Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 2 FirstПрви 12
Резултати 11 на 19 од 19

Тема: Вики у суб директоријум питања

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

СКЛ упита сама је у реду - као што сте сами написали да ради за вБуллетин.

Сте додали важне информације - МедијаВикију није вБуллетин мод. Тако вБЕТ не могу да га подржава. Ако МедијаВики не ББ одбране онда дефинитивно није користећи било који ББ кука - сами написали да је самосталне апликације. вБЕТ сам СМФ предузећа Преводилац - ми преведе вБуллетин.

Дакле, разлог ове грешке је да СМФ није иницијализована - то је уопште не користи ...

Ја сам обележавање ово питање као решен, јер знамо разлог, а ми знамо да то није вБЕТ обим уопште - вБЕТ није спремна да преведе странице не односе на СМФ.
    Последњи изменио vBET; 10-10-10 U 21:48.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    29

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    СКЛ упита сама је у реду - као што сте сами написали да ради за вБуллетин.

Сте додали важне информације - МедијаВикију није вБуллетин мод. Тако вБЕТ не могу да га подржава. Ако МедијаВики не ББ одбране онда дефинитивно није користећи било који ББ кука - сами написали да је самосталне апликације. вБЕТ сам СМФ предузећа Преводилац - ми преведе вБуллетин.

Дакле, разлог ове грешке је да СМФ није иницијализована - то је уопште не користи ...

Ја сам обележавање ово питање као решен, јер знамо разлог, а ми знамо да то није вБЕТ обим уопште - вБЕТ није спремна да преведе странице не односе на СМФ.
    Како онда други превести МедијаВики овде? Нема никаквог смисла да ме зашто они могу а ја не могу. Они раде мост баш као ја.

Упит је могао бити нетачне јер ја не могу имати правилно спроведене.

хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...медиавики.хтмл

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Имајте на уму да ја не знам МедијаВики производ. Мој последњи одговор базе на опис - да је самосталне апликације. Да променим статус Да би објаснили и проверите поново

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Док сам тамо видети МедиаВики није посебан захтев - то је интегрисан са СМФ и страна је генерисана вБуллетин. Можете га проверити сами - не постоји адреса.

Како ја видим на вашем форуму МедијаВики није интегрисана - страна није генерисана вБуллетин. То је разлика.

Дакле, први интегрисати МеидаВики са вБуллетин. И када ће страница бити генерисан би СМФ (исти заглавља, подножја, итд), онда можете да га интегрисати са вБЕТ.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    29

Док сам тамо видети МедиаВики није посебан захтев - то је интегрисан са СМФ и страна је генерисана вБуллетин. Можете га проверити сами - не постоји адреса.

Како ја видим на вашем форуму МедијаВики није интегрисана - страна није генерисана вБуллетин. То је разлика.

Дакле, први интегрисати МеидаВики са вБуллетин. И када ће страница бити генерисан би СМФ (исти заглавља, подножја, итд), онда можете да га интегрисати са вБЕТ.
    Производ наведени је сличан ономе што сам ради. Ја повезан сам на форум као два производа деле пријављивање информација између њих.

Да ли то кажете да треба да укључи заглавље и подножје да ваш Министарства одбране се понашају за мене као на друго лице?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Но То није случај, укључујући подножје или заглавље. То је случај страница интеграције вики, који ће бити генерисан вБуллетин мотора.

Баш као што сам написао - наш клијент који користи вБЕТ иду превести странице вики он користи да би заиста преведе СМФ страна која показује вики странице (вероватно - то је како ја то видим). То је разлог зашто вБЕТ постоји ради. Како ја видим на вашој страници форуму вики није остварен вБуллетин мотора.

Молимо Вас да контактирате са Корисник који већ то урадио и замоли га за интеграцију детаља између СМФ и МедијаВикију. Наводи се да се исти мод, али то не значи да је неке додатне задатке није учињено. Као што сам написао резултата разликује твоје блог па претпостављам да је нешто више је овде урађено (може бити чак и овај мод конфигурацију питање, или само приступ питању - погрешан УРЛ).

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    29

Но То није случај, укључујући подножје или заглавље. То је случај страница интеграције вики, који ће бити генерисан вБуллетин мотора.
    Мана у тој изјави је да су МедијаВики страницама не генерише би вБуллетин. вБмедиавики је мост за један знак на између форуму и вики. Ја разумем да је то другачије него што сам мод користим, јер не може да се покрене вбмедиавики као што сам ја на 3.8.к, и да Министарство одбране је за вб4.
    Баш као што сам написао - наш клијент који користи вБЕТ иду превести странице вики он користи да би заиста преведе СМФ страна која показује вики странице (вероватно - то је како ја то видим). То је разлог зашто вБЕТ постоји ради. Како ја видим на вашој страници форуму вики није остварен вБуллетин мотора.
    Као што сам поменуо, нити је његов технички. Иако постоји чвршћу интеграцију коже са својим Мод.
    Молимо Вас да контактирате са Корисник који већ то урадио и замоли га за интеграцију детаља између СМФ и МедијаВикију. Наводи се да се исти мод, али то не значи да је неке додатне задатке није учињено. Као што сам написао резултата разликује твоје блог па претпостављам да је нешто више је овде урађено (може бити чак и овај мод конфигурацију питање, или само приступ питању - погрешан УРЛ).
    Ценим ваше време. Његова интеграција са другачију верзију вБуллетин.

Молим вас одговор на то. Како да знам да ли мој мод / мост користи глобал_цомплете? Мислим да ћу покушати да то ради на своју руку да ли могу да добијем то питање одговорио.

Није могао да користим ПхотоПост упутства са овог сајта?

Хвала

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Да - она може бити да на његовом форуму да ради због различитих верзија. Као што сам написао пре него што сам не знам детаље свог интеграције између СМФ над МедијаВики. Изгледа као да је генерисана вБуллетин, и даље може да се распоред интеграција као што сте написали. Можда најновију верзију МедијаВики одбране ради додатне ствари, можда Форум аутор луд додатни напор. Да ли сте га питали? Јесте ли проверили опис за најновији МедијаВики интеграције мод? Видим тамо заставе у подножју - изгледа да подножја је генерисана од стране ББ Темплатинг механизам, а не само Хардцодед.

Како проверити да ли кука глобал_цомплете се користи. То је врло једноставно. Уколико сте направили одговарајуће први део интеграције - то значи да ће препознати форуму везе са језичког кода (нпр. / пл /...) - онда ако је глобал_цомплете је подржан страница ће се превести у реду. Ако је не подржава, онда страница неће бити преведен, а можете видети да на страни која треба да се преведу везе под заставама ће имати "вбет_флаг" укључени у УРЛ.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    29

Да - она може бити да на његовом форуму да ради због различитих верзија. Као што сам написао пре него што сам не знам детаље свог интеграције између СМФ над МедијаВики. Изгледа као да је генерисана вБуллетин, и даље може да се распоред интеграција као што сте написали. Можда најновију верзију МедијаВики одбране ради додатне ствари, можда Форум аутор луд додатни напор. Да ли сте га питали? Јесте ли проверили опис за најновији МедијаВики интеграције мод? Видим тамо заставе у подножју - изгледа да подножја је генерисана од стране ББ Темплатинг механизам, а не само Хардцодед.

Како проверити да ли кука глобал_цомплете се користи. То је врло једноставно. Уколико сте направили одговарајуће први део интеграције - то значи да ће препознати форуму везе са језичког кода (нпр. / пл /...) - онда ако је глобал_цомплете је подржан страница ће се превести у реду. Ако је не подржава, онда страница неће бити преведен, а можете видети да на страни која треба да се преведу везе под заставама ће имати "вбет_флаг" укључени у УРЛ.
    Молим вас убије ово, ја одустао.

Хвала

Страна 2 од 2 FirstПрви 12

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •