Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 9 од 9

Тема: вБЕТ питања - Споро Упити / конац Апацхе.

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    25

Default вБЕТ питања - Споро Упити / конац Апацхе.

Хи,

Користио сам вБЕТ за сада понекад, и све је добро ради,

Ипак је недавно због повећаног нивоа саобраћаја, вБет користи 2 - 300 одлазне конекције,

Ово изазива много споро упити да буде покренут, као и изазивања Апацхе да удари свој максималан број теме.

Који је тренутно постављен на 256 (који би требало да се лако рукује нешто 10 милиона хитова дневно и мој саобраћај није толико висок).

мој сајт је: цардсхаре.тв

Имам довољно моћан сервер (дуал Цоре, 24гиг РАМ итд.)

Оптерећења на серверу је врло низак, тако да то није терет у вези питање.

Им ради вбуллетин 3.8.к

Такође сам омогућио пуну гост кеш и инсталирана друга кеш случајевима, као што су ВБ оптимизује и омогућен мемцацхе.

-

Здраво, Пратећи из мог претходну поруку,

Управо сам приметио да је грешка у вБет Алати -> Цацхе Цлеанер у админцп.

Мислим да је ово у вези са скрипту или не детектује сам преименовао админ / мод директора (нпр. тешко кодиране) или су дозволе?

Упозорење: рекуире_онце ([пут] / админцп / вбентерприсетранслатор_цацхецлеанер.пхп) [фунцтион.рекуире-једном]: фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / К96ЕХЈИ5куВвтбН4м8фД/мисц.пхп (1933): евал () ' д цоде он лине 9

Фатал еррор: рекуире_онце () [фунцтион.рекуире]: Фаилед опенинг рекуиред '/ хоме / цардсх / публиц_хтмл / форум / админцп / вбентерприсетранслатор_цацхецлеанер.пхп' (инцлуде_патх ='.:/ уср / либ / пхп: / уср / лоцал / либ / пхп ') ин / хоме/цардсх/публиц_хтмл/форум/К96ЕХЈИ5куВвтбН4м8фД/мисц.пхп (1933): евал ()' д цоде он лине 9

Такође сам онемогућио пуну гост кеш као у овом тренутку изгледа да раде више тешко него добра.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    25

Упдате:

Успели сам за оптимизацију сајта и инсталирао пар ствари које су рецтифиед ствари, па су ствари ради фино сада.

Међутим поменути грешци на хард кодирани грешка пут и даље постоји.

Такође, мислим да би можда успорити упита надамо се, бити додатно оптимизован у будућности.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Само искључите вБЕТ и ресетовање сервера, наставите вбет офф за неколико дана и видети ако је ваш форум је брже.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Имам листу савети за - проверите да: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...рформанце.хтмл

Шта је ово други број? Не могу га репродуковати на мом тесту форуму тако да можете објаснити шта сам се променио (анме од фолрум / фолдера, итд?)

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    25

Админцп & модцп директоријума имена и у цонфиг.пхп

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

ок, тако да ћу га тестирати данас покушавам да неке закључак. Хвала

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Да ли користите админцп Фордер са другим именом или не? Да ли сте променили име ове фасцикле само у цонфиг.пхп или име фолдера прави превише?
    Ako da - pokušajte da sve vBET fajlova sa уплоад / админцп директоријум у нову фасциклу.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    25

Да админцп се зове нешто као: ХГУИФхгхг78556ФЈФ
    Ово је ажуриран у цонфиг.пхп

Такође сам се побринуо за уплоад било вБет фајлове у / админцп отишао у преименован админцп директоријум.

мој админцп именик је промењен од пре инсталације вБет.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

па молим вас, покушајте ово решење - хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост6876
    Сада би требало да раде

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •