Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 2 FirstПрви 12
Резултати 11 на 14 од 14

Тема: Корисници објављивање на различитим језицима

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Хвала за одговор и објашњење, да ли ћете бити издати ажурирану верзију ускоро да брине о вБСЕО и мапа аутоматски?

Ако морам да покаже заставе да Гоогле индексира Могу ли и даље имати аутоматски језик промену?

За мој обичај ББЦоде сам имао да дода пхп фајлове под шифром ББЦоде за моју верзију, заједно са екстра фајл за код да се осврнемо на то и даље задржава <пре> ознаке ... итд ево узорак тема Промена ВБА код за штампање са одабраним страна Misliљ da će biti problema pomoću vbet na mom sajtu?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ми нећемо објавити вБЕТ верзија која брине о колачима вБуллетин и мапа интеграције аутоматски. То није могуће, јер они модови не дозвољава да (немају куке). Зато је интеграција захтева једноставан код промене - то је веома добро описано у реадме фајлу на наћи замену ниво - тако да је еноугхт да знате како да користите за обраду текста Бо учинио.

Не морају да имају заставе за Гоогле ако се интегрише са Ситемап Генератор. Ипак саветујемо да се заставе су (већ описано зашто). Опције за управљање заставе и за преусмеравање су раздвојени. Тако можете имати у било којој сонфигуратион одаберите онај који лелите. То менас да можете имати заставе и аутоматско преусмеравање на основу бросвер подешавања језика

Ако је ваш посебан печат (као што сам написао, у складу са СМФ архитектура ББЦоде су регистровани посебним вБуллетин кука, или и од Админ ЦП - а ја још увек нисам сигурна да ли је учињено на тај начин) користи се само унутар кода ббоцде онда ја видим Нема проблема - садржај кода, ПХП и ХТМЛ ббодес нису преведени vBET to radi namerno - nema smisla prevoditi kod i samo bi razbio sadržaj tih bbcoda.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

ОК последње питање, ако купите и то разбија мој обичај ББЦоде (што је један од најзначајнијих карактеристика мој сајт) могу да деинсталирам и да повраћај у року од рецимо 10 дана?

Управо сада сам Гоогле Транслате (што је срж ваше МОД) што значи све (осим Фацебоок), укључујући ББЦоде код, ако је ваш одбране функционише како је замишљено, без превођења ББЦоде бих радо да га задржи.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ako se čini da vBET prevodi sadržaj CODE bbcode na vašem forumu ovo će se smatrati bagom i radićemo na njegovom ispravljanju. Ne dajemo povraćaj novca zbog bube, samo ga ispravimo

Дакле, ако је као сте описали и ваш посебан печат се користи само унутар Цоде ББЦоде онда можете да се опустите и будите мирни о томе. Можете писати неке поруке теста на нашем форуму тако да ћете видети да садржај Цоде ББЦоде није преведен од стране вБЕТ (и текст око њега јесте). Погледајте овде:
    Code:
    This is inside code bbcode and will not be translated if you click any flag. Because of that no text inside of [such]brackets will be changed[/such]

Страна 2 од 2 FirstПрви 12

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •