Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 6 од 6

Тема: Се о грешци када измените / одговор, јер нит

Default Се о грешци када измените / одговор, јер нит

Здраво момци,

Наши подразумевани језик су Индонезија

Неки пут се ову поруку о грешци у е-маил, неколико недеља пре овог проблема нису превише често, али сада је чешће готово свакодневно, можда зато што више Тему Започео исписани су на другом језику, на пример у енглеском језику, грешке су обично, јер нит да написао на другом језику, а преведена на наш подразумевани језик, Индонезија

Грешка у бази података у СМФ 3.6.8:

Неважећи СКЛ:
    ИЗАБЕРИТЕ преведених са вбентерприсетранслатор_цацхе_схорт_ид ГДЕ оригиналтект = 'Мицхаел јацксон + + дух';

МиСКЛ Еррор:
    Грешка број:
    Датум: четвртак, 18. новембар 2010 @ 08:32:32 ПМ
    Сцрипт: хттп://ввв.домаин.цом/едитпост.пхп?д...&постид=718277
    Реферрер: хттп://ввв.домаин.цом/отхер-тхреад-титле/индек326.хтмл
    ИП Адреса: 125.165.13.ккк
    Корисничко име: кккк
    Версион_наме: вБ_Датабасе

Неважећи СКЛ:
    ИЗАБЕРИТЕ преведених са вбентерприсетранслатор_цацхе_схорт_ид ГДЕ оригиналтект = 'Мицхаел јацксон + + дух';

МиСКЛ Еррор:
    Грешка број:
    Сцрипт: хттп://ввв.домаин.цом/ајак.пхп?до=куицкедит&п=717875

Неважећи СКЛ:

МиСКЛ Еррор:
    Грешка број:
    Сцрипт: хттп://ввв.домаин.цом/неврепли.пхп?до=пострепли&т=53451

из примера о грешци горе, ја сам за претрагу и брисање тема са називом "Мицхаел Јацксон Гхост", Онда грешке не показују опет у е-маил

Грешка се обично добијају од стране чланова када вршите измене или одговор (пост се не односе на Мицхаел Јацксон Гхост нит у свим као порука о грешци горе)

било анализирати о томе момци?

табелу базе података вбентерприсетранслатор_цацхе_схорт_ид свог изгледа као проблем, већ сам покушао поправити и оптимизовати га, и кеш чисти од админцп, али овај проблем Стил појавити

Забрањен
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    95

МиСКЛ Еррор:
    Грешка број:
    Ова поља су празна, тако да не знамо, шта је то грешка.
    Молимо Вас да контактирате са МиСКЛ подршку и питају зашто ваше поруке немају никакав број грешке, нити опис грешке. Такође - да ли сте проверили МиСКЛ логове? Можда ће бити више о томе.

Питали смо на МиСКЛ форуму о омогућавању грешака дисплеј, као и
    Последњи изменио mateuszr; 19-11-10 U 12:39.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Без одговора - решен. Ако не, напишите овде и ја ћу поново отворити ову тему

још увек не уме да реши момци, Ја сам још увек добити ову поруку о грешци на е-маил скоро сваки дан, сваки пут када постоје нову тему створена из не подразумевани језик, а други члан не измените поруку или нову тему Одговори на друге теме, Поруке о грешци добија само од стране члана, јер члан можете мењати / неврепли поруке, гост не можете да урадите тако да не могу добити ову поруку о грешци

има ли појма или нешто што могу покушати момци? табелу базе података да се грешке су само вбентерприсетранслатор_цацхе_медиум_ид

- Moj default jezik Indonezije, ako sam ja to uncheck u Admincp --> vBet --> Chace --> uncheck kurs u keš detalje, tako da ne koriste cache memorije za kurs, mi ne dobijam grešku, ali je bolje da mogu da koriste cache memorije previše za naše default jezik, Kurs

- Ја користим вбуллетин 3.6.8

- Овде су прави поруке о грешкама на е-маил

- Постоје и неке друге који се превише ово потпуно исту поруку о грешци: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1651

Помозите нам момци ако постоји нека ствар коју може да покуша
    Последњи изменио basketmen; 07-01-11 U 18:36.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

здраво,

Нисмо још увек број грешке

МиСКЛ Еррор:
    Грешка број:
    Ова поља су празна, тако да не знамо, шта је то грешка.
    Молимо Вас да контактирате са МиСКЛ подршку и питају зашто ваше поруке немају никакав број грешке, нити опис грешке. Такође - да ли сте проверили МиСКЛ логове? Можда ће бити више о томе.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Без одговора - решен. Ако не, напишите овде и ја ћу поново отворити ову тему.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •