Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 5 од 5

Тема: У немогућности да промени језика

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Default У немогућности да промени језика

Цитат:
    Оригиналли постед би Симон Лојд
    Пратио сам ваша упутства инсталирате писмо сада нико не може приступити било теме уопште!

Можете ли ми помоћи?

Поздрав,
    Симон
    Теме су сада видљиви (странге!), али не можете променити језик, ако не сте преусмерени на стандардну поруку вБуллетин каже да сте пратили неисправна веза, контакт администратора.

Једини начин да се вратим на блог матерњем језику је да се промени шта год језик у Навбар односно / форумз / фр / до / форумз / ср /

Ја сам 100% сигуран да сам праћен, проверавају и рецхецкед Вашим инструкцијама, имам вБуллетин и вБСЕО мапа и направио потребне измене.

Поздрав,
    Симон

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

Шта је са твојом хтаццесс правила.
    Да ли сте се било конфигурације у админцп-> вБЕТ-> главни?

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Конфигурисан главни и инсталирали 2 препише линија у оба моја хтаццесс (један изван форуму корен и један унутра).

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Треба да изађе за 1 сат ћемо се вратити да одговори на сва питања око 16:00 ГМТ

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

налепљен нетачне. хтаццесс правила вас.

исправан формулара:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    Последњи изменио kamilkurczak; 05-10-10 U 14:55.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •