Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 3 FirstПрви 123 ПоследњиLast
Резултати 11 на 20 од 21

Тема: упозорење од Гоогле-а

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

бханупрасад1981,
    Пошаљи ми МСН-контакт АМ.

Након што Гоогле-маил сам деактивира вБЕТ за неколико дана и преведена линкова (дупликат 52к) почела је да пада доле и Гоогле-Цравлерс полако почела да се повуку, али мој саобраћају и Гоогле Адсенце приход је почео да брзо опада. Па сам ја покушавам сада мали експеримент, а ја окренула на вБЕТ са свим језицима укључен, али са само 4 језика су кеширани и за неколико дана ја ћу вам дати резултате.

камилкурцзак,
    То је озбиљан проблем који треба решити као нешто се променило са Гоогле-Цравлинг стратегије, Од почетка године све теме које је преведена (52к) се сматрају као дуплицате теме периода. То је мене утиче јер имам средње величине форуму 400.000 Поруке к 52 = сигурне смрти!
    Ја сам почео да губи АдСенсе прихода, а то је што ми је љут!

Да ли сте АМ ПС: Ја обрисана вБЕТ кеш меморију после упозорења.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

ок ја имам своју АМ. Ја ћу да проверим и ја чекам резултате вашег теста. Хвала
    Последњи изменио kamilkurczak; 13-01-11 U 14:40.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Quote Оригиналли постед би kamilkurczak View Post
    ок ја имам своју АМ. Ја ћу да проверим и ја чекам резултате вашег теста. Хвала
    Ја ћу тестирам подешавање у наредних неколико дана, али шта можете да ми кажете о томе шта се дешава са Гоогле-а? Шта су променили? Шта је вБЕТ урадити поводом тога? Овај проблем ће сигурно погодио све средње | велики блог, пре или касније.

Поздрав

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Молим вас Мане нову тему са овим питањем - бисмо ликт да прикупи сва питања у теме. могу да лепите се садржај вашег ПМ са везама? Волео бих да га покажемо другим радник, зар не?
    Последњи изменио kamilkurczak; 14-01-11 U 14:28.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Зашто треба да направи нову тему да ли је проблем је потпуно исти? Сам вам послао маил са линковима у пм по потреби, Не желим да јавност задржана Гоогле-маил због локалних закона и приватности јер иде против Гоогле-ТОС-а. Имате све потребне информације, тако ми даш одговор.

Поздрав

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би mario06 View Post
    Зашто треба да направи нову тему да ли је проблем је потпуно исти? Сам вам послао маил са линковима у пм по потреби, Не желим да јавност задржана Гоогле-маил због локалних закона и приватности јер иде против Гоогле-ТОС-а. Имате све потребне информације, тако ми даш одговор.

Поздрав
    Јер:
    1. Имаш други примери УРЛ адреса са Гоогле
    2. Разлог у вашем случају може бити другачија да су овде
    3. Решавање овог питања не може решити ваш један
    4.. У овом тренутку нисам сигуран ко је питање - да ли статус је то опет "да објасни" због тога што се вратио у форуму нити аутора, или због своје белешке.
    5. Као ја разумем у овом тренутку бханупрасад1981 ко је аутор ове теме немају више ово питање - тако да ово питање је затворено.
    6.. Наше особље не знам ко да помогне сада без читања целог нит. Ми не можемо дозволити да за - иначе ћемо имати ситуација када треба да читају стотине постова да схвате који су још увек потребна наша помоћ

Молим вас само отворите нову тему да би се једноставније - када мисли да су једноставни су то иде брже
    Последњи изменио vBET; 14-01-11 U 19:10.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би bhanuprasad1981 View Post
    У праву сте, ја да игнорише тај е-маил, резултат је био 75% промета уз пад губитак Паге Ранк, потпуно сам се уклонити ВБЕТ назад два месеца, али још увек саобраћај је још увек сувише мали у односу на своје сајтове саобраћај пре него што инсталирате вбет
    Хелло. Реците шта је стварни статус на форуму. Ја мало сам изгубио, јер је Камила дозвољено да рукује 2 питања у једном нити. Као што сам видела сте добили одговор и један од могућих разлога - погрешна интеграције. Ви рукује ово, потврдио је да сада интеграција је у реду и да престану одговара за 2 месеца - наше особље претпоставља да је то питање решено на вашем форуму. Тако се деси шта?

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Јер:
    1. Имаш други примери УРЛ адреса са Гоогле
    2. Разлог у вашем случају може бити другачија да су овде
    3. Решавање овог питања не може решити ваш један
    4.. У овом тренутку нисам сигуран ко је питање - да ли статус је то опет "да објасни" због тога што се вратио у форуму нити аутора, или због своје белешке.
    5. Као ја разумем у овом тренутку бханупрасад1981 ко је аутор ове теме немају више ово питање - тако да ово питање је затворено.
    6.. Наше особље не знам ко да помогне сада без читања целог нит. Ми не можемо дозволити да за - иначе ћемо имати ситуација када треба да читају стотине постова да схвате који су још увек потребна наша помоћ

Молим вас само отворите нову тему да би се једноставније - када мисли да су једноставни су то иде брже
    1. Имате Гоогле е-пошту. камилкурцзак је Гоогле е-пошту. Не можете писати Гоогле-маил јавно, због мог локалног Земља приватности Закони и зато што је против Гоогле ТОС-а који би ме ОДМАХ забрањене од Гоогле АдСенсе.

2. Дај ми разлог | реши за мој проблем, јер сви сте материјала.

3. Упозорење е-поруке које смо обојица добили су исти.

4.. Имам исти проблем као и лоша бханупрасад1981, Сада је сувише касно за њега, али не за мене, брз одговор је иначе потребна ћу следити његове сигурне смрти.

5. Као што сам рекао у тачки 1. Ви и камилкурцзак имају све потребне информације тако да не трче грму и дај ми солидну користан одговор | фиксне и не брините о подизању вашег нит рачуна.

бханупрасад1981 Одговорио пре пар дана (пар тема изнад моје) и потврдио оно што сам рекао и изјавио да је био обогаљен, његов навод је испод, ја не знам где сте прочитали да је његов проблем био решен!?
    бханупрасад1981,
    У праву сте, ја да игнорише тај е-маил, резултат је био 75% промета уз пад губитак Паге Ранк, потпуно сам се уклонити ВБЕТ назад два месеца, али још увек саобраћај је још увек сувише мали у односу на своје сајтове саобраћај пре него што инсталирате вбет
    Dakle treba da pretpostavi da je problem bio riješen vBET jer je deinstalirali vBET svi zajedno. Pre nego što sam se kao da ga želim odgovori brzo bez jeftine govoriti jer Ја сам губи новац и то ће постати проблем.
    Последњи изменио mario06; 15-01-11 U 07:49.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Зато вас молим само створити нову тему за свој проблем. Да се тамо пише да је садржај у АМ, али су нам потребни нови заокружио отворен за нове емисије бити у стању да њиме располагати. Отворите нову тему за свој проблем ако желите нашу подршку. Овај случај је за бханупрасад1981 и то је решено, јер он није више патње питање.

Нема нових тема = ком случају не за наше особље. Молим вас - ово није питање за расправу. Ми ћемо почети рад на проблем када нову тему за то стигне, а ми ћемо моћи да га управља на одговарајући начин. Ми смо ту да вам помогнемо Ми вам пружамо нашим бесплатну подршку. Имамо једноставан процес који омогућава корисницима да управљају питањима добар начин. Одбијањем да бисте започели процес (писање нову тему) можете одбити нашу подршку.

Радо ћемо вам помоћи - само направите нову тему са својим питањем опис - да се тамо пишу да је веза пошаље у ПМ, да се тамо укључити линк на ову тему. Ипак морамо да нам дају заокружио започињући нову тему у извештајима грешке или решавање проблема секцију. Чим то уради ми ћемо почети са радом на томе. Нашу базу података купаца је све већа и већа и добар, једноставан и користи процес ће нам омогућити да помогнемо свим нашим клијентима на најбољи начин и омогућавају нам да на одговарајући начин управљају својим случајевима.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •