Моја архива ради добро, сви линкови тестиран и ради, где сте видели да је сломљен?
    4.. Само мали постова се где нови чланови представљају себе и само кажу: "Здраво, моје име је Том" Ја не могу ништа, 90% постова су водичи значење средњих.

пепито69 рекао је нешто занимљиво што укључује параметар урл као што сам рекао горе
    али он само је добио за један језик сам га све за све језике, тако је то разлог и шта треба да тачно ради?

ПС. Немам инсталиран вБуллетин али користите вБуллетин мапа која већ искључује архиву, ја претпостављам да га искључи роботс.ткт? Никада Видео сам ико овде или било ком другом месту се искључују у својим роботс.ткт

Желим једноставан детаљан инструкције,
    ПРИМЕР:

1. Поступите на следећи начин
    2. Да ли да
    3. И да је

пепито69,
    Никада нисам видео тако велики роботс.ткт као што сте, све што заиста неопходно?
    У непокретности постоје само 3 ботови који се сматрају Бад Провајдери* а то не би било лакше да их стави у вашем хтаццесс фајл., зар не?
    ПС. Ваше заставе не показују

*Баидуспидер
    *Мозилла / 5 (*.) Твицелер
    *Иети
    1. То није био исти - иначе Гоогле не би вам показати линк на члан страница јер Гоогле не посећује странице блокиран роботс.пхп и имате у упозорење е-маил овај линк:
    Code:
    http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
    Сада је у реду. То није било неко време пре и Гоогле је био тамо. Можете бити мирни сада о овом делу
    2. Ако није безбедно за роботе и показује да се роботима блокирају комуникацију сте озбиљно треба размотрити уклањање ово мод. У супротном Гоогле ће почети странице индексирање које је види - тако да страница са блокирањем комуницирају. Такође, у овом случају то је главни узрок вашег проблема - све странице изгледа за Гоогле иста - само блокира комуникацију.
    Како сам разумео проверава у алатке за вебмастере како Гоогле види ваш форум и видели сте да Гоогле види комуницира да треба да региструју - Да?
    3. Као што сам написао на почетку своје везе са под-форумима у архиви не раде уопште. Само на главни форум и да се теме. То чини на хиљаде погрешне линкове на архиву страницама. На пример:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Ово је линк ка шаре архиву и то ради, али у њему садржаја постоје везе на врху странице на под форуми где се налази нит. Пример:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    И свих оних линкова не раде - само за главни форум. Све архиве под-форуме везе не раде. Ово чини да хиљаде не ради линкове на хиљаде архивске теме страница.
    И ДАЉЕ ДА ЛИ СТЕ није речено Американцима, који вБуллетин ® Версион користите ...
    У овом тренутку могу кладити да није подржан СМФ 3.6 - молим не брините нећемо стати подржава вас. Морамо да знамо да ти помогне боље, јер се у 3.6 је познато вБуллетин грешку. Ако је друга верзија да је могуће да је вБЕТ грешку. То је од кључне важности да откријемо шта је узрок да вам помогне.
    4.. Ја не пишем око 90% ваших постова. Сам писао о постове наведене у Гоогле-поште. Остали су ван домашаја ове дискусије. Гоогле вам наведене само нити са једној реченици, као што сам ти написао (макар оне које сам могао видим пре него што мод ми је рекао да се региструјете). Да ли разумете сада? То није проблем са целом ваш форум. Као што сам већ писао - ја не бих брините о тим - људи ће писати одговоре ту и оне неће бити сличан више - баш као и 90% ваших постова који изгледа потпуно другачије.

Имајте на уму да пепито69 имају различите конфигурације да сте. У твом случају игнорисања језик параметар се не саветује, јер ви не користите СЕО линкове и то је једини начин да се препозна да УРЛ-ови се разликују. Ако вам кажем Гоогле да игнорише овај атрибут за Гоогле све УРЛ-ове вештице разликује само вредност параметра језика ће се сматрати исти садржај - то ће створити хаос у индексиране странице које ће насумице мења језика у Гоогле индексу, или Гоогле ће само индексирати ваш главни језик страна. Мислим да је тако - новије проверавају и не саветују за ваш случај. Молимо Вас да се не да док год не користите СЕО линкове.

Једноставна упутства у овом тренутку:
    1. Ако је ваш "3 пута Мод" не Гоогле-сигурно - то онемогућили и контакте аутор Министарства одбране о томе.
    2. РЕЦИТЕ САД која верзија ВБуллетин користите.

Ово је 3. пут тражимо о овом ... Како сте очекивали да вам помогнемо ако не сарађује. Ми немамо чаробни штапић који ће створити решења. Морамо да знамо шта се дешава на вашем серверу.

О великим хтаццесс -. Не знам шта пишу о тачно, али кладим се да је за вас то није потребно тако велико - Претпостављам да постоје правила за блокирање вБуллетин линкови члан странице и тако даље. Не користите вБуллетин, а ви не користите СЕО линкова - ваш мали роботс.ткт је у реду.
    Последњи изменио vBET; 21-01-11 U 21:00.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •