Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 30

Тема: Гоогле е-пошту Упозорење: Гооглебот је пронађено изузетно велики број УРЛ адреса на вашем сајту

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Exclamation Гоогле е-пошту Упозорење: Гооглебот је пронађено изузетно велики број УРЛ адреса на вашем сајту

Гоогле е-пошту Упозорење: Гооглебот је пронађено изузетно велики број УРЛ адреса на вашем сајту

Добио сам ову поруку (упозорење) из Гоогле-алатке за вебмастере

Имајте на уму да ја немам вБуллетин инсталиран.

Желим поправити за овај проблем пре него што Гоогле смањује моју Паге Ранк или забранама мене потпуно, моја АдСенсе приход је већ смањен за половину и Гоогле Провајдери буквално напали сајт.

Da je drugi slučaj takav problem sa vBET opisao je ovde: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...нг-гоогле.хтмл

Сам послао е-маил свим вБЕТ администратори у пм по захтеву, не могу јавно е-маил као што треба да знате јер иде против Гоогле-ТОС-а са мојим Локално приватности законе које ће бити сигурни да забрана за мој Гоогле АдСенсе налога тако Дон ' Т питати.

Треба ми одмах поправи за овај проблем, без даљег одлагања, то је 3 дана да сам говорио о овоме у везу изнад.

Поздрав

Мислим да је разлог да омогућите све језике 52
    Осећам да ако вбе чине језике рекуст као Ајак кликом лангагес и танке донети омогућен линкове за друге језике могу да помогну на овом

Модератор
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    276

ја се исто упозорење и имам само 12 језика омогућено

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би yahoooh View Post
    Мислим да је разлог да омогућите све језике 52
    Осећам да ако вбе чине језике рекуст као Ајак кликом лангагес и танке донети омогућен линкове за друге језике могу да помогну на овом
    Не то није разлог. Наши и много друге форуме укључују све језике и то је у реду. Тако да можете користити онолико језика колико можете. Питање је негде другде и у овом тренутку знамо 2. различитих разлога за то.

Едитед:
    Сада знамо више разлога Дакле, молимо Вас да отворите сопствени конац и дајте нам пошту од Гоогле-а
    Последњи изменио vBET; 16-01-11 U 21:43.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би tavenger5 View Post
    ја се исто упозорење и имам само 12 језика омогућено
    Хи - молимо вас да креирате нову тему о исуе са е-поште. Имаш разних лникс и ми Ков 2 разлога овог питања. Да би помогли морамо знати ваш случај. Дакле, отворите нову тему о томе и ми ћемо вам помоћи

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

марио06 - Ја сам само за време проверу линкова. Ја ћу вам дати одговор за кратко време

Имајте на уму да као што смо већ описан - наше особље је на располагању да почну да раде на питању када су нови заокружио стиже у виду нову тему о овом питању. Иначе нисмо у могућности да га управљају и ми обавестимо наше купца да он треба да отвори сопствену нову тему о његовом проблему. Баш као да сте управо урадили и сада у могућности смо да Вам помогнемо
    Последњи изменио vBET; 16-01-11 U 20:19.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи

Један од разлога (неће бити други - још увек у току истраге) од ваше питање је да ли дозвољено да индексирају такве странице као члан странице. То нису релевантни и већина чланица страна је у 99% исти - само се разликује од чланице корисничко име. Дакле, када је био додатно преведена сте направили 52 пута више таквих страница које су готово исте (иста страница садржај након превод ће дати исти преведен садржаја). Смо званично саветују да блокира страницама које нису релевантне за робот.ткт - овде ћете наћи како да то урадите: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1178

Имајте на уму да ће ово направити ове странице нестане форму Гоогле индексу, а то је добро за СЕО јер Гоогле ће видети и индекс Релевантне странице само са релевантним садржајем.

Такође, као Видим да се промене од Гоогле-генерисана ову поруку, јер како видим блокирао члан странице за госте. Ово такође решава овај део питања. Ипак, ако желите гост погледајте стране чланица, али Гоогле не тражења - само користите роботс.ткт за то

Видим да постоје и линкови за архиве и теме - ја ћу сада да анализирамо ово право

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи опет

Мислим да знам шта може да се другог разлога - као што сам тражим на заставама веза не постоји веза без језика = на свим ... Молим вас реците шта је ваш подразумевани форуму језику - за овај језик би требало да буде веза без језика = јер сада свака страна имате дуплирања за Гоогле. Једном за нормалан УРЛ и други пут са језиком = ИОУР_ДЕФАУЛТ_ЛАНГУАГЕ.

Такође, молимо Вас реците да ли сте променили наш шаблон под називом вбентерприсетранслатор_флаг? Морамо да знамо да ли је вБЕТ грешку или генерисани од стране корисника промена.

Разлог Мислим да би такође могла да буде (не може да провери сада, али смо већ ТОДО задатак који ће омогућити да се провери у будућности) коју сте управо имали очистити кеш и није било питање са Гоогле веза - у том случају странице генеришу без садржаја ( зато што превод није дошло) и буквално је садржај исти за све преводе. Али, такве ствари ако се деси су привремене, а ако се не блокира Гоогле-ових сама нестаје - то су питања између вашег и Гоогле сервер и вБЕТ може да уради ништа са овим. Ја не кажем да је то разлог. Мислим да је то могао бити. Као што сам ја сада у потрази на линкове дате од стране Гоогле не видим описао проблем уопште. Тако да би то могло бити.

Још увек - молимо одговори на питања о подразумевани језик и шаблон.

Vidim tu još nešto – vaše prevedene arhivske stranice za podforume ne rade i daju prazne rezultate. Glavne i poštanske stranice su u redu. Za stranice podforuma arhive postoji greška. Ovo takođe čini da dosta linkova ide ka istom sadržaju – prazan sadržaj i to takođe može biti razlog zašto vam je Google ovo napisao. Molim vas recite koju verziju vB koristite? Podržano 3,8 ili nešto niže – koliko se sećam tako nešto se dešava na 3.6 zbog vB baga. Ako nije podržana verzija i vB bag – naći ću thread o tome i odagnam da pišem vB timu o rešavanju ovog baga. Nažalost očekujem da to više neće raditi pošto to više nije podržana verzija. Ali – prvo recite koju verziju koristite, tako da neću više strukati reči i vaše vreme za nagađanja

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи опет поново

Овај пут сам проверити свој шоу нит везе и ја видим овде 2 ствари
    1. Нико није крив - што сам видела неке од тих линкова (не све види број 2) све оне теме које је врло кратак има само једна реченица у њему. Дакле, сви они су били веома слични по дефаулту - 99% садржаја је распоред. То нема никакве везе са вБЕТ - то је само садржај сопствене теме. вБЕТ само да преводи тако да стварно више сличних страница за оне, али ако искључите вБЕТ није превео страница ће и даље бити слични једни другима, ако имате само једну реченицу само пост у нит. Дакле, немамо ништа да урадимо.
    2. Можда сте убијају форум сами ограничавајући број порука да виде гости. Сада све странице за мене имају исти садржај са комуницирати да би требало да се региструјете. Запамтите да Гоогле гледа вашу страницу као гост - тако да ако је ваша ограничавање одбране је глупо да ће убити свог форума, јер Гоогле ће видети свуда исти садржај говорећи му да се региструјете Уверите се да је ограничавање одбране је довољно паметан или онемогућите га.
    Последњи изменио vBET; 16-01-11 U 21:46.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Хи опет поново

Овај пут сам проверити свој шоу нит везе и ја видим овде 2 ствари
    1. Нико није крив - што сам видела неке од тих линкова (не све види број 2) све оне теме које је врло кратак има само једна реченица у њему. Дакле, сви они су били веома слични по дефаулту - 99% садржаја је распоред. То нема никакве везе са вБЕТ - то је само садржај сопствене теме. вБЕТ само да преводи тако да стварно више сличних страница за оне, али ако искључите вБЕТ није превео страница ће и даље бити слични једни другима, ако имате само једну реченицу само пост у нит. Дакле, немамо ништа да урадимо.
    2. Можда сте убијају форум сами ограничавајући број порука да виде гости. Сада све странице за мене имају исти садржај са комуницирати да би требало да се региструјете. Запамтите да Гоогле гледа вашу страницу као гост - тако да ако је ваша ограничавање одбране је глупо да ће убити свог форума, јер Гоогле ће видети свуда исти садржај говорећи му да се региструјете Уверите се да је ограничавање одбране је довољно паметан или онемогућите га.
    1. То је италијански Форум садржаја у поруке је просечна и то нема никакве везе са оним што сте рекли.

2. Нисам убијање форуму јер молимо вас региструјте се одбране после 3 посете (један од најпопуларнијих инсталиран модова) нема никакве везе са ботова, јер пролазе кроз, чак и деца знају да осим тога сам користила вБЕТ још од Бесплатна верзија је изашла (око годину дана!?) и ништа се није променило или додато од тада.

Проблем је у томе мој форуму се сматра средње форум са 368.000 теме, када Гоогле шаље ботова на мој сајт да ефикасно виде 368.000 теме али на ввв.гоогле.52лангуагес они су видели 1.540,000 индексираних тема Što je google bot napada moj sajt pokušavaju da pronađu gde su. Moj je skrivene memorije za pet dana sa svih jezika koji se sačuvana ali sada (testiranje) sam ga do 2 dana sa 4 jezika je sačuvana, u ovom trenutku mogu da potvrdim da je problem jer vBET sada sam na 766.000 индексираних тема и Гоогле-ботови су престали нападају мог сајта.

Пример: Ваш сајт је 5.578 ефикасан теме али Гоогле не види 334.000 индексиране теме, да ли разумети где је проблем?

Без дело морате сазнати шта се дешава са Гоогле-а и наћи решење за проблем, јер Гоогле је сазнао 52к језика је лажна | дупликат индексиране везе што значи да превод везе нису физички постоји и не може да тврди да је од то је истина, то је кеширани на нашим серверима, то је као варање.

На малим блог они не плаћају много пажње, али на средњим | Биг блог не прође непримећен.

Требало би да почне инвестирање језик параметар на УРЛ ('адресу? Језика= Ср') to je ono što je potreban vam Googles da proveri pokretan vBET lokacija. Imate vBSEO (ne) što znači da koristite različite jezik koji parametar u ovom trenutku prolazi do Googles pažnju.

Много других вБЕТ слави исти проблем тако да није случајност!

ПС. Гоогле центар за помоћ Изјава: У принципу, ова порука се приказује када откријемо релативно велики број УРЛ адреса за ваш сајт.

Поздрав
    Последњи изменио mario06; 17-01-11 U 16:27.

Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •