Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 2 FirstПрви 12
Резултати 11 на 18 од 18

Тема: Проблем када се посетиоци региструју

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Један појма - као што сам виде када кликну регистрације дугме не вас довести до формулар за регистрацију (УРЛ register.php?do=register), Али само на постављање пошту (register.php?do=vMail).

У овом тренутку немам појма да ли то изазива проблем, али ми једноставно може да чека. Уколико можете да промените на тренутак ваше конфигурације, тако што ћете кликнути регистрација дугме генерише цео формулар за регистрацију. Такође, молимо Вас реците ми како да конфигуришете СМФ да понашање твоје Форум - Ја ћу га тестирати на нашим тестовима форумима.

Забрањен
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    9

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Један појма - као што сам виде када кликну регистрације дугме не вас довести до формулар за регистрацију (УРЛ register.php?do=register), Али само на постављање пошту (register.php?do=vMail).

У овом тренутку немам појма да ли то изазива проблем, али ми једноставно може да чека. Уколико можете да промените на тренутак ваше конфигурације, тако што ћете кликнути регистрација дугме генерише цео формулар за регистрацију. Такође, молимо Вас реците ми како да конфигуришете СМФ да понашање твоје Форум - Ја ћу га тестирати на нашим тестовима форумима.
    Сам престао производа не = Вмаил
    Проверавати пошту
    Проблем и даље
    Сада приказује линк на регистер.пхп пријаву? До = регистра

Крстарица
    Имам лиценцу прави
    Последњи изменио tomee123; 21-11-09 U 23:11.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду. Ја још увек тражим. Један наговештај - можда постоји неки проблем са редирекције (ако је 301 редирекцију деси онда ће изгубљене информације о споразуму за Форум услови). Ја ћу написати робота за неколико минута тако да ћу видети да ли се тако нешто деси. Будите мирни - ми ћемо наћи решење за то

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду - Знам разлог. То је оно што сам мислио - имате преусмеравања, јер је у облику УРЛ адреса остаје без језика параметар. Зато је преусмеравање дешава. Питам се зашто УРЛ адресу у облику није променило (то би требало да буде) - ја ћу га испитати одмах

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Да ли користите неки мод који мења УРЛ-ове у форми? Тражим у Министарству одбране код, ваш ХТМЛ код и нашем форуму хтмл. То треба да раде. Дакле, за боље истрагу ћу морати приступ форуму. Молим вас АМ ми приступ вашем ФТП-а (вероватно нећу морати Администратор КП).

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Један важан питање - да се приказују на вБЕТ 3.к ...?

Izgleda da imate besplatan vBET 2.x koji je upravo napravio prevode i ne podržava zajednicu na više jezika. Ako želite da vaši korisnici pišu poruke na različitim jezicima i da se prijave na vaš forum iz drugih zemalja onda morate da kupite vBET 3.x licencu. Žao mi je što ga nisam pitao na početku, to bi nam dalo puno vremena
    Последњи изменио vBET; 22-11-09 U 02:08.

Забрањен
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    9

Text automatically translated from: Arabic to: Serbian
    Translated text
    Добро
    Да ли Прихватамо плаћање путем Вестерн Унион?

Да ли је да будем промотер свој производ зоне ((Средњи исток)) за плаћене
    Original text

Забрањен
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    9

Quote Оригиналли постед би tomee123 View Post
    Translated text
    Добро
    Да ли Прихватамо плаћање путем Вестерн Унион?

Да ли је да будем промотер свој производ зоне ((Средњи исток)) за плаћене
    Original text
    Translated text
    Не видим никакав одговор!
    Original text

Страна 2 од 2 FirstПрви 12

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове