Оригиналли постед би
vBET
Да - она може бити да на његовом форуму да ради због различитих верзија. Као што сам написао пре него што сам не знам детаље свог интеграције између СМФ над МедијаВики. Изгледа као да је генерисана вБуллетин, и даље може да се распоред интеграција као што сте написали. Можда најновију верзију МедијаВики одбране ради додатне ствари, можда Форум аутор луд додатни напор. Да ли сте га питали? Јесте ли проверили опис за најновији МедијаВики интеграције мод? Видим тамо заставе у подножју - изгледа да подножја је генерисана од стране ББ Темплатинг механизам, а не само Хардцодед.
Како проверити да ли кука глобал_цомплете се користи. То је врло једноставно. Уколико сте направили одговарајуће први део интеграције - то значи да ће препознати форуму везе са језичког кода (нпр. / пл /...) - онда ако је глобал_цомплете је подржан страница ће се превести у реду. Ако је не подржава, онда страница неће бити преведен, а можете видети да на страни која треба да се преведу везе под заставама ће имати "вбет_флаг" укључени у УРЛ.