Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Грешка при отварању нових тема

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    14

Default Грешка при отварању нових тема

Text automatically translated from: Turkish to: Serbian
    Translated text
    Добијам ову грешку при отварању нових тема
    Original text

Упозорење: рекуире_онце () [фунцтион.рекуире-једном]: Не могу да приступ [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_детецтион.пхп у [пут] / инцлудес / фунцтионс_невпост.пхп (400): евал () 'д цоде он лине 4

Упозорење: рекуире_онце ([пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_детецтион.пхп) [фунцтион.рекуире-једном]: фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / инцлудес / фунцтионс_невпост.пхп (400): евал () ' д цоде он лине 4

Фатал еррор: рекуире_онце () [фунцтион.рекуире]: Фаилед опенинг рекуиред '/ хоме/нокиафор2/публиц_хтмл/инцлудес/вбентерприсетранслатор_фунцтионс_детецтион.пхп' (инцлуде_патх ='.:/ уср / либ / пхп: / уср / лоцал / либ / пхп ') ин / хоме/нокиафор2/публиц_хтмл/инцлудес/фунцтионс_невпост.пхп (400): евал ()' д цоде он лине 4
    Последњи изменио vBET; 21-11-09 U 21:02. Разлог: Погрешна ББЦоде

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Током ажурирања Да ли сте за слање нових датотека на сервер. Молим вас јелен упутства упдате и отпремите потребне датотеке на серверу.

Такође - да воле мало Буг - цитирам је Гоогле-препознају погрешном језику. Учинићу брзо издање са овом корекцијом грешака (цитати неће бити послати у току језик признање).
    Последњи изменио vBET; 21-11-09 U 21:15.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ја истражујем ову грешку са ЦИТАТ. Како ја видим ми смо уклањање цитати пре питати Гоогле за детекцију. У овом случају то не ради. Мислим да је разлог да се унутар улази у понуду. Ми ћемо то поправити ускоро

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду - проблем је био са нове линије у наводницима. Већ исправљена. Ми ћемо држати са новим издањем до неких других питања ће бити разјашњено у форми конфигурационе питања или грешке. Ипак ново издање ће се појавити за фиксирање брзо

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •