Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Измене шаблона

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    13

Default Измене шаблона

Поздрав,

Пре куповине ПРО верзију сам одлучио да се процени слободан на свом сајту:
    травелекперт.гр / травел.пхп

Дакле, ја сам нека питања:
    1 .- Могу ли да додам заставе на линију испод мог дугме менија где сада каже "Ваша путовања саветник"?
    2 .- ја поштујем жељу Гоогле-у да имају своје слонган, али могу да га додате у подножје, а заставе ће бити на врху?
    3 .- И на крају ... Цени од $ 90 садржи бренд бесплатну верзију свог модула?

Хвала
    Марија

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

здраво,
    Нашао сам ово упутство за вас на бесплатну верзију вБЕТ страну:
    ББ предузећа Преводилац - вБуллетин.орг форум

1.
    Code:
    Configurable place for flags - simply select in options where you want to have translation flags. NO MANUAL TEMPLATE MODIFICATION. Supported: Footer-Bottom, Footer-Top, Navbar-Bottom, Navbar-Top, Custom
    - Possible custom place for flags - in such case just edit template which you want and add $vbenterprisetranslatorflags
    - Configurable header for flags
    - Flags generation base on templates - so if you need to customize for several styles simply edit hose templates: vbenterprisetranslator_flags_begin, vbenterprisetranslator_flag, vbenterprisetranslator_flags_end.
    Dakle, ako želite da postavite vaš zastava pod ovo dugme - Samo idite na meni vBET i edit zastave mesto za Обичај. Након тога само $ Вбентерприсетранслаторфлагс да се шаблон са на ово дугме

3. $ 90 - то је цена вБЕТ лиценце, ако желите да уклоните везу вБЕТ кредита, морате да купите и додатне брендирање бесплатне лиценце - за $ 135

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Видим да смо изгубили одговор 2. питање

Дакле - да можете да се Гогле лого у другом месту. Да бисте то урадили морате да уклоните Гоогле слику из вБЕТ конфигурације и додајте га у одговарајући шаблон од Админ ЦП.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    13

Хвала и од вас момци. Ја ћу га купити током викенда.

Марија

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •