Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 6 од 6

Тема: вБЕТ приликом регистрације у вБ4 користи табеле

Exclamation вБЕТ приликом регистрације у вБ4 користи табеле

Хи

Формулар за регистрацију на СМФ 4.к серије вБЕТ користи табеле за језичке опције да одаберу из.

вБ4 је сто слободан и поред грешку да је један језик опција се налази на левој сајт где само постављање имена би требало да буде то не би требало користити табеле.

Не могу да пронађем шаблон или код дела где је "вбет_лангуаге_оптионс" дефинисан тако да могу да га мењају себе.

Молимо да поправи који не користи табеле за вБ4

Много вам хвала

СтарБуГ

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи

Заправо генерација опција подразумевани језик за регистрацију форма Хардцодед у / Инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_хоокс.пхп у фунцитион вбет_регистер_форм_цомплете.

Помоћу одговарајућих ХТМЛ структура није баг. Такође, није проблем, јер све ради у реду. Тако сам потез то карактеристика захтева секцију.

Имајте на уму да је најбоља ствар да користи право средство за прави посао. Представљамо језичких опција у колонама и табелама за ово су у праву алат. Не постоји апсолутно ништа лоше у томе, то је у реду.

Такође, није тачно да је СМФ 4.к је без табела - то користи много. Само посетите администратора КП и шаблона траже <Табела...

У овом тренутку ова промена захтев одбијен као промена која даје додатну вредност. Уколико имате специфичне предлоге како желите да га имају можемо га сматрати поново. Ипак имајте на уму да одговарајуће коришћење ХТМЛ структура није баг

99% свих стајлинга у упутству за фронтенд не користи табеле.
    Формулар за регистрацију само вБЕТ део користи табела.
    вБуллетинс регистрације опције су сви приказују преко ЦСС-а.

Поред тога, још увек је грешка да је један језик опција је приказана на левој страни
    где је само назив подешавање би требало да буде.

Ако не разматра разрешење коришћење табела најмање решите проблем приказ
    један језик бееинг приказан на левој страни испод подешавање име.

Погледајте овде за демо проблема: Беи Патиентенфраген.нет - Вир хабен дие одговорима Регистрација

Хвала

СтарБуГ

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Имајте у виду да се приказује овако сврху. Већина корисника користи свих 52 језика и желите да га прикажете у 4 колоне, па смо га видети у целини расположиви простор да би се слагао тамо.

У сваком случају - ми ћемо проверити како ће изгледати када ће бити постављени само у 2. колони (као и друге опције и описа), а најмање ми ћемо вам дати савете како да га промените

Хвала.

Радујемо се поправити.

Ја сам перфекциониста када је у питању мој блог и нешто мало овако ми смета пуно

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Здраво старБуг,

Имам савет за вас. Требало би да стави нашу табелу у <див цласс="ригхтцол"> </ див>

Оно што треба да урадите?
    1. направити копију ове датотеке: Форум роот / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_хоокс.пхп

2. Пронађи у овој датотеци
    PHP Code:
    function vbet_register_form_complete(&$customfields_profile, &$show) { 
    3. У овој функцији наћи:
    PHP Code:
    $vbet_language_options '<table class="multifield group" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0"><tr>'
    и замени са:
    PHP Code:
    $vbet_language_options '<div class="rightcol"><table class="multifield group" style="width: 100%" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0"><tr>'
    4.. У овој функцији наћи:
    PHP Code:
    $vbet_language_options .= '</tr></table>'
    и замените са
    PHP Code:
    $vbet_language_options .= '</tr></table></div>'
    ЕДИТЕД
    изгледа добро сада толико ће бити укључене у следећу реласе

Хвала
    Последњи изменио kamilkurczak; 10-11-10 U 15:30.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •