Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 6 од 6

Тема: Нови члан тима

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Smile Нови члан тима

Здраво

Желим да вам представим наш нови члан тима Матеуш Ремер (корисничко име матеусзр).

Он ће нам се придружити у области Цустомер Царе. Дакле, сада ћемо бити у могућности да пружи вам подршку чак и брже. Ми се припремамо да уверавам вас заштиту потрошача 7 дана у недељи. До сада се често је било тако, али то није била осигурана, а у неким викенда питања могао чекати мало дуже на одговор. Сада желимо да се уверим. Ми ћемо морати неко време припрема, али се надам да најкасније почетком нове године то ће бити наш стандард да би се осигурала заштиту потрошача 7 дана у недељи - сваке недеље

хеј цонгратес и добродошли онда за матеусзр

омогућава да производ и форуму боље раде заједно

Забрањен
    Регистрован
    Нов 2010
    Поруке
    95

Поздрав!

Михал ме је увео раније, у сваком случају желео бих да се представим
    Па, овде сам Novi član tima, koji će vam, nakon kratkog vremenskog perioda neophodnog za razumevanje svih pitanja vBET-a, poslužiti najbolju moguću podršku i uveriti se, da će naš proizvod učiniti vaše poslovanje profitabilnijim i efikasnijim, a istovremeno biti jednostavan za korišćenje, sa velikim potencijalom i dobrim perspektivama za budući razvoj!

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    23

Добродошли може да вам помогне сам купио верзију брандфрее Не знам како да уклоните везу без поново инсталирајте. Молим вас ми ам упутства.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Quote Оригиналли постед би webmastersite View Post
    Добродошли може да вам помогне сам купио верзију брандфрее Не знам како да уклоните везу без поново инсталирајте. Молим вас ми ам упутства.
    Већ учињено.
    Здраво матеусзр.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    23

хвала Камил ми је помогао.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора