Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 14

Тема: 2 Бигс питање вБЕТ треба совед што је пре могуће

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    22

Default 2 озбиљни проблеми вБЕТ треба да буду решени у што краћем року

1. Перформансе.
    Ја сам помоћу плаћени верзију. [ДА]
    Су прегледани сам постављање и реконфигурацију са много сценарија. [ДА]
    Су оптимизовани сам МиСКЛ користи овај хттп://ввв.даи32.цом/МиСКЛ/ [ДА]
    Ја сам повећао РАМ-а [ИЕС]
    Ја сам помоћу вБЕТ кеш + мемцацхе ВБ [ИЕС]

али изгледа као да је и даље заостају мој серверу. Погледајте оптерећење ЦПУ са екрана-схот испод:

[Админ уклоњено Брокен имаге]

Нашао сам да је у МиСКЛ-слов.лог, постоји много споро упита (776 догађаја) је дошао из вБЕТ производа. Као емисији из следећу команду

Code:
    $grep "vbenterprisetranslator" /var/log/mysql/mysql-slow.log |wc
    776  170475 3149151

2. Узрок Дуплирани Ознака Наслов

Пре: Ја користећи овај мод, дуплиране титле таг сам имао било је око 1кк-1ккк највише.
    После: 5ккк-1к, ккк или више

Као што можете видети из сцреенсхот испод:
    Ово је стварно озбиљно питање, уместо прављења вашег сајта добре садржаја и ранга, Гоогле ће кажњавање било лоше сајт који је добио превише дуплирања наслов ознаку. Ако овај проблем не може решити. Сви они дивни превод функцију значе ништа.

Перформансе питање:

Да ли да реконфигурише ове вредности?
    Тренутна вредност је
    ХТМЛ-величина: тачке резања = 100.000
    ХТМЛ-величина: почнете да сечете = 150.000
    Последњи изменио vBET; 01-12-10 U 21:47. Разлог: уклонити поломљене слике

Забрањен
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    95

Ако говоримо о перформансе, evo linka, možete pročitati i saznati više o mogućim optimizacijama vBET-a:

Обратите пажњу да ако користите максимални потенцијал од вБЕТ омогућавањем свих 52 језика, имаћете 52 пута више садржаја и саобраћај - Савет: да се ограничи број језика на ове најпопуларније.

Дуплирати титле таг - Ми ћемо га тестирамо и одговора са резултатима ускоро
    Последњи изменио mateuszr; 01-12-10 U 08:28.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Молим вас дајте неки тачан примери упита које се сматрају оне споро - са целом МиСКЛ дневник.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Одговоре на ваша питања о реконфигурацији указао параметара - да ли га само ако можете да проверите тачно време генерација пре и после промена. Можете га проверити тако што ћете додати неки историје уноса и провере како то утиче на генерације време на серверу. Без анализе резултата, молимо Вас да се не мењају те параметре.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Нажалост, ја не видим ни слика су од вас (не учитавају). Молим Вас писати садржај тих као текст?

Морамо тачно примере УРЛ ваше странице са дуплираним наслов да видимо шта се тамо дешава. Претпостављам да је преведен и као резултат превођења Гоогле даје исти текст (у примеру то је нека посебна реч као што је име компаније која не би требало да / не може бити преведен), али не могу да потврдим да без УРЛ тачан странице. Не може да потврди, али очекујем да вБЕТ ради добро овде и смо описали ситуацију. Молим вас дајте УРЛ тако да ћемо моћи да га проверите.

Матеусз - Прочитајте сличне нит где смо описали како да додате језик превод на титле таг тако да је сваки превод ће бити различито, чак и ако Гоогле превод резултат ће вратити истом тексту. Сматрају да је и молим вас дајте овде линк.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    22

Текст резултат ће бити ускоро постављен

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хвала. Не треба ми више резултата текст за ово питање. Видим шта је узрок. Имате велики проблем са УРЛ преусмеравање. Како ја видим за истим језиком имате различите УРЛ-ове - то би требало да буде преусмерен на прикладан. Зато видите ову ознаке дуплирање.

Реците да ли сте направили било какве промене код у вБЕТ датотеке? Ако јесте - који?

Проверите да ли сте одговарајућа интеграцију са вБуллетин!

Ово заиста треба да буде брзо решен! Зато вас молим прво да се фокусирају на овај. Након што је решен молимо дати више детаља о тим спором куриес.
    Последњи изменио vBET; 01-12-10 U 21:48.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Само сам на вашем форуму и видим да преусмеравање ради ... Да ли сте сигурни да се ради са постојећим питању? Који су датуми признавања овог питања? Имајте у виду да алатке за вебмастере показује историјских података.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    22

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Само сам на вашем форуму и видим да преусмеравање ради ... Да ли сте сигурни да се ради са постојећим питању? Који су датуми признавања овог питања? Имајте у виду да алатке за вебмастере показује историјских података.
    Никада нисам направио никакве модификације у коду вБЕТ на свим.
    Овај проблем тренутно дешава управо сада.
    Видела сам оно што видите. Гоогле видети везу разлику или тако нешто.
    Заиста чудно

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би cevo View Post
    Никада нисам направио никакве модификације у коду вБЕТ на свим.
    Овај проблем тренутно дешава управо сада.
    Видела сам оно што видите. Гоогле видети везу разлику или тако нешто.
    Заиста чудно
    Можда сте ажурирали вБуллетин недавно и није направио одмах пуну интеграцију. Као што сам написао у овом тренутку преусмеравање ради на вашем форуму. Дакле, ово шта видите сада не могу да се догоди. Проверите сами и поставили 2 различите УРЛ-ове за исте нит у истом језику (један пар из налог Алатки за вебмастере списак) - ово би требало да буде преусмерен на одговарајућу УРЛ адресу, тако да нема дуплирања наслов ће се појавити. Проверите то. Ако је као што сам описао, онда је то историјско питање које се не дешава више (молимо вас да проверите датуме питања - Вебмастер Тоолс увек говори када је сазнао о том питању, и показује историјска питања). Да ли је то у реду - онда је то решено. Као што сам вам написао то би могло бити проузроковано у примеру због вБуллетин исправку без одговарајуће интеграције. Али ја не можемо бити сигурни ово ако питање је већ решено.

Ако није - и видећете да још увек заиста није преусмерења, онда молим вас дајте ТАЧНО 2 УРЛ адресе за које сте тестирали - дајте га као текстова. Тако да ћемо моћи да га проверите и рад на њему.

АКО решити - молим вас дајте оне споро упита евиденција које се писао о - ми ћемо гледати ово.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •