Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 10 од 19

Тема: Вики у суб директоријум питања

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    29

Default Вики у суб директоријум питања

У реду, ја имам вики у директоријум под ввв.ккккккк.цом / вики, Мој блог је у ввв.ккккккк.цом / форум.

Ја сам покушава да се интегрише превод на МедијаВики која дели моје пријављивање информација са форума тренутно.

Ја видим следеће ДБ-грешка приликом тестирања:

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:16 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:17 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxx.com/wiki/?vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    Свака идеја где да погледате? Прочитао сам сваки предлог сте дали другима о томе како да се интегрише. Проблем је да ја просто не знам које решење ми треба.

Хвала

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

то је комплетан поруку о грешци? ако не, молимо Вас да налепите комплетан један.

Такође можете оптимизовати табеле ДБ-а. да се то уради само идите на вашу админцп-> Одржавање-> поправке / оптимизује табела-> цхецт све> и кликните на наставити

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    29

Quote Оригиналли постед би kamilkurczak View Post
    то је комплетан поруку о грешци? ако не, молимо Вас да налепите комплетан један.

Такође можете оптимизовати табеле ДБ-а. да се то уради само идите на вашу админцп-> Одржавање-> поправке / оптимизује табела-> цхецт све> и кликните на наставити
    Он не каже табела корумпирана ... каже неважећим СКЛ-а. Највероватније због нешто није у реду са преписе за вики под ветра или непотпуна интеграција са викију.

Сигуран сам да сам нешто недостаје и траже кораке треба за мој интеграције.

Ја сам све без грешке на самом форуму.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    29

Хало? Ово се не може да је за тешко ви за дијагнозу.
    Последњи изменио Smaug; 07-10-10 U 00:12.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Истина је да је тешко дијагностиковати - нема никаквог број грешке, нити порука о грешци. Зато Камила вас то је пун грешака комуницира, или је нешто уклоњен одатле.

Без порука о грешци смо слепи овде ... Можете наћи више информација о томе, у примеру у лог?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Такође - као ја разумем то само дешава у вики. За нормалне странице не. Да ли користите табле префик?

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •