Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 18

Тема: Сет Дефаулт Лангуаге подразумевано за кориснике који га нису још увек

Smile Сет Дефаулт Лангуаге подразумевано за кориснике који га нису још увек

Као ментионнед у пост # 16 овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...-френцх-2.хтмл

Можда, још једна опција да се уверите корисници су поставили подразумевани језик, може ли бити опција која би открити ако корисник има то урадио када је пријављује на форуму? Уколико подразумевани језик је откривен пошто је скуп, корисник ће наставити пријавите у процесу, као и обично, али ако је то откривање, као да није, не би било поруку тражи од корисника да иде у свом профилу (доносећи му се аутоматски) и тражећи од њега да бисте изабрали једну подразумевани језик пре него што он може да иде било где другде на форуму.

Ово би се уверили све поруке ће бити преведена (укључујући и ББЦоде) на форуму, јер сви корисници би сте изабрали подразумевани језик.

То би заиста био велики аддон.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Сјајна идеја Прихваћен.

Супер, ја сам срећна што желите мој предлог. У ствари, с тим реализује, то ће избећи да одговоре на многа питања о томе "зашто ништа није преведена" или "не ради" помало као неки од мојих сопствених питања у прошлости.

Да ли је то гонна бити реализован у следећу верзију? 3.1.3? Видим да већ користите 3.1.3 овде, али он није предложен у Довнлоад Ареа још.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Сачињено - након логин корисничко без подразумевани језик постављен је преусмерен на страницу за уређивање профила, где је види одговарајућу поруку повећање му да га подесите. Је конфигурисати га (омогућено / искључено). Ће бити укључене у вБЕТ 3.1.3

Вов, не могу да чекају да добију 3.1.3! Д Хвала пуно!

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ми планирамо да стави у 3.1.3 карактеристика аутоматски језик признање. Након тога ћемо бити спремни да се ослободи. Наравно, планови се могу мењати ако су неки други бриљантне идеје долазе од наших клијената. Волимо флексибилност као кључ за стварно добар производ

Ја разумем. То је само да чекам да се уведе своју пијук и званично на своје локације и захтева сам направио бих заиста да ми помогне да се избегне неке недоумице око дефаут језику, итд стварно би требало то реализује АСАП. Да ли је могуће за вас да се 3.1.3 доступан и спроводе аутоматско препознавање језика у будућности издање? Ова функција је врста великих, не би требало да буде укључена у велики надоградити као 3.2 или тако нешто?

У сваком случају, то ништа не кошта да питам, али заиста бих ценио да се 3.1.3 у најкраћем могућем року, молим вас.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    14

Text automatically translated from: Turkish to: Serbian
    Translated text
    Ово је такође веома укусно Мислим да је најбољи начин, надам се да сам лиценцу би било корисно.
    Original text

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Cybershaolin View Post
    Ова функција је врста великих, не би требало да буде укључена у велики надоградити као 3.2 или тако нешто?
    Ви сте потпуно у праву

У реду имплементација је то урађено, али: Регистрација за нове кориснике је ОК али када корисник је форум чланица од дуго времена, постоји проблем са њим:

Он добро ради на начин да када пријаве, корисник који није постављен његов подразумевани језик још се аутоматски преусмерен у подешавањима где да подесите свој језик. Проблем је чак и ако он ништа не мења (што значи не мења свој језик) информација се чува овако и корисник ће и даље нема свој сет језику! Дакле, требало би поруку да је корисник који мора да поставите свој језик након што је чува информације, ако он то није скуп. Дакле, шта хоћу да кажем је да треба форсирати кориснику да подеси језик. Имате моја поента?
    Последњи изменио Cybershaolin; 04-12-09 U 05:07.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •