Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 11

Тема: цацхецлеанер

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    11

Angry цацхецлеанер

ВБ 3.8 коришћењем најновијих вбет за вб3

Прочитао сам, иако поруке и овде ништа није фиксна ово, плеасе хелп. Шта могу да урадим да средим ово?

Упозорење: рекуире_онце ([пут] / админцп / вбентерприсетранслатор_цацхецлеанер.пхп) [фунцтион.рекуире-једном]: фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / ккадмин / мисц.пхп (1932): евал () ' д цоде он лине 61

Фатал еррор: рекуире_онце () [фунцтион.рекуире]: Фаилед опенинг рекуиред '/ хоме / З / публиц_хтмл / админцп / вбентерприсетранслатор_цацхецлеанер.пхп' (инцлуде_патх ='.:/ уср / либ / пхп: / уср / лоцал / либ / пхп ') ин / хоме / З / публиц_хтмл / ккадмин / мисц.пхп (1932): евал ()' д цоде он лине 61

Фатал еррор: Цалл то ундефинед функцију цан_администер () ин / хоме / ккккккк / публиц_хтмл / задмин / вбентерприсетранслатор_цацхецлеанер.пхп он лине 18
    Последњи изменио chick; 13-01-11 U 20:39. Разлог: додао инфо

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

здраво,
    Молимо опишите овде шта треба да радим да га репродукује на пробном форуму .. јер не могу да га репродукује сада.

Хвала

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    11

Под Alatke vBet у админЦП када кликнем на Кеш чисти даје ову поруку.

Упозорење: рекуире_онце ([пут] / админцп / вбентерприсетранслатор_цацхецлеанер.пхп) [фунцтион.рекуире-једном]: фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / ккадмин / мисц.пхп (1932): евал () ' д цоде он лине 61

Фатал еррор: рекуире_онце () [фунцтион.рекуире]: Фаилед опенинг рекуиред '/ хоме / ккккккк / публиц_хтмл / админцп / вбентерприсетранслатор_цацхецлеанер.пхп' (инцлуде_патх ='.:/ уср / либ / пхп: / уср / лоцал / либ / пхп ') ин / хоме / ккккккк / публиц_хтмл / ккадмин / мисц.пхп (1932): евал ()' д цоде он лине 61

Не знам како можете да репродукује ово?

Moj admin direktorijum je preimenovan i izgleda vbet ne razumem je admincp xxadmin НЕ админцп

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Ок ја то разумем сада. Ја ћу га тестирати и да се врати са решење за вас, молим вас дајте ми неко време.
    Хвала

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

ок тако да ако сте преименовали име админцп директоријум морате ставити овај фајл:
    вбентерприсетранслатор_цацхецлеанер.пхп и вбентерприсетранслатор_игноредвордс.пхп
    у свој нови админцп директоријум јер је било наше (вБЕТ) датотеке.
    тако:
    1. отворен уплоад / админцп Folder prom pak vBET
    2. копију ове две датотеке у свој нови админцп директоријум.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    11

То је већ, где су фајлови се налазе (у мом преименован КСКСАДМИН директоријум ********** иначе други вбет админ функцијама не би радити ******!

Све ради ... чак и све црон могућности рад ... Такође вбентерприсетранслатор_игноргедвордс.пхп добро ради ....

... То је само вбентерприсетранслатор_цацхецлеанер.пхп од ккадмин / то не ради.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

тако да сам треба да промени УРЛ админцп у вБЕТ фајл. Ја ћу да проверим и напишите овде брзо лисица за вас.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Ја сам још увек радимо на томе. Желео бих да га тестирамо. Хвала на стрпљењу.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

здраво,
    Имам решење за вас.

1. идите на админцп-> Плугинс и производи-> Управљање Производи->
    2. u vBET pronaći proizvoda админ_маинтенанце Плугин
    3. у овај плугин наћи:
    PHP Code:
    require_once(DIR'/admincp/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php'); 
    4.. и замени са:
    PHP Code:
    require_once(DIR'/'.$vbulletin->config['Misc']['admincpdir'].'/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php'); 
    5. сачувати додатак
    6.. Тестирајте га.

Решени, биће укључене у наредни реласе.
    Хвала за ову инфо

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    11

Smile

Хвала толико да је радио велики питање фиксне

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast