Видим да се то догоди и за увек није превео страница (нисам сигуран - ја Дон не разумем без превода, али видим да има упозорење уместо формулар за регистрацију). Зато мислим да није крив вБЕТ. Проверите га на оригиналну страницу ако иста ствар се деси такође можете искључити вБЕТ и проверите поново. Ако ипак деси онда морате да погледате на неком другом месту зато што то није вБЕТ грешка.
Један појма - као што сам виде када кликну регистрације дугме не вас довести до формулар за регистрацију (УРЛ register.php?do=register), Али само на постављање пошту (register.php?do=vMail).
У овом тренутку немам појма да ли то изазива проблем, али ми једноставно може да чека. Уколико можете да промените на тренутак ваше конфигурације, тако што ћете кликнути регистрација дугме генерише цео формулар за регистрацију. Такође, молимо Вас реците ми како да конфигуришете СМФ да понашање твоје Форум - Ја ћу га тестирати на нашим тестовима форумима.
Један појма - као што сам виде када кликну регистрације дугме не вас довести до формулар за регистрацију (УРЛ register.php?do=register), Али само на постављање пошту (register.php?do=vMail).
У овом тренутку немам појма да ли то изазива проблем, али ми једноставно може да чека. Уколико можете да промените на тренутак ваше конфигурације, тако што ћете кликнути регистрација дугме генерише цео формулар за регистрацију. Такође, молимо Вас реците ми како да конфигуришете СМФ да понашање твоје Форум - Ја ћу га тестирати на нашим тестовима форумима.
Сам престао производа не = Вмаил
Проверавати пошту
Проблем и даље
Сада приказује линк на регистер.пхп пријаву? До = регистра
У реду. Ја још увек тражим. Један наговештај - можда постоји неки проблем са редирекције (ако је 301 редирекцију деси онда ће изгубљене информације о споразуму за Форум услови). Ја ћу написати робота за неколико минута тако да ћу видети да ли се тако нешто деси. Будите мирни - ми ћемо наћи решење за то
У реду - Знам разлог. То је оно што сам мислио - имате преусмеравања, јер је у облику УРЛ адреса остаје без језика параметар. Зато је преусмеравање дешава. Питам се зашто УРЛ адресу у облику није променило (то би требало да буде) - ја ћу га испитати одмах