Хи,
Користио сам вБЕТ за сада понекад, и све је добро ради,
Ипак је недавно због повећаног нивоа саобраћаја, вБет користи 2 - 300 одлазне конекције,
Ово изазива много споро упити да буде покренут, као и изазивања Апацхе да удари свој максималан број теме.
Који је тренутно постављен на 256 (који би требало да се лако рукује нешто 10 милиона хитова дневно и мој саобраћај није толико висок).
мој сајт је: цардсхаре.тв
Имам довољно моћан сервер (дуал Цоре, 24гиг РАМ итд.)
Оптерећења на серверу је врло низак, тако да то није терет у вези питање.
Им ради вбуллетин 3.8.к
Такође сам омогућио пуну гост кеш и инсталирана друга кеш случајевима, као што су ВБ оптимизује и омогућен мемцацхе.
-
Здраво, Пратећи из мог претходну поруку,
Управо сам приметио да је грешка у вБет Алати -> Цацхе Цлеанер у админцп.
Мислим да је ово у вези са скрипту или не детектује сам преименовао админ / мод директора (нпр. тешко кодиране) или су дозволе?
Упозорење: рекуире_онце ([пут] / админцп / вбентерприсетранслатор_цацхецлеанер.пхп) [фунцтион.рекуире-једном]: фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / К96ЕХЈИ5куВвтбН4м8фД/мисц.пхп (1933): евал () ' д цоде он лине 9
Фатал еррор: рекуире_онце () [фунцтион.рекуире]: Фаилед опенинг рекуиред '/ хоме / цардсх / публиц_хтмл / форум / админцп / вбентерприсетранслатор_цацхецлеанер.пхп' (инцлуде_патх ='.:/ уср / либ / пхп: / уср / лоцал / либ / пхп ') ин / хоме/цардсх/публиц_хтмл/форум/К96ЕХЈИ5куВвтбН4м8фД/мисц.пхп (1933): евал ()' д цоде он лине 9
Такође сам онемогућио пуну гост кеш као у овом тренутку изгледа да раде више тешко него добра.