Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 3 FirstПрви 123 ПоследњиLast
Резултати 11 на 20 од 21

Тема: Пхотоплог питање

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Нови хтаццесс. Изгледа да се једноставно 301 / ср / галерија на / галерију.

Ја тренутно користим нови корен хтаццесс фајл и да га покушали са обе датотеке у галерији сте послали изнад. Оставио сам последње две тамо.

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Ставио сам у овој галерији хтаццесс, и УРЛ-ове посао сада. Међутим, не преводи се у ствари спроводи на страници. Било који идеја?

Code:
    RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/gallery/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Знам да пхотоплог је прилично чврсто интегрисан са вБуллетин, али може да користи сопствену глобал_цомплете кука уместо ВБ-а. Било који идеја?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Овде имате упутства за интеграцију: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...труцтионс.хтмл
    Постоји описао како да се интегришу са модова који доенс'т подршку глобал_цомплете кука. У примеру ПхотоПост не - не знам како је у случају Пхотоплок

У сваком случају Проверио сам овај УРЛ: ПЛ / галерија / - Пентак Вести и гласине - ПентакФорумс.цом и још увек не ради ... Сте написали да је у реду сада, али како видим то није ...
    Како ја видим промене које сте унели нису у праву. Не постоји инструкција који описује да подесите правила са језиком кодова унутар плугин директоријума.

Покушајте овај скуп.
    За главни хтаццесс.:
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    За галерију хтаццесс.:
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING}

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Или за за галерију хтаццесс (не у складу са упутствима - пробајте касније).:
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [QSA]

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]
    Имајте на уму да ово не покрива случај када глобал_цомплете није подржана, али прво да само се превод везе раде на одговарајући начин и онда проверите шта се дешава са преводом.

Плрасе пробајте га верзије штанда за галерију. Хтаццесс. Ако и даље не ради можете да пробате и ове за главне хтаццесс (са штанда верзијама за галерију Хтаццесс.).:
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    Ово је такође модификација због своје правило које мапе евертхинг на индек.пхп - Мислим да је то разлог зашто то не ради сада.
    Последњи изменио vBET; 10-11-10 U 18:22.

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Мој хтаццесс фајл је заправо погрешан (избио други директоријум стазе), па сам га узео доле.

Хвала за сугестије, ја ћу покушати те ускоро.

Међутим, не треба да буде галерија пут / Галерија / ПЛ / уместо / ПЛ / галерија /? Форум структура је слична: / форум / ПЛ / уместо / ПЛ / блог /

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Изгледа да други роот хтаццесс ради заједно са првим галерија хтаццесс!

Покушати Природа - Пентак корисника Фото галерија

То је 301 да редовно странице, али претпостављам да је то напредак. Сада треба да схватите како да добијете праћење УРЛ и стварни превод на посао. 301 може бити последица вБуллетин 301, али се претпостављало да ће бити фиксне, шта су следећи кораци?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би moman View Post
    Мој хтаццесс фајл је заправо погрешан (избио други директоријум стазе), па сам га узео доле.

Хвала за сугестије, ја ћу покушати те ускоро.

Међутим, не треба да буде галерија пут / Галерија / ПЛ / уместо / ПЛ / галерија /? Форум структура је слична: / форум / ПЛ / уместо / ПЛ / блог /
    Галерија није на форуму зато имају различите УРЛ-структуру.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би moman View Post
    Изгледа да други роот хтаццесс ради заједно са првим галерија хтаццесс!

Покушати Природа - Пентак корисника Фото галерија

То је 301 да редовно странице, али претпостављам да је то напредак. Сада треба да схватите како да добијете праћење УРЛ и стварни превод на посао. 301 може бити последица вБуллетин 301, али се претпостављало да ће бити фиксне, шта су следећи кораци?
    Da li vidim ovo 301 preusmeravanje. To ne bi trebalo da se desi i da je moguće da ga je napravio vBSEO. Najpre se uverite da ste uključili УРЛ за праћење ван Директоријум форума у опције у Админ ЦП
    Ако још увек преусмеравају онда вас молимо да проверите како ће радити са 2. Хтаццесс за галерију..
    Ако и даље преусмеравање молим за тренутак коментар у галерији хтаццесс правило да вБуллетин и проверите да ли 301 и даље се јавља тамо -. Желимо да потврдимо да ли је вБуллетин грешка. Такође ако не онда преусмеравање реците да ли страница преведена или не (ми такође желимо потврдити да ли кука глобал_цомплете се користи у вашем МО)

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Ја ћу ићи напред и проверите сада. Прилично сам сигуран пхотоплог користи сопствене пхотоплог_глобал_цомплете кука, тако да ћете морати да додате неке функције позива ручно. Ја ћу ажурирати порука на овом ускоро.

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Ипак преусмеравање након што сам уклонио по обичају преусмеравања. Шта би требало да наш следећи корак бити?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Пре свега - Жао ми је за крај одговор. Недостаје ми ваш пост и Матеуш само подсетим о томе.

Молим вас АМ приступ детаљима за администратора ЦП + ФТП - ми треба да га провери на вашој страни. Ово преусмеравање не би требало да се деси и са њим не можемо да утврдимо шта треба да буде следећи корак. Другим речима - Следећи корак је да овај преусмеравање нестаје.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •