Здраво, Зао ми је да опет порука, ја сам овде имао нокте особу порука проблем графа Пост је преведена али наслову је и даље у пољском, могу некога погледајте молим вас?
Поздрав,
Симон
Здраво, Зао ми је да опет порука, ја сам овде имао нокте особу порука проблем графа Пост је преведена али наслову је и даље у пољском, могу некога погледајте молим вас?
Поздрав,
Симон
Молимо идите на Едит опцију нит, идите на напредне и проверите да ли је наслов унутрашњост лангтитле ббоцде. Ако не - онда вас молимо додајте га (користите параметар језик - баш као и за сад.) Највероватније то је то.
To ne bi trebalo da se desi ako bi vBET opaquing poruku (vidi Google vBET opcije za detalje). Ali ako neko će neproziran trostran paravan poruku u ruke сад Bbcode, onda vBET vidi da je neko već preuzeo je brigu o njemu i da nije bilo promena.
Молим вас реците урадио да помогне и да ли проблем је решен.
Додао сам језик тагова и конац титиле изгледа овако сада
[Ланг = ср] Проблем З певним викресем [/ Ланг]
ЕДИТ: Извињавам се ја додао ознаке као што је то сада [Лангтитле = пл] Проблем З певним викресем [/ лангтитле] и наслов преведен у реду, како могу да добијем да је то аутоматско, као ознаке нису били присутни пре него што сам уредник титулу?
Поздрав,
Симон
Последњи изменио Simon Lloyd; 07-10-10 U 07:07.
Kao što sam napisao - molim vas pogledajte Google opcije za vBET u Admin CP. Možete izabrati tu strategiju kako da automatski dodati jezik. Preporučujemo da koristite Поверење Гоогле када поверења достојан, Праг је мудро да прочитате опис свих стратегија и изабрати најбоље за Вас Цео опис је опис у параметру - тако само у месту где сте болесни га конфигуришете
Изабрао сам Поверење корисника (као што је препоручено у софтвер), ви кажете да лангтитле таг није додат аутоматски?
Поверење корисника је најбоље за перформансе, јер не питајте Гоогле-а о мишљењу, шта је потребно време (Слање захтева за Гоогле-у - чека одговор).
Још увек са корисник пријатан стране најбоље је да користите стратегију која поверење Гоогле-а. То је зато што нису сви корисници могу да поставе подразумевани језик, или понекад корисника је поставио, али исто тако знам језик форуму и пишу у форуму језику - у том случају вБЕТ ће непрозирно у језику тачку по језику подразумеваног корисника. Тако да можете имати порука на енглеском језику али означени као Французи, јер корисник је поставила као своје подразумевани језик.
Ако желите да користите корисник опција поверење - ми препоручујемо да натера кориснику да подеси свој подразумевани језик. То можете да урадите веома лако - то је конфигуришу вБЕТ. Дакле, може да преусмери вБЕТ на страну профил корисника ако корисник није постављен његов подразумевани језик. За неке кориснике то не може бити превише згодно, али преусмеравање ће престати након што корисник подразумевани језик је скуп. Можете чак да изаберете да ли желите преусмеравају кориснике тек после пријаве, или опет и опет док параметар је скуп (тада корисник није у стању да уради било шта на вашем форуму док му подразумевани језик постављен).
Dakle, kao što vidite vBET je veoma konfiguratisan i pripremljen za različite scenarije. Vaš je izbor koju strategiju želite da koristite
Михал, хвала за одговор, ја сам већ "силе корисника .." подесите и корисника је поставио свој подразумевани језик на пољски за регистрацију и он постављен на пољском, тако да не разумем зашто титулу не би требало да преводе?
Ја стварно не желим да деградира перформансе и сачекајте за Гоогле као што се понекад форума чека Гооле Цустом Сеарцх да се учита, чекајући за пост превод би било лоше!