Усер ЦП опцију да изаберу сад доеснт ворк чак ни овде. сам изабрао грчки на пример и доеснт промене, само заставу кликом мења, приметио сам да у мом првом форуму, па сам овде покушао и исти
Усер ЦП опцију да изаберу сад доеснт ворк чак ни овде. сам изабрао грчки на пример и доеснт промене, само заставу кликом мења, приметио сам да у мом првом форуму, па сам овде покушао и исти
Поздрав,
поглед на опису ове опције:
То значи, да не морате да означите своју постове са [Ланг] - Форум ће аутоматски детектовати ваш језик, али постоји админ опцију, која може ограничити ово признање уНа ком језику ћете писати ваше поруке. Форум ће аутоматски превести своје поруке другима корисницима језика. Такође, то ће превести поруке на другим језицима на ваш подразумевани језик.ћете тамо наћи детаљне десциптион, како то функционише.- AdminCP> - VBET> Google -> Google jezik kontrasta
У АдминЦП чак постоји још једна опција:
да ће вас аутоматски преусмерити на ваш подразумевани језик претраживача. Не ради на нашем форуму, јер је ова опција онемогућена овде.АдминЦП -> ВБЕТ -> Остало -> Преусмеравање кориснику језик
Тема премештена у отклањање проблема
моја подешавања овде су на грчком, али видим енглески поруке
Да, треба и ви да их видите исправно - зашто? Одговорио сам у свом првом одговору Или можда не говорите о нечем другом ...
Видећете грчке само у случају, када АдминЦП опција подешена на аутоматско преусмјеравање, или када га изаберете ручно из заставе у врху.
плз реците ми шта морам да можда поставили поруке екрана. Желим корисник који изабере сад од УсерЦП да преусмерите у ту сад. ја донт омогућавају заставице за рег кориснике хвала
Захваљујући овој опцији можете преусмеравају кориснике на подразумевани језик свог веб бровсера и ово подешавање је независна од "УсерЦП 'подешавање, који се користи за превођење сврхе (ја сам већ описао у свом првом одговору)АдминЦП -> ВБЕТ -> Остало -> Преусмеравање кориснику језик