Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 9 од 9

Тема: вБуллетин 3.2 интеграција помоћи вБуллетин 3.8

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    8

Default вБуллетин 3.2 интеграција помоћи вБуллетин 3.8

Здраво

Имам инсталиран вбет данас и све изгледа добро, осим да користим вБуллетин 3.2 и не знам које фајлове да измените, сам урадио Хтаццесс. али нисам променио све вБСЕО фајлове и ја лука променило било вБСЕО подешавања може да вам помогне?

Хвала

Босиљак

Забрањен
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    95

Поздрав!

Sve informacije o datoteka je opisan paket sa u vbet učiniti-ne-slanje -> pročitajme.htm fajl u 'integraciju sa drugim modstar' i .htaccess - хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...тегратион.хтмл

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    8

ово $ вбсео_гцацхе_тхреад ['сеотитле'] = вбсео_филтер_реплаце_тект ($ ТТЛ) не постоји у вбсео3.2 фунцтионс_вбсео_цреатеурл.пхп тако да не знам шта треба додати и где може да вам помогне?

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    8

Поздрав,

ово је хтаццесс мог форума

РевритеРуле ^ ((урллист | ситемап_) .* \\ (КСМЛ |.. Ткт) (\\ ГЗ))? $ Вбсео_ситемап / вбсео_гетситемап.пхп мапа = $ 1 [Л]

РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / [Л, КСА]
    РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / $ 2 [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_УРИ} (админцп / | модцп / | црон | вбсео_ситемап)!
    РевритеРуле ^ ((архива /)?(.* \\ пхп (/.*)?))$ вбентерприсетранслатор_сео.пхп. [Л, КСА]
    Да ли је то тачно?

Хвала

Босиљак

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    8

у адитион ...

имамо сада најновији вБСЕО
    Τεστ ποστ - ФорекФорум.ГР
    Проблем са којима се суочавамо је да преводи нису се врши аутоматицаллитранслатионс не дешавају аутоматски

Хвала

Босиљак

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    8

било вести о томе?

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

здраво,
    Био сам на вашем форуму на пример овај УРЛ:ФорекФорум.ГР を - ヨーロッハ の 災禍 は долара 強化 し て 続行

и то СЕО везу изгледа добро. Па где је проблем? опишите боље.
    Code:
    The problem we are facing is that translations are not done automaticallytranslations are not taking place automatically
    Молимо да објасните то боље.
    Последњи изменио kamilkurczak; 25-11-10 U 19:50.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Камил, сам тамо био сувише, они имају најновији вБСЕО инсталиран и превода изгледа да аутоматски дешава, тако претпостављам да сада су траже је њихова Хтаццесс исправан као приказан горе.?

Поздрав,
    Симон

Забрањен
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    95

Све изгледа у реду. Постоји прозор питају о језику форуму (у складу са поставкама вашег прегледача), Форум је добро преведен, СЕО линкове изгледају добро .. Да ли постоји неки други проблем?

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •